Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    06. Ožujak 2017. 14:10

Pozdrav mame😁
    Sretan minic Nelici,Eni i Davidu❤❤❤
    Brojcana bas sam se rastopila na slikicu😘😍
    Petra ptica trkacica.Nevjerovatno stvorenje😍
    Tpol ne boj se nece se cupavica pokvarit ,to je bilo samo jucer haha
    Gigi ima predivne patike😎
    Nikolini pametnici cestitke na dvojkama i Aurori takoder🤗
    Ugolinaaaaa???
    Sunshine Rita je takoder u toj fazi kao i Tena,ne place nego vristi ja sam u soku obzirom da ona u 9 mj.nije posteno ni zaplakala😐😶jos jasno pokazuje ljubomoru ,cim se grlim ljubim s Li L.cak je i na psa ljubomorna???🤔🙄🙄
    Mi smo rucali pilecu juhu,pohanu koku i teletninu,krumpirice..Naravno da rita nije jela meso i ostalo smiksano povrce iz juhe👎👎
    Evo je 👏👏pljesce kraj mene,uzivila se totalno haha idem je probat uspavati...

Sunshine1
    06. Ožujak 2017. 14:54

2410

zurim dalje,posla preko glave😚

😍😍😍😍😍😍
    Ajme kako je ovo lijepo vidit. Sad bi i ja 🤗

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    06. Ožujak 2017. 14:57

Sanjarka88

Mamicu joj 😂😂😂😂😂

Ove starke su 18 ug 11cm i taman su mu za sad.

To si 11 cm mjerila unutarnje gaziste ili stopalo. Teni stopalo 9 cm🤔😂😂😎😎

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    06. Ožujak 2017. 15:02

Ne ne, 10cm je njemu stopalo 11 su patike unutarnje. Al debelo stopalo uslo unutra to je najvaznije 😂😂
    I sto cekas, ajde na drugo 😆😆😆

Llr i Rita je u strahu od odvajanja? Joj meni uvijek neke faze s njima. Valjda ce brzo proc 🤗🤗

Gigi spava od 13.45h, rucak ga ceka. Kuhala se cikla preko sat i opet nije bila toliko meka 🤔🤔 jedva je umiješala u palentu

Ugolina javi seeeeee !

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    06. Ožujak 2017. 15:54

Brojčana 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Izašle van i moj žuti mačak je mačka....susjedov mačak mi demonstrirao 😁  dvije mačke puno prinova....

deeka
    06. Ožujak 2017. 17:44

Sanjarka, abies ❤❤

curicax3
    06. Ožujak 2017. 21:04

Sretan minic hrabrici Eni😘
    I Aurori na zubicu cestitke❤mi jos cekamo taj drugi,vec mjesec i po skoro od prvog🤔
    Sanjarka,tene su preeedivne!Duzna odgovor,moja curka je plesala dvije koreografije i s jednom osvojile 3.,s drugom 2.mjesto!Srce ko kuca❤al smo bili premoreni,jucer otisli od kuce u 7 i vratili se u 21.Doletila na sat kuci samo da mi sise ne eksplodiraju!Jadns moja beba cijeli dan bez mene bila
    Abies i macak😂
    Brojcana,prekrasna slikica😍

06. Ožujak 2017. 21:35

Večer mame! 
    Brojčana ❤. Neka bude živo i zdravo kako se kaže. 
    Abies, mačke 😆 S nama je jedan išao u šetnju danas. Ušao u košaru od kolica frajer i vozio se dok nije naišao pas. Presmiješne su. 
    Curica, bravo za plesačicu 👏👏👏 Mogu misliti kako je mama ponosna. Vjerujem da Katja bolje podnijela razdvojenost danas nego ti. 
    Sanjarka, tene su medene. Koji će to šminker biti! 😊
    Mare I sirena se već pravi dobrica😆 a mali mudrijasi. Nikolina isto počela pokazivati karakter, nekad imam osjećaj kao da mi je prvo dijete i nemam pojma kako s njom na kraj.

Ugolina
    06. Ožujak 2017. 22:10

Bokic tete!!
    Malo se tog sjecam sto sam citala,al krepala sam na abiesinog macka koji nije macak neg macka!! 😂😂😂😂😂😂 i vidla famozni video petre trkacice i ostala zinutih usta 😂😂😂😂 koja mala carica 💪💪
    Petar neg posudi imenjakinji one prelijepe tenke 😂😂😂😂😂
    Mare mijesi i pece 💪 sirena glumi pred tatom dobricu ko i moja 😂
    Brojcana,ajme,uzv slikica, nostalgija 😍 
    Curica ima nagradivanu plesacicu,bravo bravo 💪
    Ena raskopava po ladicama 😂 
    Nikolina 😍
    Mozak baj baj..sad saljem

Ugolina
    06. Ožujak 2017. 22:20

Sad da nes i napisem..mala prvo prebolila bronhitis,zarazila nas.. S tim da mi valjda imamo ko zna kakve jos kombinacije jer smo oboje na atb i jaakoo sporo nam prolazi...simptomi, glava puca,bolovi u svim misicima valjda,kasalj,cijedi se iz nosa,uzas.. Muz kaslje ko slon,sutra ujutro rano krv vadit,mozda ce ga poslat pluca slikat..ja prestala kasljat al jos uvijek ujutro rigam taj slajm iz sinusa 🔫🔫🔫🔫🔫 nije sto odma svi pomisle, naravno da sam i mengu dobila uz sve to!! Aj bar vise ne kasljem... 
    Ali ono najgore 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 zarazili nazad dijete!!!! Bila dva dana ok i cijeli vikend opet nos radi, temp malo ima malo ne, ja ju poslusam u prsima,a ona meni sumnjivo nekak zvuci, danas pedici, hvala bogu,mogo joj se ponovo razvit bronhitis da nismo dosli 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 ka ta stro fa !!! Vrtimo se u krug!!!!  😈😈😈😈 pa kaj nije za popizdit! Veli da nije jos za ventolin, al inhalirat hipertonicnu otopinu svakih 4-6 h,plus taj neki lijek na babyhaler kaj tak i tak moramo,stalno nos cistit i usisavat..
    Ja cu jos vidjet dan,dva,ak me ne popusti opet dr. Koma smo svi pa se zato nisam ni javljala,a i u depri zbog male!!!

Puse svima 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.