Vecer mame! Ja u ležećem. Gigi je zaspao u 20h bez vecernje boce pa cekam da se probudi jest danas imam u planu lec ranije.
Glup nam je taj raspored s 3. obrokom ili je to tako ovih dana jer brljavi s hranom i nezainteresiran je pojma nemam. Primjer
9 ad
12.30 dorucak
16h rucak ( zaspe oko 14h pa dok odspava, probudi se, razbudi)
19h vecera i naravno da mu u 20h kad ide spavat boca nije ni na kraj pameti 😩😩 a vidit cu kroz koji dan kad opet bude normalno jeo ( valjda hoce) možda se to i poslozi samo od sebe... bezveze
Cendranje i danas na razini na maksimum. Trbuh nije, kakao 2 puta normalno, zubi mislim da nisu jer vidim dvojke kroz meso i jos su poprilično visoko.... kako bi ja trebala znat da ga npr grlo boli?? 🤔
Kisa napokon stala, okrenulo na buru.
Sto vi radite?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana nek se Neli bar po danu popravila 😘 isla je i s tobom na pregled hehe. Kako to da je pregled vec za 2tj? Kako prosao bjelanjak? I Neli spremna za hodanje 😂😂 i prica vec, joj ! 😍
Summerbaby tu si! 👍😊 sredite sobu pa pokušaj ili nek stoji prazna za sad imat ce kad ic u nju 😉 i napredna i Nika 😊 a zubici ce vec doc. Za hipp rizine se ja nebi brinula 😉
Crazy prosao bronhitis? Bravo za okretanje 👍👍👍 sad ce se i Josip otet kontroli 😁😁. Kuca i fasada su mi prekrasni. Bas po mom gustu 😍😍😍 mogla bi to bit ovulacija po opisu, ides na treće? 😂😂😂
Sandrich lipo te i ovdje vidit 😘
Babycoming koliko novosti kod K. 😍😍 bravo za posjedanje i zubic 😎😎😎 prava momcina! Jel danas bio bolje volje? Tiha misa zornica 😂😂😂😂😂 genijalno!! Prosla?
Imenjakinja misaono normalna 😂😂😂 Abies novi ticker za sina 👍
Ugolina kumstvo😍 i to jos na moru i to u 4mj kad nema guzve ni vrucine. Ajme idealno 😍
Miska jesi jos u kuhinji? 😂😂 ah da slike trudnica i uzv 😍😍 bas nostalgija! Hm mozda i Mili krenuli zubici
Tpol uh koji dan kod vas dvi 😩😩😩😩 nadam se da je to samo takav dan! Hug 🤗
Ellie hb pa je svè dobro 😘😘😘😘
Curke nefejsaše, jel dolazi netko na piknik u subotu?
Mi ne 😂😂😂
Drage cure, hvala vam za podršku i utjehu 😘😘😘 Ma i ja mislim da će sve doći na svoje kod moje mrvice,ona je stvarno preslatka i vesela, uvijek mi svi pa i doktori kažu kako bistro gleda i prati, ali eto povremeno me opici neka zabrinutost, još kad vidim i čujem kako mlađi bebe od nje već daleko ispred. A valjda i to je normalno, svi smo na djecu najosjetljiviji.
Pa naravno da je normalno. Netko se brine o motorici, netko zbog slabog papanja, netko zbog ne brbljanja... jer upravo to svi smo mi na djecu najosjetljiviji. Ja zaista vjerujem da bi teta vjezbalica već rekle da vidi neki problem a ona ga ne vidi 🤗🤗 uostalom vidila bi ga i ti u svakom segmentu. Njoj se neda, nije se desio klik a mozda je samo iskaz nekog njenog kataktera... Petar isto nije daleko odmakao...a po korigiranoj dobi su on i Nikolina tu negdje tako da ne brini. Moj iako gmiže tj puzi tkz vojnicki najdraze mu se ljutit i cendra sta on eto sad mora doc do neceg al ide i cendra 😂😂😂 danas se prvi put odvažio prec iz dnevnog boravka u kuhinju inace nije htio preko lajsne koja dijeli parket/pločice nikako. Natirala ga ljuta potriba gmize za menom i cendra da ga dignem 😩😩😩 to je takvo dijete eto neda mu se i zar bas mora...da ne govorim da je daleko od cetverenoskog i posjedanja. Hoće na noge i samo ga to zanima a naravno da mu to tesko ide jer nema pojma jos ni na koljena...
Isto mi je i L radila s 9mj na noge prije iceg drugog. A s njom sam se bas sekirala ono ful no opet kad pogledam radosnicu u 2tjedna je sve napravila. 10mj+2 cetveronoske, 10ipo mj puzanje u meduvremenu i posjedanje... ne znam nekako kad se desi ide kao da je oduvijek islo. Kad je gledam danas smijesno mi kako sam se brinula. Zato se s njim jos ne brinem, bar ne puno 😂😂😂
☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍫🍫🍻🍻🍻🍻🍦🍦🍦🍨🍨🍨🍨🎂🎂🎂🎂🎂🍧🍧🍧🍧🍧🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍾🍾🍾🍾🍾🍷🍷🍷🍷🍸🍸🍸🍸🍹🍹🍹🍹🍹 svega za moje drage žene! 😘😘😘😘😘
Moj gigic jos spavaaa. Noc standard zadnjih dana, malo nemirnija. Cekam da se probudi, pojede pa odosmo kupit neke sitnice.
Dobro jutro,mamice!
Sretan vam Dan zena!Uzivajte danas ,pazite se i razmazite se
O Sanjarka,pa cijela gozba jutros,to povodom naseg dana? Sretno vam u shoppingu danas!
Jutros se nikako ne mogu prijaviti sa moba na forum pa pisem s kompjutera. Inace se nisam morala prijavljivati,bila prijavljena stalno,nisam se sinoc odjavljivala i evo jutros nikako uci.Ne razumijem...
Mene je jucer isto odjavilo na mobu al sam se prijavila bez problema 🤔 javlja ti da nesto nije tocno ili?
Pa da ,kao korisnicko ime ili lozinka.Probala na sve nacine,velika mala slova.Poslala i za promjenu lozinke ali nisam dobila na mail nista
Pa da ,kao korisnicko ime ili lozinka.Probala na sve nacine,velika mala slova.Poslala i za promjenu lozinke ali nisam dobila na mail nista
🤔 uneses kao korisnicko ime onaj prvi dio maila?
Tena sretnih 9mj! 💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji