Ugolina nego kako nego zaljubljivanje i uz atb 😂😂💕💕
Ellie svaka cast kumovima 😎😊 javi sta kaze fizijatrica
Miska top profilna! 😍😍😍 sretno s arhitektom 👍 i u pravu si puno toga se stigne kad mob izbacimo iz ruke 😂😂
Tesla i Neli 😁😁😍
Masha uziva na balkonu ☉😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja malo odmaram a bebulja se igra mada malo zafrkava danas sa spavanjem odspavala je u ergu 45min i to je to .
i počela je pricat onako nesto bas mi je smiješna 😂😂 nesto sama sa sobom onako njnj njj
Petrić nas dobrica i slatkiš . Je je bila je dobra juce ne trebam ja njoj osim za ciku Haha
Brojčana a neće Neli to prevrnut ? Tesla je bas Cool
Miska da da svašta se stigne bez mobitela 😁😁😁
Ovde i dalje puse neki vjetar bez veze vrijeme
A konacno mir...spavaju oboje ja izmedu njih budna blejim u mob..
Abies,sretan rockas velkom decku 💕😘 petra hoda covjece,ode 😂😂 moja ce brzo za njom..fora joj pustit se na sekundu i opet primit,ako ne padne slucajno u meduvremenu 😂
Sretni minici deckima i sirenici 😘😘😘😘
Tpol slazem se..a zamisli,kada smo same doma,stalno zeli da sam s njom u puzalistu i cvili ako ne dodem i onda mi se neda nis ni zapocinjat, osim eventualno skuhat kaj..a sada kad je on doma,ona se zaigra po sat vremena sama 😲 pa prasica jedna kako pred njim glumi!!!
Ellie,mrak za kumove!!!
Ilani,tocno to,nikolinica zeli biti mala beba sto duze..
Sanjarka i miska,nove profilne 😍😍😍 istina za mob,svasta se stigne ak ne blejis u njega
Aha,brojcana, tesla i neli 😍😍 a zasto ste nazvali papigu tesla?? Btw,muz ti je uzasno djetinjast,ali uzasno, ja bi ga vec sto i jedan put prebila na tvom mjestu!!! Uzas kak me nazivciro!
Masha,budes se ti brzo privknula i na novi kvart,bitno da se sredi ovi s bankom i da ste svoji na svome..drzim fige!!
Da i tu cestitam Petru i Sirenu😘😘😘
Ilani i Sanjarka help!!!kod moje srednje u grupi se pojavile usi😱sve me svrbi otkad su dosle iz vrtica.Pregledala ih i nemaju,al me zanima postoji li nesto za preventivu???Mislim,sutra je definitivno ne vodim u vrtic,dezinficiraju sobu i nek to pocrkaje kroz tri dana.. znam da ste nedavno to prosle!A muka mi kad pomislim kolike kose imaju,odmah cu ih osisat ispod uha,ako dobiju
grrr osvjezi. Ajmo ponovno
Dug dan iza nas. Bile smo kod tete fizijatrice.
Ena naravno bila super (jel tko sumnjao). Smijala se cijelo vrijeme, cak i kad ju je dr vrtila. Dr nije mogla vjerovat da ne place. U nalaz je valjda 3 put napisala da je izuzetno vedro i nasmijano dijete.
Ena bila i mudrica mala- dala joj dr neku malu kutiju i dodavala joj jednu po jednu igracku u kutiju. I Ena to uzima u ruke i kad joj je trecu stavila htjela je dr vidjet hoce li vratiti Ena jednu igracku u kutiju, a Ena samo jednu igracku stavila u usta a trecu uzela u ruke
Uglavnom doktorica jako zadvoljna, lijepo napreduje iako se jos osjeti hipertonus u ekstremitetima. I dalje preporuca vjezbe svaka 3 tjedna i kontrolu kod nje za 3 mj. Kaze da nije zabrinuta zbog hipertonusa jer se usprkos tome lijepo razvija. I da, napisala preporuku za produzenje porodiljnog.
Niste se bas nesto raspisale danas.
Brojcana ja bi tm zviznula necim. On bi mir. lol
Ugolina i zaaljubljivanje
Sanjrka profina
Illani Nikolina si produzila beba dob. Mudrica mala. Maze ju paze i nose. nije ona luda
Samo da vas pozdravim.. Bolesni muz i ja i dalje...koma..valjda ce uskoro pocet ti antibiotici svoje radit!!! A mozda je kaj virusno pa mi dzaba..ok,za sinuse osjecam da mi pomaze,al za kasalj i temp ne.. Bejbe je ok.. Taman zaspala.. Javim se sutra ak bum mogla 😘
Sirenice sretan minic!
E brojcana ja bi njemu rekla da beba na putu nije njegova i da se ode odmarat negdje.lik je fakat 🔫🔫🔫
Jutro tete ljetnice 🙂
Evo da vam i ja konačno jednu kavicu skuham ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼
Prvo da čestitam miniće i Sireni i Petru, i Leni i Kristijanu, rođendane Filipu i Ilaninom velikom dečku 😘😘😘😘😘 mi smo svoj minić ovaj mjesec preskočili 😁
Žao mi je što sam malo zakazala s pisanjem ovdje, al nikako nać vremena da sastavim pošten post, imam koncentracije ko ona Dory, počnem pa moram ovo ono, sjetim se tamo prije spavanja a onda mi se više neda pisat 😔
Ugolina i tm brzo ozdravljenje 😘😘😘
Malom Petru isto 😘
Brojčana tm je razmaženo derište. Isto ko što je i moj bio. Njemu se klik u glavi desio kad sam bila trudna s Josipom i morala mirovat. Onda je vidio koliki dio ja odrađujem i počeo me više cijenit. Al svejedno puuuno razgovora i svađa, ne znam čime se nismo gađali... Samo inat i prkos i takav put ne vodi nikamo. Morate popričat, dijete je velika promjena u životu i neki se s tim baš ne mogu nositi. Al ako se volite, trebali bi naći neki modus. Objasni mu malo kako je tebi po cijele dane samoj s malom bebom i još trudna. Reci mu da ga trebaš i da sad svoje neke mušice mora malo ostavit po strani i posvetit se vama.
Mi još liječimo bronhitise, srećom bez atb, jer nisu imali temperaturu. Danas kontrola. Gužva i stresovi s gradnjom, al nazire se kraj... Malo moji starci došli vidjet unuke. Josip više nije baš mirna beba, skroz je pibarabio haha... Ima ga na sve strane. Ja izdržavam nekako 😂🔫
Puse vam šaljem i nadam se da ću češće pisat 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji