Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    07. Ožujak 2017. 07:55

Curice bravo za malenu😚
    Ugolina brz oporavak vam zelim,nek sto prije te bestije produ.
    Ejic super da ste sve uspjeli sve obaviti

07. Ožujak 2017. 08:05

Dobro jutro mame!
    Evo nas dvije budne od pola sedam,ja pijem kavu,ona papa keks,slusamo Depeche Mode,uzivamo
    Petra i Josipa,napredne nase cure, sretni minici!

Ejic,odlicno vam sve uspjelo,bas mi je drago ,super usteda,neka i dalje sve ide glatko
    Sanjarka,nadam se da ce Gigi biti danas bolje volje.Mozda i njemu ide koji zub? Nikolina isto danima je bila nervozna i slabo je jela,a nista nije bilo ni nateceno niti je slinila,samo odjednom osvanule dvojke.
    Ellie,sretno na pregledu,nadam se da je sve ok.
    Mare,odmaraj zeno danas,juha iz vrecice i burek iz pekare uopce nisu losi ponekad.
    Tpol, cupavica vjezba na mami pincetni hvat pa stipa
    Ugolina,drzite se,ajme sto vas ne pusta! Brzo ozdravite svi troje!

summerbaby
    07. Ožujak 2017. 08:26

Jutro mame!
    Evo i nas malo, da se javimo 😊
    Preokrenuli smo kucu naopako, sad jos ne znam jel pametno da curki uredim njezinu sobu ili je jos prerano, nekako me strah ako bude u svojoj sobi da ju necu cuti ako zaplace 😕 a kad se navecer onesvjestim od umora mislim da ni onaj baby phone ne bi pomogao 😂

Brojcana, 2410 pa 1410,bas su ti znakovite te brojke cek,bebolina? ti si bas sigurna da je curka opet

CrazyPuppet

Jutro tete ljetnice!
    Eni sretan minić sa zakašnjenjem 😘😘😘
    Petri i Josipi sretni minići, Josipa brzo ozdravi 😘😘😘💕💕💕
    Brojčana, sva sam se rastopila na tvoju slikicu 😘😘😘 neka sve prođe glatko 💕
    Sanjarka, Gigi sad dobio tene, sad će on odmah zubiće van izbacit i gotova nervoza.
    Ejić super za vjenčanje, gdje će na kraju biti?
    Ugolina, brzo ozdravite 😘
    Mi smo isto 2x bronhitis imali, evo danas kontrola kod dr. Mi sve boleštine u tandemu i u dvi runde. Evo noćas konačno jedna noć s jednim buđenjem. Moj brljavi s povrtnim kašicama, ove slatke voćne idu bez problema 😂 krenula nam je i motorika, konačno se okreće 💪 Bili malo moji starci kod nas, pa mi bilo lakše. 
    Kuća napreduje, fasada je gotova, sad samo da mi je naći keramičara 🙏🙏🙏. 

summerbaby

Vidim ima novosti ☺ Brojcana cestitam 🎉🎉🎉

uykmyjh

Jutro! Za promjenu da ovdje bacim oko  Ugolina joj, brz oporavak!

summerbaby
    07. Ožujak 2017. 08:28

Petri i Josipi sretni minici 🎈🎈🎈🎈🎈

uykmyjh
    07. Ožujak 2017. 08:40

Brojcana bebicaaaa! 

uykmyjh
    07. Ožujak 2017. 08:42

Crazy meni je tako bilo dok sam imala ciste, a i nakon, bez njih... Sad neznam jeli povezano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.