Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    08. Ožujak 2017. 08:55

Dobro jutro
    Drage moje ljetnice sretan vam Dan zena😍😍💐💐
    Tena sretan ti minic 🎂🎀

mare1989
    08. Ožujak 2017. 08:58

Ilani bit ce sve u redu sa Nikolinom,kao sto si rekla ona je raspolozena i sve,ona ce to pomalo kad bude spremna iznenadit ce te
    Sanjarka uzivaj sa Gigijem
    Nasa noc ok,ona je lijepo spavala ali sam se ja budila jer me bolilo kao da mi jajnike vade.
    Danas je novi dan 😊

Abies
    08. Ožujak 2017. 09:12

Jutro!
    Sanjarka hvala na gozbi!
    Tena sretan minić!
    I mene odjavilo... Striček hvoje opet nešto petlja. 
    Noć super 1 budjenje. Ja bljak. Glava me boli. 
    Nikilina, bit će klik. Obično je sve povezano. Motorika s govorom, mimikom.... A i problem naa mama 2+ je što uspoređujemo, svijesno i ne svj. 
    Dalje ništa ne pamtim

CrazyPuppet
    08. Ožujak 2017. 10:00

Jutro žene, sretan vam naš dan! 🌺
    Sanjarka hvala, evo ako ćeš ikad gradit/uređivat kuću, javi se 😉
    Teni i ovdje čestitam minić, rasti sretno i zdravo zmajiću 😘
    Mi ne možemo nikud van, bura struže sve pred sobom. A i klinci još malo slinavi... baš mi više ubitačno dosadno u kući... A ne znam kud s ova dva hahara, sama s njih dvojicom pa kad krene belaj...😣
    Kako ste mi vi?

Sanjarka88
    08. Ožujak 2017. 12:56

😘
    Di ste zene? Sve vas stricek Hrvoje odjavio? 😂😂😂
    Gigi zaspao tek sad prvi spavanc 🤔 no dobro. Jutros nije cendrao valjda jer je bio u shopingu  😂😂
    Evo mogla bi mi bit proslava 10god mature uskoro bas se veselim da se mogu sredit 😂😂
    Crazy tko zna 😉
    Abies imenjakinja pocela spavat nocu? 😊
    Mare boli li danas? 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

08. Ožujak 2017. 14:17

Dobar dan žene! 
    Evo konačno se prijavila. Danas nam sav raspored naopako. Sad bi trebali biti vani, no ona je zaspala. Znam da neće dugo pa ćemo morati i na treće spavanje što već nema jako dugo. Moje dijete ne zna ni spavat kako treba 😂
    Brojčana, novi ticker😍
    Abies, I ti imaš za sina novi ❤ dobro Petra nočas spavala. Sada kad hoda primjetis li jel se brže umara? Kako preko dana spava? 
    Sanjarka, kakav je Petric danas? Jel bolje jede? Kada se na kraju probudio za bocu sinoć? 
    Crazy, joj da mogu misliti bure kod vas. Ovdje isto dosta puše pa se premišljam ići van ili ne. A sunce mami. 
    Evo je ni pola sata nije spavala, a to je kao najduži spavanac trebao biti. 😤

08. Ožujak 2017. 14:18

Tena sretan minic, ljepotice! 🎈🎈🎈🎈🎈

Ugolina
    08. Ožujak 2017. 15:42

Heh

Ugolina
    08. Ožujak 2017. 15:49

Hehe,i ja odjavljena..svasta..
    Kako ste? Ja sam super,jedino jos iritantno kasljem povremeno..muz tako nekako ko i ja.. Zlica mi se cini ok,ali idemo oko pet pedici da ju poslusa..ali mislim da je sve ok,nema niti temp uopce vec dva dana,nos ko da popusta..napali ju inhalatorom, baby halerom, fizioloskom, hipertonicnom otopinom,aspiratorom, efedrinom 😂😂😂😂😂😂😂😂 mislim da nebi smjelo bit problema.. 
    Ubili se u rucku...svinjetina na naglo sto mi ostalo od jucer,napravila pire i spinat.. Bejbe najobicnije mrkva,krumpir i takoder spinat..sad mi oboje spavaju..a ja meditiram..😂 trebala bi ic peglat..mislim da budem..
    Poslije komentiram,pusee 😘

Ugolina
    08. Ožujak 2017. 15:51

E da,i otkako joj se nos unormalio budi mi se jednom nocu tako negdje oko pol dva za cicu i to je to! Samo nas dvoje se budimo u pet zbog njene inhalacije,ali ona to sve prespava..danas sam ju slucajno probudila dok sam je vracala u krevet... U soku sam 😂
    E da,za dan zena sam se zaljubila 😍💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.