Večer!
Krepana sam. Torta gotova. Mm čuvao klince većinu dana i onda otišao.... Kao po odojka. Neka 3h. Tiha misa. Još sam htjela nešto al toliko sam umorna da mi već drugi biskvit izgorio. Ujutro ću to. On nek posprema. Bože koji je debil postao. Ljude pozvao u 12. A životinji treba bar 4h da se ispeče. U piđami ću ih dočekati.
Sliku stavim poslije. Ma zeznula sam dio al što sad.... Izgleda ok.
Sanjarka ajde, imaš liniju za poželjeti. Nije ni Curica daleko.
Nikolina razgovara, ma prava tračerica! Sin kao uči 😁
Eva osim plivanja, moram ponovo u čitanje. Riba dora!
Brojčana?!
Petra svaki dan doda korak više! Sad nema više odgađanja, po cipele. A koliko ima energije 😓
bravo abies, za tortuu i bravo za sjedačice. nesto bas ne stizem.
Curica mi zakurila. Grlo. nisu visoke temp, oko 38 i sitno, ali se stalno vraća..i ona mi bas neka jadna. nadam se da je samo virusna i da nije streptokok. i da je ona jedina koja ce to odbolovat, akmerazumijete ;)
tak da je malac bio s tatom u setnji na onaj divni dan, a mi se mazimo doma. danas the same. idem. zelim lijep dan svima,
Jutro ekipa.
Mi vam odradjujemo vec prvi spavanac.Jako smo aktivni i nabrijani pa se brzo umorimo.
Ja sam vam jucer vani bila. frendica slavila 30.ti u pivnici. Bilo dobro. Red tamburasa i ok pive. Doma sam bila u 1, za prvi izlazak nakon 100 god super. Ena zaspala prije nek sam otisla pa mi bilo lakse otici.
Eva se posjela, Super
Abies sretno s proslavom rodjendana. A tm je. uf
Illani super da Nikolina lijepo papa.. Ena bas i ne.. Ne odbja nista al da se nesto najede.. hm
Htjeli smo danas kod mene u Vz al je glupo vrijeme pa odgadjamo za sljedeci vikend
Jutro ekipa! 😘
Gigic vec spava prvi spavanac. Slabo je spavao a i probudio se vec u 7h. Pola noci se vrtio ko janje na raznju shodno tome je i cijelo jutro bio cendrav
Vani kisa 😔. Kod svekica smo na rucku danas.
Stavila sušiti jednu turu robe druga ceka na pranje. Bio bi red i da kosu operem da slicim na nesto 😕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ilani steta da nece voce. Marelice i sljive nama uvik pomognu na hipp mislim. Probaj sa hippovim sokom kruska/marelica njega bas otvori a mozda sok bude htjela pit.
Abies torta je super svaka cast mama 😍😍😍 nadam se da ce vam danas dan proc mirno nedaj se istresirat od tm 🔫
Masho 😔😔😔 nadam se da ce sutra vec sutra bit ko nova i naravno da ne prede na bracu 🤗🤗
Ellie vi ste bas aktivni 😍 i bravo za izlazak treba nam to svima ponekad 😎🍻
Neli velikoj nasoj curi sretan 10 minic ! 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Dan zene! Kod nas traje uspavljivanje, zaduzila sam tatu kad je konacno doma da to odradi! Jucer sam joj uvela prvi put dorucak, iako je pojela par zlica pa bocu ali ok!
Roba...ja si toliko zelim kupit novih stvari ali mi je muka kad vidim da moram sve vece uzet i necu nis dok ne smrsavim! Jambica skroz mi je cudno cut da se netko bori s manjkom, a nekad sam i sama takva bila 😂😂😂
Sretan minic Nelici 😍
Sanjarka ne mami me s tom pizzom ja sad moram radit neku s cvjetacom koja uopce nije pizza 😂😂😂
Zanima me da li netko ima iskustva s eurosenderom? Trebala bi poslat poveci paket oko 10ak kg a postom ce mi to doc previse! Pise na njihovoj str da je do 20 kg 10e i jos dodu doma po to!
Vecer curke
Nelici sretan minic😍
Nikako doci do foruma,komp me zezao😁 kao da se namjerno meni nije htjeo upaliti,a mm uvijek se upali. I naravno kad se upali on odma sjedne za njega😁
Sirena ovih dana malo nerovozna pa malo raspolozena,nocu se budi,pa place,nekad upali samo duda a nekad moram dati ad. Nadam se da ce biti veceras bolja noc
Pocela sam puno kruhove praviti i peciva😁 ne znam kad sam zadnji put bila ovako raspolozena da kuham i pecem.
jucer sam pekla peciva za hamburgere,krumpirice i juhu😁 jutros sam 4kruha ispekla od toga sam dva dala mm bratu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji