*ugriješ u mikrovalnoj trebalo biti 😑
Očito moram u krevet. Laku noć svima 😘
Večer!
Sanjarka bubani? Ajoj
Fabi će sutra već biti Fabi.
Ugolina ima pauzu od zaljubljivanja 😄 atb, huh
Teta neda zadovoljna Nikollinom 👍
Gdje nam brojčana??? I Neli hoda malo.
Da šmrkavi smo jako. Zvala ped, odmah efedrin ide. Nadam se da će joj olakšati. I aqua maris. Pa kad potrošim, stavit ću koloidno srebro. Frend se tim bavi pa mi dao bočicu.
Kravlje mlijeko, pa da uvodim. Ali razvodnjeno. Bakica je prva počela, opet 😃 (i sa sinom je).
Počinjem i začine joj dodavati. Al mislim da je to premalo što dosam da bi se osjetilo.
Počeli su prvi koraci, da da! Ja na podu ona oko mene. I pomoću mene se digne na noge. Napravi korak, okrene se za 90 i još korak, i onda tup. Pa tako uz kauč juriša, okrene se prema meni, raširi ručice i par koraka do mene. I smije se. Zna da je napravila nešto veliko. Još je tako. Snimke imam al su jako loše. Treba netko treći.
Laku noć
Hvala svima na lijepim željama za mog momčića. Doma torta. Poslije u arenu da si izabere igračku.
Jutric. Cica izgrizena, Fabi hrce, nist se jucer na plucima ne cuje. Danas cemo papat mrkvicu prvi put i to cu mu dat jabuka mrkva kasicu. Kad ide krumpir?
Mm hodocasti po banci i nesto uspjeva sredit nesto ne, a bude osjedio dotad. Bas je gadno kad ovisis samo o sebi a s druge strane bas je i ok da nam se nitko ne mijesa u zivot. Mislilm si ja nesto. Zivot je borba. Moramo puno raditi i zaradti...a i zadrzati rafost i utivat u malim stvarima...pusa svimaaaa
Abies zadnja pa prva ☕💪!
Moj gigic jos spava, Budio se u 5h za papat ostalo mirno prespavao. Ima temp ali ne izgleda mi strasno po opipu pa ga nisam maltretirala mjerenjem. Vidit cemo kad se probudi
Ilani hvala na savjetu 👍 no nemam taj jastucic jel moze bit nesto drugo? 🤔
Abies sto si je sin izabrao za rockas? ☺
Petra ponos mamin 😍😍😍 mogu mislit koliko je sva vazna
Sto je taj efedrin vidim da ga vise vas spominje?
Srebro?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Masho mudre misli za rano jutro, samo pozitiva 👍👍
Mozes mu krumpir dat vec...😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro!!!
Sretni minici 😘😘
Babycoming bas nam falis nadam se da ćete uskoro svi ozdravit ❤️
Ugolina znam kako je kad je m na bolovanju to poremeti cijeli ritam al nije ni loše jer preuzme malo malu.
Brojčana joj nije tebi lako jos i m zeza ali juce je bio neki čudan dan pa mozda i zato
Abies Petra je stvarno napredna 👏🏻👏🏻👏🏻
(Moram Poslat inače sve zablokira)
Sanjarka a joj bez veze ta te prehlade valjda je vise ova zima i prehlade gotova
Masha ma bit će sve to dobro 👍🏻 Fabi se isto znaci pravi dobar hehe
Eto juce mi odspavala dva i pol sata u komadu nismo išle van jer je puhalo . Posle sam otišla na kavu s kolegicom mm čuvao bebulju dobro se snalazi . I zaspala u 9 po noći malo nemirnija i prodbudila me u 2 i nisam mogla spavat do 4 eto nas sad obje budne ....
Veselim se drugi tjedan idemo u hr! Bit će kratko ali sta cemo kad nema godišnjeg
E da potjerala ju je ipak kasica od jabuke i šljive
Ilani dobra ideja za "mliječni" dan ako bude imala jos koji put problem
Sretni minići imenjaku i sireni!
Mm naložio peć. Smrad nove peći ne katapultirao iz kreveta. Plin radi i točka!
Masha baš pametno zboriš
Brojčana ah ti muški. Treba im kontru, čim uđe mi van. I doći pred odlazak u krevet.
Sortiraj odgovore
Najstariji