Curice bravo za malenu😚
Ugolina brz oporavak vam zelim,nek sto prije te bestije produ.
Ejic super da ste sve uspjeli sve obaviti
Dobro jutro mame!
Evo nas dvije budne od pola sedam,ja pijem kavu,ona papa keks,slusamo Depeche Mode,uzivamo
Petra i Josipa,napredne nase cure, sretni minici!
Ejic,odlicno vam sve uspjelo,bas mi je drago ,super usteda,neka i dalje sve ide glatko
Sanjarka,nadam se da ce Gigi biti danas bolje volje.Mozda i njemu ide koji zub? Nikolina isto danima je bila nervozna i slabo je jela,a nista nije bilo ni nateceno niti je slinila,samo odjednom osvanule dvojke.
Ellie,sretno na pregledu,nadam se da je sve ok.
Mare,odmaraj zeno danas,juha iz vrecice i burek iz pekare uopce nisu losi ponekad.
Tpol, cupavica vjezba na mami pincetni hvat pa stipa
Ugolina,drzite se,ajme sto vas ne pusta! Brzo ozdravite svi troje!
Jutro mame!
Evo i nas malo, da se javimo 😊
Preokrenuli smo kucu naopako, sad jos ne znam jel pametno da curki uredim njezinu sobu ili je jos prerano, nekako me strah ako bude u svojoj sobi da ju necu cuti ako zaplace 😕 a kad se navecer onesvjestim od umora mislim da ni onaj baby phone ne bi pomogao 😂
Brojcana, 2410 pa 1410,bas su ti znakovite te brojke cek,bebolina? ti si bas sigurna da je curka opet
Jutro tete ljetnice!
Eni sretan minić sa zakašnjenjem 😘😘😘
Petri i Josipi sretni minići, Josipa brzo ozdravi 😘😘😘💕💕💕
Brojčana, sva sam se rastopila na tvoju slikicu 😘😘😘 neka sve prođe glatko 💕
Sanjarka, Gigi sad dobio tene, sad će on odmah zubiće van izbacit i gotova nervoza.
Ejić super za vjenčanje, gdje će na kraju biti?
Ugolina, brzo ozdravite 😘
Mi smo isto 2x bronhitis imali, evo danas kontrola kod dr. Mi sve boleštine u tandemu i u dvi runde. Evo noćas konačno jedna noć s jednim buđenjem. Moj brljavi s povrtnim kašicama, ove slatke voćne idu bez problema 😂 krenula nam je i motorika, konačno se okreće 💪 Bili malo moji starci kod nas, pa mi bilo lakše.
Kuća napreduje, fasada je gotova, sad samo da mi je naći keramičara 🙏🙏🙏.
Crazy meni je tako bilo dok sam imala ciste, a i nakon, bez njih... Sad neznam jeli povezano
Sortiraj odgovore
Najstariji