Pozdrav svima vidim biste puno pisale na viber neću stići bas se pakujem i išla sam dopodne i shoping centar s prijateljicom bas je imala živaca bila je ok beba ali na kraju u autu urlanje 15min 😬😬
I sad ice zaspat samo u ergu
Ugolina fin ručak kod tebe 😀
Sretan nam dan 🍷🍷🍷🍷
Vratile se iz setnje nekih 45 min. Kao zaspat ce. Yeah right. Naravno zaspala,ali kad sam se pred vrstima sagnula da raskopam kolica. Reko ako do sada nisi,onda ces jos sat vremena izdrzat i ona te sec sklopi oci🔫🔫🔫 sad sjedim na terasi dok se ne zbudi.
Danas sam tako slatko vidjela...setamo kroz centar (di je Bellaru😂😂) i auto parkiran na nogostupu pa moramo skroz na cestu...neka baba se gura i vice a policija ovo ne vidi.. Ja sam tako bila zen,pa reko na autu je invalid naljepnica. U taj cas iz cvjecarne izlazi starcic na stakama,jedva ide i zuri da auto ne stoji dugo...i nosi ruzu 😍😍😍 reko deda samo polako!!
url=https://lilypie.com]
Imala sam puno za citat pa nisam sve. Uglavnom Ugolina i smjehuljica idu na more,neko kumstvo superrr!!! Nikolina je beba za sebe,evo danas meni teta na vjezbama rekla da je sad doslo tek Tenino vrijeme. Ocekujem puzanje do kraja tjedna.
Jucer je tako lijepo spavala al sam je sopala cijeli dan da vidim kolko ce pojest i kako ve reagirat. Ono,odspavala od 8-5,20😱😄😄😄😄
Sanjarka nema raspored hranjenja,niti meni nikako ne pase jer cini mi se da joj ne odg rucak. Nemam pojma,nadam se da ce se poslozit sve. Rucak joj je prije popodnevnog spavanja.mozda kasnije,al onda mi vecera kasno....
E daa,nabavila teletine,sad ide mm po nju pa cu joj sutra nesto snislit. Kako ste vi? Mijesali sa povrcem? Nisam nikad radila teletinu,kolko joj treba da se termicki obradi?
Vecer.
Ena danas bila super beba pa mama mogla I cistit I kuhat I setat s bebo.
Uglavnom oprala sve prozore u dnevnoj. Cak I klizecu stijenu. Ena taman spavala popodne.
Danas je cak I lijepo papala. Pocela otvarat usta.
Bravo za sve marljive bebe.
Ugolina ozdravite brzo svi
Vecer zene! Ja odvela mudricu na trenig, riješila njemu u dm kasice i sad spusila jednu dok cekam kraj treninga.
Mi danas jeli pohanu piletinu i leso tikvice/krumpir, gigic papao piletinu/luk/krumpir /ciklu. Jede on al totalno nezainteresirano ono ako mu uvalis zlicu u usta ok ako ne opet ok...ajde bar zadnja 2 dana pije mlijeko ok.
Opozdio se čelom o moje koljeno kad se bacio , mm je totalni paničar 😩 vec vidim kako ce to izgledati uskoro. Njemu je prvo valjda ce se opustit s vremenom 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ljetnice sretan dan zena 😍❤❤❤
😘😘😘
Brojcana uh i tebe uhvatila prehlada 😣 ima li ista gore nego u trudnoci biti prehladen a ne smijes ni glupe kapi za nos koristiti 😩😩 ticker 💕💕💕
Ilani ne zna ni spavat kako treba 😂😂 rekoh ja da je to svojeglava mala 😉 mi danas a mrvu manje cendranja al cendrav i dalje i priljepak samo da mu se po meni visat i tako all day. Ako ga ostavim na podu puzi za menom i pizdeka, u narucju skace mi po glavi i po novom grize i to mu smijesno...jedino prolazi ako sjedim s njim na podu al vecinu vremena opet visi po meni uh! 😩😩 sinoc jeo malo posli 10h i opet u 2
Ugolina sta kaze dr? 🤗 drago mi da ste svi bolje i bravo za dobro spavanje samo nek tako i nastaviti 😘
Tpol sutra idete? Sretan put 🤗
Sunshine a deda 😍😍😍 wow koja noc! 😎 nek bude pravilo a ne iznimka. Sta to znači sopat dijete tokom dana?daj odaj tajnu. Teletinu isto skuham a jedno 2h otprilike s nekim povrcem i s rižom sam radila. Dinstala meso na vodi i mrkvi.
Ellie bravo za bebo bebo ☺ a i tebe 😉
Sanjarka pisala sam na viber da mi se cini da je mozda gladna 🤔 i mm se slozio da joj treba vise hrane i 3 oborka definitivno. Tak da je jucer pojela ujutro mlijeko,obje cice. Pa sam joj nareckala 1/4 kruske,2 tanke snite kivija,komadic banane i malo jabuke al bila tvrda pa joj nisam dala (danas sam joj naribala i dajem joj sa zlicom👍). Onda je dugo spavala jer sam i ja s njom pa je oko 11:30 pojela puuun tanjur griza. Kupila sam rizino mlijeko u dm-u jer je sve bljutavo na vodi,i malo cimeta. Bas rade jede. Sve pojela. Meni bi bilo dosta. Rucak sam srednji krumpir,2,3 cvjetica brokule i briket spinata...al to nije bas htjela. Utrpala sam joj kolko sam mogla. Onda dala cicu jer sam znala da je gladna al nekako nece taj rucak ko Kiki 🤔😑 popodne hmmm nista do 6 kada je smazala dvije palacinkr debele (banana i heljdino brasno). I prije spavanja obje cice.
Puno vise i vece kolicine nego inace. Iako mislim da je fora bila samo u ovim palacinkama kaj se nazderala prije spavanja. Vidit cemo danas. Danas sam joj dopustila i da cijelu bananu pojede,inace joj se bojim dat tolko,al nijr bila onako prezrela koje kao zatvaraju.
A mozda su u sumi
E da,poanta price. Testirala jucer i danas koliko moze jest i hoce joj bit previse. Definitivno sam joj malo davala. Ne vjerujem da je bila gladna,al moze vise. Uvijek je ona dobre volje i aktivna. Kad vidim da je gladna dobije jest...ako koja socijalna ovo cita😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji