Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    03. Ožujak 2017. 23:36

Evo me Ilani 😉
    Ja sam zadnjih dana okupirana proucavanjima kako i sto za vjencanje. u 8.mj je dan D 😆 Sutra odlazimo u hrv rezervirati salu i bend i na razgovor sa svecenikom a onda tek pocinju prave pripreme 😥
    Uz to nam skoro cijeli tj lijepo vrijeme pa smo dosta i vani, a navecer pokusavam sto prije ici spavati jer mi se djete pocelo buditi u 7 odkako je u svojoj sobi pa mi onda premalo sna ako ja idem spavati u 1 i jos moram 1-3x ustati...
    Moram pohvaliti mog dobricu, vec cijeli tjedan lijepo spava sam u svojoj sobi 😍😍 Vrata od obje sobe su zatvorena, a uz glavu imam babyphon na najjace pa ga cujem kad se probudi. Budenja su kako kad. Jucer se oko ponoci budio oko 5-6x, zaspao pa se probudio opet oko 2, slozila mu ad ali naravno da nije htio kad je oko 21h pojeo ad s 240ml vode (ne znam koliko to ispada pomjesano s ad, nisam gledala). Sljedece se budio oko 5, onda popio jos 210ml ad i produzio do 7. To je bila bolja noc. Ovih dana se znao i svakih sat do sat i pol buditi. Ocito i kod nas na parne i neparne dane 😁😁 Ali bitno da mm kaze da se sad vise ne budi toliko. Naravno da on misli da se ne budi toliko kad ga ni ne cuje 😁😁 Ok, jednom ga je cuo prije mene pa vec poceo bocu slagati i tek tad se ja probudila i preuzela. A bas sam se morala praviti da ne cujem i ostavit ga neka ga on nahrani 😈😈 Ali bilo mi ga zao, ipak on ustaje 2 i pol sata prije mene 😇
    Sretan minic nasoj tajnoj priji Mili!! ❤❤🎉🎊😙
    Sretni preskoceni minici i svi oni koje ovdje nisam cestitala zadnjih dana!! 😙😙😙
    Bubanci, ajde pocelo je lijepo vrijeme, odtjerajte te zloceste viruse i bakterije iz sebe i van na sunce i zrak! Ozdravite nam svi sto prije! 😙😙
    Toliko od mene. Idem spavati, ocekujem rano budenje jer jos treba popakirati ono sto ce nam ujutro jos trebati i sve potrpati u auto, a u pol 11 imamo vec termin kod svecenika... 😥
    Laku noc! 😙😙

Sanjarka88
    04. Ožujak 2017. 10:47

Jutro komadi! 😘
    Ja doruckovala i sad kravljenje na redu 💪 gigic spava svoj prvi spavanac. Noc bila dobra. A i jeo je dobro, u 1.30 svih 200ml i jutros 170ml 💪💪. Nek tako nastavi.... 
    Vani bas dosta puše pa nista od izlaska vani..bezveze 😤
    Ejic sretan put u hr danas i da sve lipo dogovorite bas su slatke brige oko tih planova 🤗🤗🤗
    Tpol ova slika na profilnoj mi je vrh 😍😍😍 predivna nasa cupavica. Nek ti danas bude bolji dan 🤗
    Brojcana i vi uzivateee tako i treba 💪 tebi ce druga beba bit mirna i spavat cijelu noc vidit ces 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jambica
    04. Ožujak 2017. 12:11

Ajme vremena danas!! Pa moze li ista ovaj dan pokvarit?? 🌞🌞🌞🌞
    Samo da vas pozdravimo na brzinu..klasika kod nas. Noci i dalje nebajne, dani divni. Ipak upali na plivanje, bili jucer prvi put, malo reci da je Eva ODUSEVLJENA! Vriskala cijeli sat, glavna je bila! Bas sam sretna! 😀😀
    Pusa bolesnima, valjda je sezona pri kraju napokon!

😚😚😚 

Sanjarka88
    04. Ožujak 2017. 14:39

Di ste? 

Mi se uspavljujemo po drugi put danas. Lijepo jede 💪 nadam se da je proslo ludilo
    Mm isao na kavu, mudrica je kod bake. Bili i nas dvoje do maloprije i spizdila sam 500kn u Zare online 🙈🙈 vidila sta je sestra sebi kupila, probala i odma morala i ja omg. Tjesim se da cu se ionako tribat obuc za posao jer imam 6kg manje nego prije t 😂 
    Gigic doruckovao domaći kruh i abc sir, danas jos hippov keksolino na meniu i dobit ce po prvi put svoju pizzu 🍕 a i nama je na meniu

Jambice bas mi drago da Evica uzivala onda ti nije žao potrošnih kunica 😘

Jambica
    04. Ožujak 2017. 16:16

Sta si kupila u Zari? Daj da i ja spizdim nesto 😀😀
    Pitala sam i na fejsu ali eto i tu, kak se ta pizza radi? Tijesto kako ide? Gore sto stavis?

04. Ožujak 2017. 16:36

Dobar dan mame! 
    Da vas malo pozdravimo. Nas dvije se igramo, seke u kinu, tata sad došao s posla pa je malo legao, dečki jedan na treningu, drugi navodno uci. Papali za ručak ribu, blitvu i brokulu. Ujutro sam joj ponudila šljivu kašicu ali jedva par žličica pojela. A baš mi malo i čvrsto kaka, ne znam više kako da joj to izreguliram. 
    Naučili smo upaliti i ugasiti svjetlo i sad nam je to hit. I naučili govoriti mema, što znači u prijevodu nema, pritom vrti sakicom s raširenim prstima 😊. I evo gospodična više ne želi da tipkam po mobitelu, nego moramo nas dvije pričati i raditi gluposti i onda se smijati😍 

04. Ožujak 2017. 16:52

Sanjarka i mene zanima zara i pizza😁 Odlična profilna, Gigi nam je kao filmska zvijezda 😁
    TPol, i Lea je na novoj profilnoj preslatka. Ah ta kosica! Btw kako rješavate da vam ne idu šiške u oči?? Mi se jednom šišali, sad opet trebamo. 
    Ejic sretan put i sretno sve obaviti! Neka Marcel bude dobar 😊
    Ellie, na kraju idemo na vježbe ipak jednom u dva tjedna jer teta Neda nije imala termina za svaki tjedan pa onda sam odustala od putnog naloga. 
    Jambice, super za Evu plivačicu😆 i ja bih rado s Nikolinom, obožava vodu ali ne znam kako bi se uskladila sa svime i svima. Jel ide i tm sa vama? Tko je sa Evom dok se ti presvlacis tamo, kako je to organizirano? 

TPol
    04. Ožujak 2017. 18:07

Evo pozdrav i od nas! 
    Probudila se gospođica u 7 pa s time i mene požurila tako da smo već umorila 10 bile kupit za vikend jelo . Posle smo opet šetali svi troje uspjeli smo čak otic na ručak s njom i za to vrijeme je spavala u kolicima !!! Eto nevjerojatno ! 
    Sanjarka daj sliku da vidimo sta si kupila 
    Jambice super za plivanje već sam te sve ispitala na faceu moram isprobat i s našom 
    Ilani hvala ja njoj vežem palmicu za sad ne skida to s glave 😬
    Bravo za Nikolinu bas vam je sad zanimljivo 
    Brojčana je da je blizu ali nekako kad idemo da prečesto idemo nemamo volje a prije nismo imali Auto pa busom smo sve vukli joj kad se sjetim hahhaha vi niste bili bas dugo u hr. Meni je sad najviše radi moje bake i dede a moji roditelji svrate često i čujemo se skypom ..
    Jos sam nesto htjela 🤔

curicax3
    04. Ožujak 2017. 20:49

Vecer cure!Samo da vas malo pozdravim!
    Moja najveca curka ima ovaj vikend drzavno prventstvo s plesom pa smo u muvingu po cijele dane!Sinoc malo bila s frendicama na veceri,jedna slavila rodendan i bas lijepo bilo!Samo da nisam legla u ponoc i uz 65 budenja izmedu,ustajanje u 6:30!E onda se sjetis da nije lako bit mama i imat drustveni zivot😂

Sanjarka i ja cekam info sta si kupila!I opet ponavljam da sam ljubomorna na tvoju kilazu😂

Ilani,bas je negdje uzivancija sad s Nikolinom,kad tako mozete komunicirat❤jedva cekam te trenutke

Ejic,sretno s organizacijom😘
    I samo toliko sam popamtila🙄Laku noc svima

Sanjarka88
    04. Ožujak 2017. 21:41

Kravljenje! 💪

Gigic spava od 20.30h. Ja sredila sudje, zamijesila tjesto za kruh sutra, otusirala se i napokon u horizontalu. 
    Mm spava isto, mudrica spava kod bake, sad cu s gustom malo knjigu citat na miru. 
    Gigic nekad izmjesa pljeskanje rukicama i mahanje pa pa 😂😂😂 pa krepajem s njim od smijeha. Vec sam mu dosadila pa cim ja kazem kako Petar...i ne dovrsim on vec mase pa pa 😂😂😂😂. Ljubav mala 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.