Sretni minici Josipi i Petri😘😘😘prebrzo leti vrijeme😣
Ugolina,koma!Drzte se🤗😘
Ilani,nemoj se sekirat!Rekli bi ti da nesto nije ok!Moj mali susjed bio takav i tocno se sjecam kak se susjeda brinula.Naime;on samo 12 dana mladi od moje srednje,a ona bila u rangu Petre i to joj bilo jos gore gledat!Hodali na vjezbe ko vi i vjezbali doma i da ga vidis sad.Ima 4 godine i ko da je na struju,ko i svi ostali njegovi vrsnjaci!Tjesi se da bar ne moras trcat za njom sad😘
Brojcana,to ti je onaj obican showdance,ne bavi se dugo,ima 6 godina,tako da plese nekih godinu i po!Al stvarno se zacudis kad vidis sto su tako mali u stanju napravit i zapamtit sve te koreografije!
Sanjarka;kako Ilani kaze Katja to podnijela bolje nego ja😂
Bravo za mog zeta Kikija!Babycoming nek prisapne i curi da malo mrdne lijenu guzu
Dobar dan, ja u kuhinji po cijele dane, evo vec se neko vrijeme kuha juha, pa kuham i dorucak i veceru!
Sanjarka mos mislit te pizze od cvjetace, uglavnom ne ide brasno za tijesto nego ta raskuhana cvjetaca s jajem i jos necim! Ne znam mozda je dobro al jbg to nije pizza! A starke su toliko jako lijepe! Bas nisam jos takve vidjela! I ja bi Mili uzela neke al da nisu klasicne bijele ili roze 😜
Tpol htjela bih jedno 4kg smrsavit! E pitala sam ti za onaj problem s kozom oko trbuha, kaze da se neka kolicina moze zategnut tako sto se ojacaju misici pa oni zategnu, ali koza kao koza ne moze nestat s vjezbom, to je problem same elasticnosti koze!
Brojcana sva sam se raznjezila na tvoju sliku!
Sjecate se ostale ljetnice kako smo lani razmjenjivale nase slike u ovo vrijeme!! Nostalgija 😁😂
Ejic super za pripreme, javi malo kako ti napreduje i sto si odabrala, znas da sam i sama u tome pa svaki savjet dobro dode!
Sretni minici Josipi i Petri! I Eni s zakasnjenjem!
Tu zubi rastu brzinom svjetlosti, nasi nikako krenut a tako je razdrazljiva zadnjih par dana! Pocne cmizdrit odjednom bez razloga, ne znam dal je to zbog toga sto je zaboli ili..!?
Sigurno sam jos nesto htjela napisat al zaboravila!
Dan svima..
Mi vam popapale ciiiijeli dorucak pa bile na mini setnji..neki vjetar pirka
Illani mislim da sad imate dobru I strucnu tetu I da negdje drugdje privatno bolju neces naci.
Ena je motoricki puno naprednija pa kad ju je samo pirmila rekla je sve sto mi je fizijatrica rekla. Ja prva sve idem privatno kad je nase zdravstvo u pitanju al ova kombinacija dr Tomaskovic I teta Neda su stvarno dobre. Radite I doci ce taj klik.. Pa Ena se tek prije 2 tj sama posjela skroz sad to radi na sve nacin..I to puzanje njeno cudno I hop u dva dana svladala I evo je na sve cetri.
Srecom pa si doma s njom I nakon 1.rodjendana I vi cete to svladat sve. Vjerujem u vas
Pozdrav svima
Sumerbaby kako napreduju radovi ? Uh ja sam sretna da smo preselili ali imamo jos za sredit njenu sobu volila bi da bude uređena iako neznam kad će spavat tamo
Sanjarka jel danas Gigi bio bolji?
Brojčana a neka se Nelica popravlja
Miska hvala da si pitala mislim da kod mene onda samo treba se uhvatit vježbanja hehe
Moja je danas mene odlučila uništit , prvima tim ranim buđenjem (da nikad zadovoljni ) onda je postala nesto cendrava pa ja reko ajmo van . I počela vristat probudila cijeli zgradu sigurno i zaspala onda . Taman kad sam obavila kupovinu i vraćala se kući ona se probudi i vrišti place nikako se smirit ono katastrofa , morala sam ne izvadit nosit u jednoj ruci a u drugoj gurat kolica , i čim je vidla da ju spuštam natrag vriska dernjava na najjače .... i tu nije bio kraj nikako da se smiri pa sam je opet spakovala u ergo i u krug oko zgrade dok nije zaspala 😩 I onda je odspavala sat vremena i Doso mm pa preuzeo HB jer meni je već bilo dosta plus pokušavam se kao spakirat da sutra nemam sve ....
sad kad sam se izajadala lakše mi je 😬😬
Drage cure, hvala vam za podršku i utjehu 😘😘😘 Ma i ja mislim da će sve doći na svoje kod moje mrvice,ona je stvarno preslatka i vesela, uvijek mi svi pa i doktori kažu kako bistro gleda i prati, ali eto povremeno me opici neka zabrinutost, još kad vidim i čujem kako mlađi bebe od nje već daleko ispred. A valjda i to je normalno, svi smo na djecu najosjetljiviji.
TPol,to čupavica neće da se previše opustite, jer je postala dobra😆
Ugolina, super za svadbu, još i u Šibeniku, slatko iščekivanje.
Ellie, što to fino doručkovala Ena da je sve popapala? Jesi išla danas u bolnicu na pregled? Što kažu?
Brojčana, bak 😆😆😆
Vecer,
evo kratko brzinsko javljanje (spavam napola).
U bolnici bila, sve je ok koliko dr vidi i misli. Neke nalaze jos cekam ali evo vjerujem doktorima..
Ena zaspala. E to dijete ne staje. Znaci od kad otvori oci ne staje. I prica. stalno. jos da znam sto...
Citam vas sutra. Noc
Sortiraj odgovore
Najstariji