Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    07. Ožujak 2017. 08:44

jutro..ko je kuha kavu? Sanjarka? moze par litara..podocnjaci su mi se stopili s podbratkom 😂
    imali smo upjevavanje opet oko ponoci, nekih 5-6 cendranja koje smo rjesavali dudom i sisom..spavali nas dvoje pred jutro na kaucu jer mi je mm digao zivce,jutarnja tiha misa i to zornica na repertoaru😤
    novosti kod nas napretek: jucer izbila gornja desna jedinica, usavrsio posjedanje i jutros ga nadem kako stoji na koljenima pred tv kako pokusava dohvatit mmovu deva pepeljaru iz Egipta..nova najdraza igracka su nam mamine zavjese tako da gledam kad ce ih povuc na sebe 😅
    Sanjarka Gigi cendrav? bice ga lupila juzina ko i prijatelja Kikija, jucer se nije ugasia cili dan..samo je nesto grinta,nista mu nije po volji..i da razumijem te ovo za hranu, ja i dalje bacam rucak na dnevnoj bazi, skuham sta voli, napravim veci razmak da vise ogladni..domet je 3zlice i to je to..
    Brojcana Slikica predivna, sjetim se svog prvog uzv i onih pomijesanih osjecaja srece i panike 😁
    ee i da simbolican datum, ide te sa listopadom 😀
    Ugolina brzo ozdravljenje zelim svima, i mi se crtimo u zacaranom krugu stalno s tim bolescinama..jedva cekam proljece da ovo sugavo vrijeme prođe
    Ejic super za vjencanje, to su slatke brige..i bome dobra usteda 🖒
    Crazy fasada 🖒🖒 mislim da mozes tu bol smatrat ovulacijom, prati hoce li ti se pojavit ona sluz tipicna za ovulaciju 
    Ellie stay positive, bit ce to ok..ja sam ti uvijek zeljezo dizala prehranom, odbijam tablete i sirupe jer mi donesu vise muke nego koristi
    sretni minici velikim curama❤❤
    idem, alarm zavija na podu 😥

uykmyjh
    07. Ožujak 2017. 08:59

Jos malo i ode on :D

07. Ožujak 2017. 09:15

Crazy aaa tvoja kucica tvoja slobodica Bas je lijepa boja fasade i ovaj kamen u sredini lijep. Super novosti kod vas,bili ste jako vrijedni,svaka cast! nadam se da si ti zadovoljna i da je sve onako kako si i zamislila. Josip se okrece,bravo! za kasice ima vremena,polako,ako jos i bolestan bio to sve usporava. Neka ste ozdravili a evo nam i proljeca pa se lakse natjeramo i na disciplinu
    Baby,krenuo Kiki,bravo! On to skolski radi!sad kad je zubic vani mozda ce i bolje spavati.
    Kad vas citam kako bebe jedna za drugom napreduju,dizu se na noge ,puzu,hodaju...kod nas ni naznaka svega toga.Ne znam da se obratim jos negdje privatno fizijatru?a opet naci ce nam sto dijagnoza samo da dolazimo i platimo.Nisam pametna vise...

CrazyPuppet
    07. Ožujak 2017. 09:26

Ilani 😘😘😘 jeste vi dobili drugu tetu ili je još ona Ines? U čemu misliš da Nikolina kasni?

Abies
    07. Ožujak 2017. 09:28

Josipi također sretan minić!
    Hvala na čestitkama! 
    Uopće me ne veseli. Još samo 3mj doma 😭
    Da moje dijete juriša. Motorički je kao da je prošla god dana. Misaono ne znam, normalna. 
    Mačka ta je žuta dvobojna, obično su mužjaci takvi. Pa sm baš bila ???? 😂
    Ejic super za salu i sve pripreme. 
    Summer kako je (možda si u međuvremenu napisala)
    Ugolina a sranje. I petri svako malo nos curi. Imala je još 10 dana kašljanja nedavno. Oko manje krmelji al čim izađemo suze idu iz tog oka. 
    Baby drž nam se 😘
    Sanrich neka si bacila oko tu!
    Brojčana mislim da ai nam sve tu izvukla emocije rastapanja i ja bi opet💓  
    Crazy sretno sa svime u i oko kuće i da po planu uselite i uživate! 
    Sanjarka 😘 za puno ☕

summerbaby
    07. Ožujak 2017. 09:39

Abies, opcenito...sve nesto uzurbano
    A sto se curke tice - pocela je puzati onako vojnicki, na laktovina 😊 podigne se i cetveronoske ali tako jos ne moze puzati, koliko sam skuzila nisu joj rucice dovoljno jake da drze gore tijelo pa se iz tog polozaja samo spusti na stomak 😃
    Brblja sve u 16! Sve su to neki neartikulirani zvukovi, ali barem mami i tati sve isprica, sunce nase malo 🌞

Ne znam jeste li vidjele onaj clanak o Hipp rizinim pahuljicma, navodno imaju previse arsena, nisam stigla procitati cijeli clanak pa ako netko zna o cemu je rijec neka me prosvijetli jer ja niki stavljam te rizine bar 3 puta dnevno u mlijeko da ju zasiti

Littleladybug
    07. Ožujak 2017. 09:51

Ilani da, nadam se i ja da ce bolje spavat sad kad je zubic vani..K je bio ljenguza i 3velike stvari odradio u 5dana..mislim da Nikolina ima svoj tijek i da ce i ona tako odjednom savladat par stvari..vjerujem da bi vec dosad primjetili da nesto nije u redu
    Summer koliko sam shvatila hajka je nastala na manjem uzorku na srpskom trzistu koji uopce nije bio stavljen u prodaju..mislim da je s njima sve ok, da ne sto nije u redu vec bi izdali obavijest o povratu proizvoda

07. Ožujak 2017. 10:29

CrazyPuppet

Ilani 😘😘😘 jeste vi dobili drugu tetu ili je još ona Ines? U čemu misliš da Nikolina kasni?

Crazy, ma u svemu motorički kasni. Čak kad se okrene na trbuh neće bez pomoći izvući ruku. Nema ni pokušaja puzanja, ne oslanja se na ispružene ruke (to dobijem samo na pilates lopti, na podu nikad). Najveće naše postignuće je sjedenje, dalje ne mrda. Stavim li željeni predmet dalje od nje ili cvili ili odustane, neće pokušati doći do njega ni ovako ni onako. Sada imamo odličnu tetu na Goljaku no Nikolina i s njom samo vrišti. Na vježbanje pruža otpor i kod kuće, jedino još tu loptu voli, ali opet dozirano. Već dugo nema nikakvog pomaka. Bojim se da ćemo morati opet ispočetka na sva moguća snimanja kad dođemo na kontrolu neuropedijatru. Ma... samo da mi je ona dobro, mogu ja čekati. Sve se nadam da će samo odjednom kliknuti. Baš fali taj neki klik. 

Ugolina
    07. Ožujak 2017. 10:59

Ilani,nisam nikakav fizijatar niti neuroblabla, ali da nesto,oprosti ali ne znam kako da drugacije kazem,ne stima s djetetom, ja stvarno mislim da bi se to vidjelo i u drugim nekim aspektima, nebi govorila mema i mahala rukicama,nebi brbljala i sve ovo ostalo sto kazes da dijete radi, normalno te prati pogledom kad joj se obracas, smije se,vesela je i kaj ja znam..tako da..zenska si zeli imat svoj tempo i ne zeli biti ukalupljena 😂 a klikne svima preko noci..samo jedan dan odjednom nesto mogu..bude ona to 😍
    Ellie,neka si ti isla to provjeriti,ja sam ista takva,cim nesto,odma privatno da isti dan vidim sto je! 
    Crazy,lijepa kuca..i ja sanjam o kucici ali nista od toga..mozda neka mini viksica na nasem gruntu di nam je vinograd 😍 jednog dana..
    Sandric,aj da te vidim malo tu...
    Fakat sam zakazala s viberom,al ne stignem covjece..
    Abies,ljubi petru za veliki minic!! I bas to sto kazes,jos malo i porodiljni odeeee 😲

E hvala svima na cestitkama za minic!

Zvala me moja jedna frendica jutros i potvrdila mi sumnje...bit cu joj vjencana kuma 😍😍💪💪 udaje se iduce godine 21.4.,svadba ce bit u sibeniku, bas se veselim!!! I da vidim malo drugaciju svadbu od ovih tu nasih prigorskih 😂😂 i jos dole na moru, ajme, bas ce super bit!!! Vec sam narucila da nek mi izvoli iznajmit kraljevski apartman 😂 jer mislim da cemo mi barem dve noci tamo provest..tako da..
    Danas za rucak hmm..nest brzo na naglo

Jambica
    07. Ožujak 2017. 11:21

Curke nefejsaše, jel dolazi netko na piknik u subotu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.