Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    03. Ožujak 2017. 10:33

Jutro tete, hvala za cestitke! Ne svida mi se ta brojka, sad to vec nije mala beba, vec siba prema 8 a onda brzo 10 pa brzo godina! Bas procitala jednu recenicu kaze stani vrijeme odnosis mi djecu pred ocima! I tako je! 😞😞
    Danas mi stize teta, nosi mlijeko za Milu i endlaricu 😂😂
    Jucer obavili arhitekta, jos u cetvrtak imamo jedan sastanak i onda je to to! Pocetkom ljeta bi trebali pocet radovi pa je do jeseni nadam se gotovo ako bude sve po planu!
    Nadam se da su bubani vec kao novi! I bubane mame i tate isto! 

Abies
    03. Ožujak 2017. 11:15

Mila sretan minić!!!
    Noć nama bila ok. I na kraju zaspala ja uz nju. Opet. Naravno njoj super. Čemu kinderbet????
    Jučer je bila dosta cendrava. Zub? Dilje gledam dvojke koje stoje začarano. A imamo već gore jedinice. I velim si neću ni gledat joj. Samo prati. 
    Jučer pojela juhu s malo mesa i mrkvom. Jee vraćamo se na normalno. Danas... Mislim poriluk. Jel joj dat na zapršci koji kuham nama? Samo bez začina?

Abies
    03. Ožujak 2017. 12:06
    Za Ilani
    Za Ilani

Abies
    03. Ožujak 2017. 13:22

Brojčana smeta mi to jer sin je tornado u snu. Pa ju ne mogu izmedju staviti. A mm spava u drugoj sobi. No comment.... 
    Bile malo vani. Sjetila se Ilani. P tako korak dva pa padne. Jučer nije baš bila za akcije. Možda ima foru parni neparni datum 😀
    Kasnije vas čitam. Upamtila samo zmije i ribu doru

Sanjarka88
    03. Ožujak 2017. 13:41

Zene! Evo gigic zaspao na meni drugi spavanac vec nek ucvrsti pa ide spuštanje u kolica. 
    Nije jos imao temp danas al je malo nervozniji nego zadnjih dana.
    Ja bila jutros na primanje mudrici, pa bili kod mojih. 
    Sad cu se uhvatit rucka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Ožujak 2017. 13:46

Ode...

Mi danas rizot s kozicama, njemu piletina/brokula/luk/tikva. 
    Pojeo danas 100ml ad i niti pola kasice vocne 😕😕 al pije vodu sto inace nikad nece pa bar to. Valjda ce doc sebi za vikend 😕
    Nisam ga malo pohvalila kuzi naredbu daj, mase pa pa ( al ne uvijek pa se mislila hoce se hvalit 😂😂).. poceo se u kreveticu i na kaucu uz naslon dizat na noge al dize se direkt na stopala iz sjedeceg nista na koljena.. 
    Jos uvijek puzi samo vojnicki i to u ograničenom prostoru... cetveronosko postavljanje i posjedanje nista jos 

Sanjarka88
    03. Ožujak 2017. 13:55

Llr zmije bljak! 😝😝😂😂 i Rita će nam brzo u hodace 🤗
    Tpol ma cupavica se morala popravit kad izgleda tako milo i dobro 💕
    Mare sirenicu bas dugo muce ti zubici, valjda ce brzo van 😕
    Babycoming 🤗🤗🤗 nadam se da ce kasalj brzo proc pa da se malo naspavate 😕 a K. ce propricat kad bude imao sta rec 😂😂
    Ilani sto nam muci Nikolinu? 😕 razvojni strahovi? 🤔
    Miska a rastu prebrzo da, al svaka faza ima svoje drazi triba uzivat u svakoj! Fige da sve ide po planu
    Abies mislim da mozes zapresku 🤔🤔
    Brojcana aj nek si se i ti malo naspavala 😉😉 muzu bolje da ne izvodi dobit ce jecmenac 😂

curicax3
    03. Ožujak 2017. 16:35

Sretan minic Mili❤🎂
    Ilani,hvala za savjete😘😘😘kupila ja i sprej i sampon😆zabrijala da ja imam usi i oprala,kad ono perut😂al sam paranoicna

Bravo za Petru🤗

Sanjarka88
    03. Ožujak 2017. 18:45

curicax3

Sretan minic Mili❤🎂
    Ilani,hvala za savjete😘😘😘kupila ja i sprej i sampon😆zabrijala da ja imam usi i oprala,kad ono perut😂al sam paranoicna

Bravo za Petru🤗

Zabrijavat ces jos koje vrijeme viruj mi 😂😂

Ja i gigic se malo kravimo po krevetu pa oblačenje pidžame. Ja s mudricom na gimnastiku a tata ostaje s njim. 
    Veceru sad zbrljavio opet...al ajde bar je pun tanjur za rucak pojeo 👍
    Veceras je i propljeskao rukicama na tasi tasi 😁 ko spužvica je mala postao 🤗

Abies
    03. Ožujak 2017. 19:06

Gigi i taši taši tanana plješće!! Bravo!
    Počela nam dječica karakter pokazivati!
    Miška u akcijama kućenja. Slatkih muka (ok i financijskih)

Napokon sam snimila petru kako hoda prema meni. Za 10ak dana će to postat opako 😀
    Torta za nedjelju se sprema na veliko. Još ako uspijem roladu za predjelo... Biskvit sa špinatom ili ajvarom i za filu šunku i sir. Uglavno umorna sam hihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.