Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2017. 23:57

*ugriješ u mikrovalnoj  trebalo biti 😑
    Očito moram u krevet. Laku noć svima 😘

Abies
    02. Ožujak 2017. 00:34

Večer! 
    Sanjarka bubani? Ajoj
    Fabi će sutra već biti Fabi. 
    Ugolina ima pauzu od zaljubljivanja 😄 atb, huh
    Teta neda zadovoljna Nikollinom 👍
    Gdje nam brojčana??? I Neli hoda malo. 

Da šmrkavi smo jako. Zvala ped, odmah efedrin ide. Nadam se da će joj olakšati. I aqua maris. Pa kad potrošim, stavit ću koloidno srebro. Frend se tim bavi pa mi dao bočicu. 
    Kravlje mlijeko, pa da uvodim. Ali razvodnjeno. Bakica je prva počela, opet 😃 (i sa sinom je). 
    Počinjem i začine joj dodavati. Al mislim da je to premalo što dosam da bi se osjetilo. 
    Počeli su prvi koraci, da da! Ja na podu ona oko mene. I pomoću mene se digne na noge. Napravi korak, okrene se za 90 i još korak, i onda tup. Pa tako uz kauč juriša, okrene se prema meni, raširi ručice i par koraka do mene. I smije se. Zna da je napravila nešto veliko. Još je tako. Snimke imam al su jako loše. Treba netko treći. 
    Laku noć

Abies
    02. Ožujak 2017. 00:36

Hvala svima na lijepim željama za mog momčića. Doma torta. Poslije u arenu da si izabere igračku.

Abies
    02. Ožujak 2017. 07:21

☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍯🍶🔫
    Onima na atb i sl 💊

Masha
    02. Ožujak 2017. 07:36

Jutric. Cica izgrizena, Fabi hrce, nist se jucer na plucima ne cuje. Danas cemo papat mrkvicu prvi put i to cu mu dat jabuka mrkva kasicu. Kad ide krumpir?

Mm hodocasti po banci i nesto uspjeva sredit nesto ne, a bude osjedio dotad. Bas je gadno kad ovisis samo o sebi a s druge strane bas je i ok da nam se nitko ne mijesa u zivot. Mislilm si ja nesto. Zivot je borba. Moramo puno raditi i zaradti...a i zadrzati rafost i utivat u malim stvarima...pusa svimaaaa

Sanjarka88
    02. Ožujak 2017. 07:36

Abies zadnja pa prva ☕💪! 

Moj gigic jos spava, Budio se u 5h za papat ostalo mirno prespavao. Ima temp ali ne izgleda mi strasno po opipu pa ga nisam maltretirala mjerenjem. Vidit cemo kad se probudi

Ilani hvala na savjetu 👍 no nemam taj jastucic jel moze bit nesto drugo? 🤔

Abies sto si je sin izabrao za rockas? ☺ 
    Petra ponos mamin 😍😍😍 mogu mislit koliko je sva vazna
    Sto je taj efedrin vidim da ga vise vas spominje?
    Srebro?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Ožujak 2017. 07:42

Masho mudre misli za rano jutro, samo pozitiva 👍👍
    Mozes mu krumpir dat vec...😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    02. Ožujak 2017. 08:12

Jutro!!!
    Sretni minici 😘😘
    Babycoming bas nam falis nadam se da ćete uskoro svi ozdravit ❤️
    Ugolina znam kako je kad je m na bolovanju to poremeti cijeli ritam al nije ni loše jer preuzme malo malu. 
    Brojčana joj nije tebi lako jos i m zeza ali juce je bio neki čudan dan pa mozda i zato 
    Abies Petra je stvarno napredna 👏🏻👏🏻👏🏻

TPol
    02. Ožujak 2017. 08:19

(Moram Poslat inače sve zablokira)
    Sanjarka a joj bez veze ta te prehlade valjda je vise ova zima i prehlade gotova 
    Masha ma bit će sve to dobro 👍🏻 Fabi se isto znaci pravi dobar hehe 
    Eto juce mi odspavala dva i pol sata u komadu nismo išle van jer je puhalo . Posle sam otišla na kavu s kolegicom mm čuvao bebulju dobro se snalazi . I zaspala u 9 po noći malo nemirnija i prodbudila me u 2 i nisam mogla spavat do 4 eto nas sad obje budne ....
    Veselim se drugi tjedan idemo u hr! Bit će kratko ali sta cemo kad nema godišnjeg 
    E da potjerala ju je ipak kasica od jabuke i šljive 
    Ilani dobra ideja za "mliječni" dan ako bude imala jos koji put problem

Abies
    02. Ožujak 2017. 08:46

Sretni minići imenjaku i sireni! 
    Mm naložio peć. Smrad nove peći ne katapultirao iz kreveta. Plin radi i točka!
    Masha baš pametno zboriš
    Brojčana ah ti muški. Treba im kontru, čim uđe mi van. I doći pred odlazak u krevet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.