Jambice i ti bi nesto spizdila 😂😂😂 stavim slike kad dođe. Ugl kupila sam 2 suknje, 3 majice i set ogrlica. Danas kad sam probala to sestrino osjetila sam se kao zena nakon ohohoho vremena, ajme koji divan osjecaj 🙈🙈🙈.. tek kad bude zaozbiljno otisla u shoping za obnovit garderobu ajme kako cu se razbacat za sve ovo sta nisam zadnje 2 godine 😂😂
Za pizzu smo na fejsu utvrdili da sam nemajka pa u tijesto stavim sve sta i nama stavljam brasno/voda/maslinovo ulje/mrvu kvasca / zrno secera i soli ( nama ne stavim zrno nego žličicu 😂😂). Gore na pizzu premazala malo umakom od rajcica, naribala sir, stavila malo origana i na vrh narezane tikvice. Gigi je lijepo to jeo 💪💪💪
Ilani jel ti popije sta tekucine tokom dana? I mi smo se mučili s tim kakanjem do prije cca mjesec dana nekako se sad to izreguliralo samo od sebe. Kad ga i nesto zatvori dam mu 2-3 dana nesto sta znam da otvara.
Mudrica nasa kako ona priča vec 😍😍😍 pravi je vođa razreda 😎😎😎
I nama idu siskice na oči 😂 ja to stalno namjestam put gore...
Tpol cupavica iznenađuje iz dana u dan 😍😍 bravo curo! S palmicom 😍😍😍
Curice zato ja neidem nigdi jer znam da cu se uništiti 😁 kako proslo natjecanje?
A na cemu mi zavidis? Ni jednu obliku na tijelu vise nemam 😢
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Oblinu*
Ugolina gdje si? Slika torte? Jel danas muzicu rodjendan? Ako je sreetan mu bio 🎈🎈🎈🎈
Aaaa super izgleda, bravo!
Mi smo danas orade na rostilju i to je jela, ostalo brljavila, i blitvu sa krumpirom i dorucak.
Joj mene sve strah povratka na posao, srecom pa ce ljeto biti. Ja nemam sa ovom kilazom ali NISTA za obuci, moram se ili udebeliti do tad ili ne znam. Sta cu kupiti manje brojeve kad cu se ziher zdebljati cim sjednem u ured, a opet nemam sto nositi.
Sad sam pojela 4 strudle u to ime! 😂😂
Moja se cura sama posjela. Jos neki dan sam ju vidjela da sjedi ali nikako da ulovim posjedanje pa me danas pocastila. 😍😍
Illani, bio mm sa nama na plivanju ali dok se on parkirao, ja skinula i evu i sebe, presvukla, tako da mi nije ni trebao. Dok sam se tusirala prije bazena, trenerica cuvala evu, zena uvijek tamo pa uskace kome treba. Ili bi ju u as tih par minuta. Mislim da cu se snaci. Taj termin muzu ne pase bas jer mora ranije izaci s posla tak da mislim da nece bas svaki put sa nama, ali ok, on je bio jedini muz zadnji put 😂😂
Sve se zene snasle nekako, ne mozes vjerovati 😀😀
Eva voli ribu i to jos s rostilja 😉☺
I ti si u velikom minusu s kg? 😕
Zene se uvijek snađu bez muzeva, obrnuto teško 😂😂
I bravooo za posjedanjeee 💕💕💕🎉🎉 kako lipo napreduju ovi nasi mali ljudi 😍
Ona bas puzi pravilno? Cetveronoske?
Bravo Eva! Brzo će i ona na svoje nogice😁 Nikolina isto voli ribu, ali ja je miksam skupa s blitvom i krumpirom, danas i brokulu dodala. Za muževe hahah ja se bolje snađem bez njega nego s njim u velikom broju slučajeva 😆
Sanjarka, pizza izgleda mljac! Pa kako je jeo Gigi, samo krišku u rukicu ili? Joj i Nikolina često miješa sve te radnje s rukama, a smiješna bude i slatkaa, baš je uzivancija s njima, najljepše doba 😍😍 Vidiš vidiš vode mi baš i ne popije puno kroz dan, ja sve mislim kao dojim pa i ne razmišljam. Baš ću probati češće joj davati piti. Inače ona što god jede, stolica je uvijek jednaka, samo boje mijenja. I malo voća jede, možda i to je problem. Jedva čekam jagode. To neće odbiti sigurno.
Sortiraj odgovore
Najstariji