Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Ožujak 2017. 12:54

Ugolina nego kako nego zaljubljivanje i uz atb 😂😂💕💕
    Ellie svaka cast kumovima 😎😊 javi sta kaze fizijatrica 
    Miska top profilna! 😍😍😍 sretno s arhitektom 👍 i u pravu si puno toga se stigne kad mob izbacimo iz ruke 😂😂
    Tesla i Neli 😁😁😍
    Masha uziva na balkonu ☉😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    02. Ožujak 2017. 14:43

Ja malo odmaram a bebulja se igra mada malo zafrkava danas sa spavanjem odspavala je u ergu 45min i to je to .
    i počela je pricat onako nesto bas mi je smiješna 😂😂 nesto  sama sa sobom onako njnj njj 
    Petrić nas dobrica i  slatkiš . Je je bila je dobra juce ne trebam ja njoj osim za ciku Haha 
    Brojčana a neće Neli to prevrnut ? Tesla je bas Cool 
    Miska da da svašta se stigne bez mobitela 😁😁😁
    Ovde i dalje puse neki vjetar bez veze vrijeme 

Ugolina
    02. Ožujak 2017. 14:59

A konacno mir...spavaju oboje ja izmedu njih budna blejim u mob.. 
    Abies,sretan rockas velkom decku 💕😘 petra hoda covjece,ode 😂😂 moja ce brzo za njom..fora joj pustit se na sekundu i opet primit,ako ne padne slucajno u meduvremenu 😂
    Sretni minici deckima i sirenici 😘😘😘😘
    Tpol slazem se..a zamisli,kada smo same doma,stalno zeli da sam s njom u puzalistu i cvili ako ne dodem i onda mi se neda nis ni zapocinjat, osim eventualno skuhat kaj..a sada kad je on doma,ona se zaigra po sat vremena sama 😲 pa prasica jedna kako pred njim glumi!!!
    Ellie,mrak za kumove!!!
    Ilani,tocno to,nikolinica zeli biti mala beba sto duze..
    Sanjarka i miska,nove profilne 😍😍😍 istina za mob,svasta se stigne ak ne blejis u njega

Ugolina
    02. Ožujak 2017. 15:01

Aha,brojcana, tesla i neli 😍😍 a zasto ste nazvali papigu tesla?? Btw,muz ti je uzasno djetinjast,ali uzasno, ja bi ga vec sto i jedan put prebila na tvom mjestu!!! Uzas kak me nazivciro! 
    Masha,budes se ti brzo privknula i na novi kvart,bitno da se sredi ovi s bankom i da ste svoji na svome..drzim fige!!

curicax3
    02. Ožujak 2017. 17:50

Da i tu cestitam Petru i Sirenu😘😘😘

Ilani i Sanjarka help!!!kod moje srednje u grupi se pojavile usi😱sve me svrbi otkad su dosle iz vrtica.Pregledala ih i nemaju,al me zanima postoji li nesto za preventivu???Mislim,sutra je definitivno ne vodim u vrtic,dezinficiraju sobu i nek to pocrkaje kroz tri dana.. znam da ste nedavno to prosle!A muka mi kad pomislim kolike kose imaju,odmah cu ih osisat ispod uha,ako dobiju

Ellie00
    02. Ožujak 2017. 20:01

grrr osvjezi. Ajmo ponovno 

Dug dan iza nas. Bile smo kod tete fizijatrice. 
    Ena naravno bila super (jel tko sumnjao). Smijala se cijelo vrijeme, cak i kad ju je dr vrtila. Dr nije mogla vjerovat da ne place. U nalaz je valjda 3 put napisala da je izuzetno vedro i nasmijano dijete. 
    Ena bila i mudrica mala- dala joj dr neku malu kutiju i dodavala joj jednu po jednu igracku u kutiju. I Ena to uzima u ruke i kad joj je trecu stavila htjela je dr vidjet hoce li vratiti Ena jednu igracku u kutiju, a Ena samo jednu igracku stavila u usta a trecu uzela u ruke 
    Uglavnom doktorica jako zadvoljna, lijepo napreduje iako se jos osjeti hipertonus u ekstremitetima. I dalje preporuca vjezbe svaka 3 tjedna i kontrolu kod nje za 3 mj. Kaze da nije zabrinuta zbog hipertonusa jer se usprkos tome lijepo razvija. I da, napisala preporuku za produzenje porodiljnog. 
    Niste se bas nesto raspisale danas. 
    Brojcana ja bi tm zviznula necim. On bi mir. lol
    Ugolina i zaaljubljivanje 
    Sanjrka profina 
    Illani Nikolina si produzila beba dob. Mudrica mala. Maze ju paze i nose. nije ona luda 

Ugolina
    02. Ožujak 2017. 20:08

Samo da vas pozdravim.. Bolesni muz i ja i dalje...koma..valjda ce uskoro pocet ti antibiotici svoje radit!!! A mozda je kaj virusno pa mi dzaba..ok,za sinuse osjecam da mi pomaze,al za kasalj i temp ne.. Bejbe je ok.. Taman zaspala.. Javim se sutra ak bum mogla 😘

mare1989
    02. Ožujak 2017. 20:34

Drage tete sirena se zahvaljuje

Masha
    02. Ožujak 2017. 21:35

Sirenice sretan minic! 
    E brojcana ja bi njemu rekla da beba na putu nije njegova i da se ode odmarat negdje.lik je fakat 🔫🔫🔫

CrazyPuppet
    03. Ožujak 2017. 06:45

Jutro tete ljetnice 🙂
    Evo da vam i ja konačno jednu kavicu skuham ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼
    Prvo da čestitam miniće i Sireni i Petru, i Leni i Kristijanu, rođendane Filipu i Ilaninom velikom dečku 😘😘😘😘😘 mi smo svoj minić ovaj mjesec preskočili 😁
    Žao mi je što sam malo zakazala s pisanjem ovdje, al nikako nać vremena da sastavim pošten post, imam koncentracije ko ona Dory, počnem pa moram ovo ono, sjetim se tamo prije spavanja a onda mi se više neda pisat 😔
    Ugolina i tm brzo ozdravljenje 😘😘😘
    Malom Petru isto 😘 
    Brojčana tm je razmaženo derište. Isto ko što je i moj bio. Njemu se klik u glavi desio kad sam bila trudna s Josipom i morala mirovat. Onda je vidio koliki dio ja odrađujem i počeo me više cijenit. Al svejedno puuuno razgovora i svađa, ne znam čime se nismo gađali... Samo inat i prkos i takav put ne vodi nikamo. Morate popričat, dijete je velika promjena u životu i neki se s tim baš ne mogu nositi. Al ako se volite, trebali bi naći neki modus. Objasni mu malo kako je tebi po cijele dane samoj s malom bebom i još trudna. Reci mu da ga trebaš i da sad svoje neke mušice mora malo ostavit po strani i posvetit se vama. 
    Mi još liječimo bronhitise, srećom bez atb, jer nisu imali temperaturu. Danas kontrola. Gužva i stresovi s gradnjom, al nazire se kraj... Malo moji starci došli vidjet unuke. Josip više nije baš mirna beba, skroz je pibarabio haha... Ima ga na sve strane. Ja izdržavam nekako 😂🔫
    Puse vam šaljem i nadam se da ću češće pisat 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.