37.2 trenutno nadam se da nece puno rast danas, on je dobre volje 😊
Dobili smo jucer lijek za inhalaciju pa moram ic kupit inhalator .
Vani preeedivan dan, pravo proljeće ☉☉☉
Brojcana wtf??? Pa ja bi ga poslala u 3pm koji mu je? Preslatka ti je Nelica na profilnoj, smjeskica mala 😍😍😍
Tpol nek si se ti malo podruzila s kolegicom. Bebulja bila dobra tati? ☺
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sireni našoj sretan polurodjendan, sad smo svi +6 💕💕💕💕💕💕
Večer!
Sanjarka bubani? Ajoj
Fabi će sutra već biti Fabi.
Ugolina ima pauzu od zaljubljivanja 😄 atb, huh
Teta neda zadovoljna Nikollinom 👍
Gdje nam brojčana??? I Neli hoda malo.
Da šmrkavi smo jako. Zvala ped, odmah efedrin ide. Nadam se da će joj olakšati. I aqua maris. Pa kad potrošim, stavit ću koloidno srebro. Frend se tim bavi pa mi dao bočicu.
Kravlje mlijeko, pa da uvodim. Ali razvodnjeno. Bakica je prva počela, opet 😃 (i sa sinom je).
Počinjem i začine joj dodavati. Al mislim da je to premalo što dosam da bi se osjetilo.
Počeli su prvi koraci, da da! Ja na podu ona oko mene. I pomoću mene se digne na noge. Napravi korak, okrene se za 90 i još korak, i onda tup. Pa tako uz kauč juriša, okrene se prema meni, raširi ručice i par koraka do mene. I smije se. Zna da je napravila nešto veliko. Još je tako. Snimke imam al su jako loše. Treba netko treći.
Laku noć
Nemam,i uz atb se jucer ja zaljubila haha 😂💕💕
Jutro cure
Sanjarka sretan minic ljepotanu
Sirena se zahvaljuje moram joj tortu praviti
Jutro.
Mi vec prvi spavanac odradujemo.
Jucer nam kumovi vjencani bili. Ena dobila prilog za AS. Puni iznos. Tako ti je to kad im kazes sto si kupio I kad izvuku sve detalje. Reklli da joj htjeli nesto korisno kupiti I mislili As al kako se bas I ne kuze u to ovako im bolje ispalo. Ja kupila oni pokrili. ❤
Imamo fizijatra danas. Ne znam zast sam zabrijala da je sutra.
Idem vas sad ponovno citat jer pisem ovaj post pola sata I zaboravila sve sto sam procitala
Jutro! Brzinsko javljanje! Mi smo umjesto prespavane noci odlucili budit se 2× umjesto jednom kao sto je bili do sad!
Kod nas sugavo, oblacno i hladno, jucer bas bili proljetno bila s njom dva sata vani, skuhala si bijeku kavu i citala knjigu na klupici u parku dok je ona spavala, bas mi pasalo! Pa jos od 6 do 8 na trening, stigla i malo kucu pospremit, ic po hranu, obrijala se, namazala kremom, nokte sredila ×2 i masku na lice stavila! Cuda se stizu kad ne visis 20h na mob 😂😂😂😂 moram smanjit to definitivno!
Sad brzo spremanje pa za maribor, imamo jos sastanak s arhitektom, jos malo pa krece akcija 😍
Abies sretan rocaks tvom prvorodencu! A Gigiju i Sireni sretni minici!
Večer!
Sanjarka bubani? Ajoj
Fabi će sutra već biti Fabi.
Ugolina ima pauzu od zaljubljivanja 😄 atb, huh
Teta neda zadovoljna Nikollinom 👍
Gdje nam brojčana??? I Neli hoda malo.
Da šmrkavi smo jako. Zvala ped, odmah efedrin ide. Nadam se da će joj olakšati. I aqua maris. Pa kad potrošim, stavit ću koloidno srebro. Frend se tim bavi pa mi dao bočicu.
Kravlje mlijeko, pa da uvodim. Ali razvodnjeno. Bakica je prva počela, opet 😃 (i sa sinom je).
Počinjem i začine joj dodavati. Al mislim da je to premalo što dosam da bi se osjetilo.
Počeli su prvi koraci, da da! Ja na podu ona oko mene. I pomoću mene se digne na noge. Napravi korak, okrene se za 90 i još korak, i onda tup. Pa tako uz kauč juriša, okrene se prema meni, raširi ručice i par koraka do mene. I smije se. Zna da je napravila nešto veliko. Još je tako. Snimke imam al su jako loše. Treba netko treći.
Laku noć
Nemam,i uz atb se jucer ja zaljubila haha 😂💕💕
Hahaha carica!!!
Hello!
Nas dvoje se malo kravimo po krevetu. Temp zadnje bila 37.4. Ne cendra al trazi moju blizinu.
Imam u planu izribat kupaonu. Sniceli se odmrzavaju
P doruckovao jabuku/breskvu za rucak cu mu nesto s butter tikvom. Od danas krecemo i s 3. obrokom pa ce dobit hippov keksolino za veceru.
Mjerila ga danas ima oko 8.2kg i 74cm 🤗
Krenuli van i puse. Obisli krug i pravac balkon. Volim ovaj Jarun, falit ce mi. Sad mi dode i da zapalim ali ne smijem. Kod mene jedna danas i za dva tjedna ja na kutiji. Tak da sam jos nepusac. Brojcana, de ti tog svofg malo ignore. Kak si on tak sto dopusta??on bi mir, e???naljutio me. Evo pusa, jedva cekam kcer svoju da se mal...a tek 13,00
Sortiraj odgovore
Najstariji