Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Ožujak 2017. 22:38

Abies

Brojčana 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Izašle van i moj žuti mačak je mačka….susjedov mačak mi demonstrirao 😁 dvije mačke puno prinova….

Umirem haha 😂😂😂😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Ožujak 2017. 22:44

Curice bravoooo! Ljubac plesacici tvojoj 😎😍😎😍. Kako je Katja cili dan bez tebe?  A ti? 🤗
    Ugolina 😔😔😔 uh sto vas uhvati! Znam kako ti je? Evo nakon mjesec dana mogu napokon rec da ide na bolje, znači nije dobro nego ide na bolje. Jos me kasalj muci 😩😩. Zlica mala kako ju uhvatilo dva puta bemti! Kako ona to podnosi? 
    Ilani mačka se vozila s vama haha 😂😂😂

Sanjarka88
    06. Ožujak 2017. 22:49

Jos jedan cendravi dan smo priveli kraju.
    Ja ne znam jel mu skroz prosla bolest ipak je imao temp 2-3 dana ili ne, pa zbog toga,ili je trbuh ili su u šumi...no cendranje + zahebavanje s hranom baca me u depru kad ne znam sta je 😩😩😩😩 
    I ne svida mi se kako nam izgleda hranjenje i raspored u vezi toga otkad smo uveli treci obrok...i svasta nesto.
    Al necu sad ja cendrat 😂😂 ajte laku noc žene 😘

ejic
    06. Ožujak 2017. 23:34

Hello! 
    Jedan brzinski post od mene 😊
    Prvo sretan veliki minic nasoj veeelikoj Eni! ❤🎉🎊🎀🎁
    Sretni minici i svima koji su ih imali ovih dana a ja bila ofline!! ❤💙
    Deeka, Ilani, cestitam curama na zubicima!! Mi ih jos nemamo, ali jedan se je poceo malo bijeliti. no ipak ce to jos potrajati da izade jer je jos dosta debeli sloj koze iznad njega.
    Brojcana, slikica 😍😍😍😍😍😍😍
    Ugolina, brzi oporavak!! 😙😙 Nadam se da cete ubrzo svo troje ozdraviti! 😙
    Sanjarka, tene 😍😍 I tebi zelim da taj kasalj sto prije prode! 😙
    Cendravost... Ocito je nesto u zraku da su nam djeca svima cendrava 😤 Moj je danas bio nemoguci. Cijeli dan bi se nisao. Stavila ga u krevetic da idem na wc, ovaj u plac na najjace 😣😣 Nakon sto je odspavao 2.spavanac i pojeo pola kasice sam ga takvog zadovoljnog stavila na puzzle da mogu u miru zavrsit rucak. Mudrac se okrenuo na trbuh i sav izrigao. Nisam vidjela odmah pa je iskoristio situaciju i s rukom mazao to po puzzlama. Da je samo rukom, ok obrise se ali mu je majca na rukavu bila do lakta od porigotine. Preobucem ga, stavim u krevetic, opet se okrene na trbuh i opet izriga, ovajput po plisancu pa majca nije toliko stradala. Zavrsim rucak, idem zamjenim pelenu a on posrani toliko da sam i bodi mjenjala 😣😣😣 Ako tako nastavi onda moram opet u shoping jer nam to nece biti dosta robe 😤
    Vikend nam proso vise nego uspjesno. Bebo bio dobar (zato sad zajebava), rijesili sve planirano, dogovorili datum za salu i kod svecenika isli se jos dogovoriti s bendom u jednu salu gdje su svirali a ono, tamo imaju prazno u nase zeljeno vrijeme i jeftinije 100kn po osobi... Sad imamo bolji datum, ljepsu salu i jos cemo puuuuno ustediti 😉
    Evo, to je moj brzinski izvjestaj. Sutra u planu shoping 😈😈
    Zelim svima laku noc! 😴😙

Ellie00
    07. Ožujak 2017. 07:16

Jutro tete.
    Mi budni od pol 7. Noc prospavana.
    Ja sam se jucer malo preplasila i otisla do ginica. Zadnji dan menge i jako prokrvarila (ko iza poroda) i na to mi se naravno izvrtilo i dobila trnce.  Ugl bila kod ginica valjda 1 h (koja razlika od soc) i pogledao detaljno uzv (ima neki svemirski) I nalaz pape koji sam radila prije 2 mj i kaze da je sve ok. Kao poremeti se sve to nakon poroda i zna se dogoditi da se maternica oljusti  jos... Ugl idem danas jos u bolnicu na pregled (nazvao kolegu koji radi tamo). I idem sad na vadjenje krvi, vrlo vjerojatno sam anemicna (mrzim piti zeljezo). drzite fige
    Ugolina ajooooooj. Mislila si da se zakompliciralo cim te nema... Ozdravite nam brzo 4
    Ejic super za vikend / salu/ vjencanje. Sretno s svime
    Sanjarka vi ste na trecem obroku. Uf. Mi jos na dva i to nist ne pojede.. Ajd ovo ujutro pojede donekle al rucak vecinom bacam. uf 

Sanjarka88
    07. Ožujak 2017. 07:21

☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍫🍫  dobro jutro svima.  
    Mi budni od 7 h al evo jos se kravimo po krevetu. Noc tako tako može i bolje. Bilo jedno hranjenje u 3h no bilo nemirnijih perioda al ajde dobro. Vidit cemo koji mi je danas stupanj cendravosti pripremio

Ejic zeza i Marcel a? 😁 jel on poceo jest dobro? 
    Drago mi je što vam je ispalo tako, a ušteda od 100kn po osobi je odličnaaaa! 👍👍👍👍👍kad je datum? 💕

Sanjarka88
    07. Ožujak 2017. 07:22

Petra i Josipa sretnih 9mj juhu! 💕💕💕💕💕💕💕💕💕

TPol
    07. Ožujak 2017. 07:36

Jutro ! 
    Otišla spavat u 8 pa eto nije čudo pobudila se u pola 7. A novost je da tolko podivlja na večer  kao da je popila kave pa postane užasno hiperaktivna i jedva je smirim . Nekako već vidim kad prohoda pa mi počne bjezat i trcat 😃 Sa bas sam rekla na viberu počela me grebat i štipat 😑
    Ejic a joj to se tako potrefe neki dani , super da ste obavili sve u hr 
    Ugolina ozdravite svi brzo nema gore od tih prehlada u krug 😩
    Elle javi kako prosao pregled 👍🏻
    Sanjarka mozda danas Gigi bude dobar 
    Evo moja cvili moram ic 

mare1989
    07. Ožujak 2017. 07:40

Jutro
    Petri i Josipi sretni minici 😍🎆
    Sanjarka moze jedna kava 😊
    Noc nam je bila ok jedno budenje,jos uvijek smo u krevetu. Ja nemam snage ustati,vjestica stigla,sinoc sam popila voltaren prije spavanja i jrdan nocas jer me rasturalo. Sad ne boli jako i nadam se da ce tako ostati.
    danas u planu imam juhu skuhati,pohovat pileca prsa,prilog i kruh zakuhati i ispeci.😊 e sad sve zavisi od mene,da ne bi bilo juha iz vrecice i burek iz pekare😁

Sanjarka88
    07. Ožujak 2017. 07:52

Ma nego sta nego juha iz kesice i burek 😁😁 sta fali
    Ja cu danas tortilje, gigiju palentu i tikvice.
    Nadam se da te nece vise bolit 🤗 meni danas taman zadnji dan m 
    Tpol eh to je tako kad rano zaspu rano se probude. Nikad dobro 😂
    Kisa vani ne staje 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.