Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    08. Ožujak 2017. 22:05

Toliko o tome da mislim da je mojoj bolje!!!!!! Opet je na ventolinu!!!! Pa za popizdit 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

Sunshine,ja tetinu skuham ko za juhu,ali onda narezem na manje kockice pa se ipsk malo brze to skuha

Sanjarka88
    08. Ožujak 2017. 22:29

Sunshine1

E da,poanta price. Testirala jucer i danas koliko moze jest i hoce joj bit previse. Definitivno sam joj malo davala. Ne vjerujem da je bila gladna,al moze vise. Uvijek je ona dobre volje i aktivna. Kad vidim da je gladna dobije jest…ako koja socijalna ovo cita😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    08. Ožujak 2017. 22:33

Hej!
    Ugolina ajme kako vas prati :(
    Sunshine Tena voli zimu i klopu!
    Sanjarka i ja sam najviše na podu...al vidjela si i zašto. U marami koliko ide. I u kolica. Al sve ubrzo postane grozno. Tako da koristim vrijeme dok spava, kao i svi. 
    Ilani da novi ticker za sina jer je danima imao rođendan. A trebalo mi par min da shvatim što si pisala 😀
    Koliko spava, prosjek 2puta ujuto 1-1,5h i oko 2h isto tako. Zacudo sad tati zaspala dok sam išla oprati suđe i sebe. 
    Glava prošla, sad trbuh. Pa se nadam m. Još bilo malo smeđeg iscjetka. A m kasni nekih 2tj. T nisam, nit imam zašto raditi test. Ako neće do drugog tjedna, odoh malo do ginića 😓  Ok treba se složit ciklus, to je 3 m koju čekam.
    Moramo malo viberuše pošpotat
    Laku noć 😘

Sanjarka88
    08. Ožujak 2017. 22:40

Zanimljivo. Jedna od nasih 2-3 prospavanih noci aj ova treca je bila prosli tjedan kad je bio bolestan pa ne računam, je bila kad ga je sveki nasopala s vise obroka i to bas predvečer..  ja to nisam uspila ponovit 😂😂 daj dite babi 😂😂😂😂. 
    Al dobro zvuci i logicno. Ja zaista ne znam koliko ja njemu trebam dat te hrane... pa dam kad trazi ako ne trazi dobije po nekom rasporedu. Tebi ona pojela obe cice do kraja + odma voce nakon? Kad ti je jela noc prije? Moj nece ni da bocu popije ujutro u 9h do kraja... bas me zanima kako ce vam bit veceras ako se ponovi znaci da je to stvarno do toga. Onda svi na sopanje 😂
    A sad daj slikni mi to rizino mlijeko. I kako tocno radis palacinke? 🤗

Sanjarka88
    08. Ožujak 2017. 22:42

Sanjarka88

Zanimljivo. Jedna od nasih 2-3 prospavanih noci aj ova treca je bila prosli tjedan kad je bio bolestan pa ne računam, je bila kad ga je sveki nasopala s vise obroka i to bas predvečer.. ja to nisam uspila ponovit 😂😂 daj dite babi 😂😂😂😂.
    Al dobro zvuci i logicno. Ja zaista ne znam koliko ja njemu trebam dat te hrane… pa dam kad trazi ako ne trazi dobije po nekom rasporedu. Tebi ona pojela obe cice do kraja + odma voce nakon? Kad ti je jela noc prije? Moj nece ni da bocu popije ujutro u 9h do kraja… bas me zanima kako ce vam bit veceras ako se ponovi znaci da je to stvarno do toga. Onda svi na sopanje 😂
    A sad daj slikni mi to rizino mlijeko. I kako tocno radis palacinke? 🤗

Ovo je post za Sunshine 

Sanjarka88
    08. Ožujak 2017. 22:44

Ugolina

Toliko o tome da mislim da je mojoj bolje!!!!!! Opet je na ventolinu!!!! Pa za popizdit 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

Sunshine,ja tetinu skuham ko za juhu,ali onda narezem na manje kockice pa se ipsk malo brze to skuha

😔😔😔😔 🔫🔫🔫🔫 sta kaze dr? Jel opet idete? 

Sanjarka88
    08. Ožujak 2017. 22:48

Abies pa lipo P spava preko dana 🤗🤗 Moj kako koji dan al u principu se popravio otkad spava 2 puta, ona 3×40min su bila ubij Boze. A opet dok spava ja nešto radim ili rucak kuham. Nemam 5min za lec i kravit se na miru. Tebi je jos 5× gore s imenjakinjom nasom naprednom. 
    Tek treca m? Triba vremena da se unormali 😊 si sigurna da ne moras radit test? Ne tako davno si pustila muza da se zaljubi 😂😂😂😂

Sanjarka88
    08. Ožujak 2017. 22:51

Ja u krevetu i evo nikako pa nikako zaspat u neki normalni sat.. a moj sin zadnje 3-4 noci ima ideju da oko 23.30 treba prec mami u krevet 🔫 
    Stigao ulov iz Zare stavim sutra slikice 😉 ln cure 😘

ejic
    09. Ožujak 2017. 00:07

Hello!
    Ja vise nista ne stizem... Jucer bili u uspjesnom shopingu, sin dobio prsluk, proljetno/jesensku jaknicu i tene 😍😍 Mama se pocastila vestom, kosuljom i jaknom 😊
    Danas bili na upisima u jaslice u opcini gdje radim. Prednost imaju djeca koja tamo zive i tek onda dolaze na red nasa koji radimo tamo tako da se nista sa sigurnoscu ne moze reci. Rezultate dobivamo oko Uskrsa. Ali 20.3 imamo jos jedne upise u susjednoj nam opcini pa cemo vidjeti kakvi ce biti rezultati. Nadam se da ce dobiti negdje mjesto inace imamo veliki problem... Teta cuvalica navodno isto ima sve manje i one koje rade su pune...

ejic
    09. Ožujak 2017. 00:10

Petri i Josipi sretni minici s zakasnjenjem!! 😙😙❤❤🎉🎊
    Teni sretan veliki minic!! 😙❤🎉🎊🎀
    Sanjarka, datum za vjencanje je sad 2.9 😊 Prije bio pocetkom 8.mj, a onda svi na moru i jos vruceeee. Zato mi sad taj u 9.mj vise odgovara 😊
    Poceo je sad opet lijepo jesti, ali smo jos uvijek na ad1. Cekala sam sad da opet pocne normalno ad1 jesti pa cu mu sad poceti mjesati zlicicu po zlicicu ad2 unutra, svaki 2-3 dan 1 zlicicu ad2 vise. Neka se polako privikne na to.
    Imam sad jos 4 strane za procitati ali mi se neda. Kasno je, a djete ce me u 7 probiditi. Odoh spavati.
    Laku noc! 😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.