Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Ožujak 2017. 19:56

Vecer cure
    Abies cvijece je predivno,pravo proljetno
    Sanjarka bravo za Gigija i tasi tanana😍
    Sirena je veceras sama zaspala dok sam ja velike okupala,samo sam je u krevet stavila i bocu dala 😁
    velikima sam napravila mini strudle 😁 sa nutelom i sa dunjama😋😋
    jutros sam im opet pravila mini pizze i kruh sam ispekla🍞🍕 pms me pici pa samo kuham i pecem a slatkisa sam se odrekla za korizmu i sad samo slano pravim

Ellie00
    03. Ožujak 2017. 20:50

Vecer. Danas sam ovaj post valjda 10 puta krenula pisat.
    Uglavnom zabavno mi je- lovim ju po cijeli dan. Usavrsiili smo puzanje cetveronozno i picimo 100 na sat. Lovim ju jer najvise voli u kuhinju kod kante za smece doci i bojim se zbog onih stepenica. Nesto moramo ovaj vikend smisliti s nekom pregradom. Nisam pametna
    Lijep dan bio danas pa bile vani dugo u setnji, na povratku navratile u Lidl kupila neku finu posteljinu
    Podpone radila strudlu dok je Ena spavala. Slikica u drugom postu pisem s laptopa

Sto razred radi?
    Sanjarka Gigi pljesce, bravo nas tajni prijatelju. Ena isto brljavi s kasicama. Nisam vise pameta. Al zato ona mlijeko lijepo jede. 
    Brojcana Ena jel dobra odpocetka? Da, dobra je jako oduvijek. NIje imala grceve i spava od 3.mj cijelu noc. I ne zna bas plakat (da ju slucajno netko iz razreda nije naucio). Voli ljude i smije se puno. Jako drustveno stvorenje. Al je i mali Rambo odpocetka- vec i inkubatoru je cijeli inkubator znala razdrmat.
    A sto se tice tm. Mislim da trebate sjest ozbiljno i porazgovarat kao sto su ti i predlozili. Sad je i druga beba na putu i mora mu doci u mozak da je tata. Mm je sto se toga tice stvarno super 
    Ugolina brzo nam svi skupa ozdravite. Bas su vas u  zadnje vrijeme primile te bolestine

Littleladybug
    03. Ožujak 2017. 21:41

Vecer dame..kravljenje na repertoaru..malo i veliko dijete spavaju, svaki u svom krevetu..trebala bih produktivno iskoristit slobodno vrijeme ali bojim se da cu se uskoro onesvijestit u krevet..
    Gigi bravo za pljeskanje 😍😍 ima nas vise sta brljavimo s kasicama, moj dorucak pojede a za ricak gura u usta sve osim hrane 😅
    Ellie Strudla izgledala mmm, sutra si je radim da mmu ne cure sline 😂 
    Mare nakuhava i pece ko velika, stvarno imas volje..nemoj samo za koji dan rec da te pokocilo sve 😂 Sirena je jednostavna beba, das joj bocu i ona se sama uspava 🖒
    mi jutros bili u setnji i na kavi, K gledao patke i labudove..to dijete cim je vani odmah je top raspolozen, skitalica moja ❤
    zelim vama a i sebi ugodnu i prospavanu noc 😘

Ugolina
    03. Ožujak 2017. 21:55

Samo da kazem bok! Mi i dalje mrtvi...mama nam sutra donese rucak,a danas dofurala sveki 💪💪💪 hvala im na tome,to je sve sto cu rec...
    Sutra muzu 31. rockas...kupila ja gluposti za tortu, ujutro samo zmiksam...vrlo jednostavno i bez zahtjevanja mozga... Rolade kupila gotove,narezen snitice i poslozim po rubu zdjele,plastike,neceg, prvo foliju da se ne zalijepi i zmiksam parfe,ulijem u to i cao bok,eto torte, kad se stisne preokrenem..ak bum od volje mozda zmiksam i slag,al mislim da ce te rolade bas super izgledat... Ili cokoladna glazura,jos bolje

03. Ožujak 2017. 22:18

Vecer mame! 
    Samo da vas pozdravim, premorena sam i nekako bezvoljna 😐 trebam sna bar tri sata u komadu i bit ću dobro. Nikolina nastavlja po svom, ipak je bila u šetnji s bratom i sestrom sat vremena pa sam pospremila po kući ono najosnovnije. Ne znam što mi muči dijete, mislim da ništa, samo je neka faza.
    Abies, hvala❤ prekrasni šafrani. Obožavam proljeće. Sprema se velika proslava? Fino zvuči rolada. 
    Ellie, Ena je pametnica😊 kada ste dobili sljedeći termin kod fizijatrice? Mi tek u šestom mjesecu. 
    Sanjarka, Gigi je počeo svaki dan nešto novo raditi. Baš je spužvica. I ima dobre mjere,prestigli ste nas. 
    Ugolina, zanimljiva ideja za tortu. Slikaj nam je sutra. 
    Btw jel to samo ja ne vidim Ellinu štrudlu ili je slika na viberu? 
    I Mare svašta peče, djeca uživaju 😊 
    Gdje je Ejic? 
    Sad idem pod tus (opet brzinski)  i u krevet. Možda me Nikolinica počasti noćas dobrim komadom sna. Laku noć svima 😘

Sanjarka88
    03. Ožujak 2017. 22:29

Vecer mamite 😘 ja u krevetu 💪
    Gigi i s večernjom bocom strajkao popio 80ml samo. Znaci danas 180ml mlijeka ukupno i rucak. Posidit cu.
    Nego sta mi palo napamet da nije njega ipak i skok dohvatio kad brljavi s hranom??? 🤔 šta god da je nek cim prije prodje...
    Ja bila odvest mudricu na trenig a ja u međuvremenu kupila poklon za jedan skolski rockas mudrici. 
    Dobila sam mengu i to mi slag na kraju ove moje iscrpljenosti nakon 4tjedne "prehlade" 😩😩  kmee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    03. Ožujak 2017. 22:40

Ilani nesto me zeza mob, ne mogu uplodati sliku. Probat cu sad s compa
    I mi  tek u 6.mj imamo fizijatra. Jel vi sad imate vjezbe svaki tj? Jesi si uzela putni nalog
    Ugolina ozdravite brzo 
    IIiiiiii nece mi ucitat sliku??? Stricek Hrvoje?

Sanjarka88
    03. Ožujak 2017. 22:41

Abies znaci pripreme su u toku? Bit ce velika proslava? Rekoh ja da ce Petra hodat do 9mj 😍😍😍 cudo od djeteta!
    Mare vrijednice odakle izvlačis volju za sve to? 😁😁 bravo sirena dobra mamina cura 😍 svaka cast  na odricanju od slatkisa
    Ellie Ena je bas intezivno napredovala zadnjih mjesec, mjesec ipo? Borac nas 😍 rambo 😂😂 i tajni frend joj nije njezan bas hehe
    Babycoming si se onesvijestila? 😉 sta je rec da K. odbija hranu? 😂 mama ne kuhas dobro haha
    Ugolina nista ja nisam skuzila kakva ce to bit torta 😂 zahtjevam sliku kad bude gotova 😉
    Ilani suosjecam za bezvoljnost u istom sam moodu vec danima 😕 ajde Nikolina pusti mamu da se večeras naspava 💕

Sanjarka88
    03. Ožujak 2017. 22:43

Ellie00

Ilani nesto me zeza mob, ne mogu uplodati sliku. Probat cu sad s compa
    I mi tek u 6.mj imamo fizijatra. Jel vi sad imate vjezbe svaki tj? Jesi si uzela putni nalog
    Ugolina ozdravite brzo
    IIiiiiii nece mi ucitat sliku??? Stricek Hrvoje?

Nestao striček Hrvoje 🤔

TPol
    03. Ožujak 2017. 23:00

Evo pozdrav i od mene , 
    Sanjarka bas te uvatilo i jos Gigi zeza :( pa moze bit skok s 9mj 
    Ilani 😘
    Ugolina super barem ne trebate kuhat 👍🏻
    Elle joj mogu mislit kako je zanimljivo kad puzi svuda 😬😬
    Brojčana nije nam daleko 5sati idemo 4,5 puta godišnje ali sad smo zadnji put bili u 6mj
    Meni dan danas bas nekako naopak , prvo ovde u zgradi di ostavljam kolica moram pomicat tuđe bicikle da izvadim moja kolica pa me to iznerviralo pa onda vozač busa stane tako da jedva uđem u bus i kad izlazim ne spusti onaj prag iakio sam stisla gumb 😡😡😡Jos cu prevrnut ta kolica to me nebi čudilo 😬😬a i dopodne mi je sva bila nesto nervozna
    Sanjarka lijepa profilna moram i ja sad promijenit
    Da mare fino kuha selim se njoj hehe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.