Jutro mameee ☕!
Gigic jos spava ja budna od 7h. Noc bila dobra, jeo je oko ponoc i evo jos spava. Zadnja 2 dana uzasno slabo jede pogotovo mlijeko, ne popije niti 300ml tokom dana nadam se da ce mu se vratit apetit kad ozdravi.
Jucer cijeli dan imao temp do 37.8 navecer se popela na 38.2 pa sam mu prije spavanja stavila cepic.
Inace, poceo je zezati za uspavljivanje al samo mene 🤔 tati, teti, baki...svima zaspe za cas bez ikakvog truda a mene bas zeza i na koji god nacin nece pa neće
Danas u planu mudrici ic na primanje i za dalje nemam pojma
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cupavica pocela pricati 💕💕💕
Zlica glumata pred tatom da je dobrica 😂😂😂👍😎
Curice bljak! Uši! 😬 imas za preventivu neki sprej u ljekarni pitaj iako jeftin nije. Al virujem da ima i kucnih pripravaka za prevenciju proguglaj nama nije trebalo preventivno rijesavat pa ne znam sta točno. Nadam se da ih cure nece pokupiti 😓🤗🤗
Brojcana super sto Nelica hoce sama jest na komade, velika cura 😍😊
Ellie tko je sumnjao u nasu Enu? Nitko! Mudrica jedna 😂😂
Ugolina jel imas veliku temp? 😩
Crazy 🤗🤗 nadam se da nema vise bronhitisa. Uzivaj malo sto su tvoji stigli pa ces bar imat vise vremena pozabavit se obvezama
Mila sretan veliki 7. minic 💕💕💕💕💕💕💕
Jutro mame!!
Crazy hvala na kavi
Moja cura jos spava,planiram je uskoro budit da mozemo u setnju.Veliku curu smo otpratili na izlet,isla je u Trogir.Brat je u skoli.jucee smo imali bas lijep dan izmedu ostalog bili smo i na izlozbi zmija.Naravno da smo se i slikali s jednim "malim" pitonom.L&L su uzivali,R je bilo svejedno.
Ugolina brzo ozdravljenje tebi i tm.Bravo za Josipu jos malo i ona ce trcat
Rita se pocela pustat od kauca ispruzii ruke prema meni (ja sjedim na podu)i onda mali korak samostalni pa padne meni ravno u zagrljaj.
Gigiju pusa da brze bolje ozdravi!!!
Sireni,Gigiju,Kosipu,kikiju i Leni sretni minici:)
Brojcana Neli i Tesla su mrqk!!
Curice nadam se dq tvoje cure nisu pokupile usi!!
Bravo za nasu Petru hodacicu!!!
Vise neznam...
Jutro!!!
mila sretan minic ! Joj sto to vrijeme ide bas su nam sve već velike bebe!
Moja otkad se popravila zaspe u 9 pol 10 i budi se oko 7 pola 8. Nadam se da nam neće to poremetit put u Hr! Taman malo uživam u ovoj fazi pa aj kolko da traje NEK traje hehe .... zabavi se i sama na puzlama! Izgleda lijep dan pa cemo van !
Ugolina tako znaci zlica se pravi 😁😁😁
Elle ma kažem i ja da je Ena posebna ona je bas dobra beba
Brojčana eto svi smo se naljutili na TM. 😂😂😂
Sanjarka Gigi znaci odlučio zezat mamu hehe
Tolko od mene puse svima ❤️
Jutro
Mili sretan minic 😍
Ugolina tebi i tm brz oporavak zelim
Abies bravo za Petru 🙌
Llr mogu misliti sto su djeci bile zabavne zmije
Mi smo jucer cijeli dan bile u pokretu,bili smo vani na suncu.Kao zmije se izvukli iz kuce😁 Noc nam je bila ok,pocela se cesto buditi i odjedanput vrisne,sake pojede i onu glodalicu za zube,bas mi je zao sto se muci. Mm jucer ju je nosao i pricao joj da ce brzo izaci zubici i da ce sve proci. Danas u planu imam srediti malo po kuci i kraviti se 😂😁
jutro tete ljetnice! da napisem i ja koje slovo nakon dugo vremena..kod nas noc standardna, 301 budenje..on kaslje pa se zagrca slinom pa se oboje probudimo i tako cijelu noc probdijem nad njim..u 6:30 ustali, popila mama kavu i uskoro bjezimo van jer je ovdje opet divan proljetni dan..
sretni minici svima kojima nisam cestitala, a i hvala na cestitkama za nas iako smo ga i mi preskocili ovaj mjesec 😁 vidim bebe super napreduju i sve ide svojim tokom..
Ugolina zelim brzo ozdravljenje i tebi i tm 😘
Curica usi😣😣 grozim se od same pomisli..cula sam da ima neki bio sprej za djecu, no kako mi nije trebao nisam obracala paznju 😓 nisam bas od pomoci al drzim fige da izbjegnete tu gamad 🖒
Tpol i cupavica propricala 😲 sta smo mi ostali jedini koji ne pricamo, nama je domet rec ej i to je to..ja kazem mama, tata, baba on odvali od smijeha i nece ponovi..briga njega za icim
Sanjarka Gigiju zelim.brzo ozdravljenje da se mozemo druzit sta prije 😘😘
Llr ma kako mozes rec da je R bilo svejedno gledat zmije 😂😂 mogu zamislit euforiju kod vecih, ja se i danas sjecam prve izlozbe zmija i paukova kad su me starci vodili
Ellie Ena je bas super bebo, osim sta je malo rambo al dobro, mora negdi ispucat snagu 😁
Brojcana kod tebe uvijek veselo, zajebava ili Neli ili Tesla ili tm 😂Nije ti lako, cure su ti vec rekle..sjedni tm ispred sebe, udari sakom o stol i reci mu sta ga ide
eto moj skromni mozak dalje ne pamti..saljem puse svima 😘😘
Jutro mame!
Jučer napišem dugački post, sve lijepo komentiram i onda ne znam što se dogodilo ali post se nije poslao, samo je nestao. Nisam stisla odustani. Uglavnom, pouka, nemoj pisati dugačke postove.
Mi zezamo. Po noći i po danu. Ne stignem ništa, beba traži punu pažnju, neće se igrati ni sama a ni sa sestrama. Hoće na ruke, uzmem, hoće na pod, spustim, hoće na ruke 😒 i tako cijeli dan. Po danu spava na meni, po noći buđenje svaki sat i stalno viče gdje je?
Gigiju i sirenici sretni minici sa zakašnjenjem! Mili sretan minic! 🎈🎈🎈😘😘😘
Curice, uši. Najbolja i najučinkovitijia je prevencija - plesti curama pletenice. Puštena duga kosa, čak i rep nisu dobri, začas pokupi gamad. Postoji sprej u ljekarni za prevenciju, Paranit ili Liceguard, koliko su učinkoviti ne znam, ali se ne bih puno na to oslanjala, jer i nakon pranja sa istim šamponima uši nisu pocrkavali, već su bili samo oma
Ode. .. omamljeni. Postoji i šampon biokind u bio & bio, nisam ga probala, hvaljen je. Može se staviti i par kapi ulja čajevca u obični šampon. Eto toliko znam o prevenciji. Da oni sprejevi dosta maste kosu.
Sortiraj odgovore
Najstariji