Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2017. 22:52

Gumb odustani!  Čemu? 😤

01. Ožujak 2017. 23:10

Vecer mame! 
    Mi zaspali jedva u 22, a budila sam je jutros rano. Baš mi je teška s tim spavanjem. Papali ciklu danas. Kombinirala sam je sa mrkvom, rezancima i mesom iz juhe 😲, nije se njoj baš svidjela. 
    Ellie, mi još uvijek vježbamo bočno sjedenje i oslanjanje na ruke,ništa novo. Rekla sam teti Nedi da se već dugo nije dogodio nikakav pomak, rekla je da ne brinem, da će doći i da je Nikolina dosta dobra i neće biti s njom puno posla. Vjerujem joj. Palo mi je na pamet kako ja stalno kukam što djeca prebrzo rastu,  pa onda valjda Nikolina zato ide skroz polako da mama što duže uživa u svojoj maloj bebi 😊
    Sanjarka, nadam se da s ovom temperaturom zatvarate sezonu boleština. Gigi je hrabar mališan, zlato malo 😍 Kvasac slobodno koristi, neće ništa biti, možda će malo slabije se dignut tijesto. 
    Abies, kako je prošao rođendan? Slavljenik zadovoljan? 
    Sad šaljem da ne nestane. 

01. Ožujak 2017. 23:24

Ugolina nek nam je zlica bolje 😀👍, sad još ti i muž ozdravite i sve pet. 
    Masha, možeš staviti bebača da sjedi u krilu i uz neki naslon.Ne bi ga se smjelo uglavljivati u jastuke i sl, samo sjedenje nije problem. 

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 23:24

Gdje sam stala? 

Ejic ma zdravstvo u hr 🔫🔫 ( svaka cast izuzecima) eto sad sam i alergicar . Ne hvala, dosta mi je sto sam dipotriju otkrila 😁😁
    Kako prosao dan?
    Abies smrkavi opet? 😕 znači def si uvela kravlje? Petra hodaaaaaa 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 znala sam da ce bit prva 😎💪👍
    Mare sto bilo za veceru u gostima? 😉
    Cupavica dobraaaa 💕
    Ilani kad teta vježbalica kaze da je N. dobra onda je, nemoj se brinuti 🤗🤗🤗 tnx na infu za kvasac 😘
    Ugolina pa kud sad temp kad si krenula s atb? 🤔 nadam se da si sutra ko nova i muz isto 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 23:25

ilani

Gumb odustani! Čemu? 😤

Da bi nas ubio u pojam 😤😤

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 23:26

Abies tvom velikom djecaku sretan najsretniji rockas. Proslavili? 🎉🎉🎉🎉🎉🎉💕💕💕💕

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 23:28

Imamo 2 preskočena minica 😂😂😂 Kristian i Josipe sretni vam 😁😁😁

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 23:29

Gigi se prije pola sata probudio i sad spava na meni, svaki pokusaj spustanja zavrsi njegovom nervozom i placem. Idem pokusat jos jednom 😓
    Ln ekipa 😘

01. Ožujak 2017. 23:49

Sanjarka88

Gigi se prije pola sata probudio i sad spava na meni, svaki pokusaj spustanja zavrsi njegovom nervozom i placem. Idem pokusat jos jednom 😓
    Ln ekipa 😘

Sanjarka ako misliš da su sinusi, probajte grijati, napr ako imaš onaj jastučić za grčeve, sad ga možeš koristiti za to, ugrijes u i stavi mu na lice. Znam po sebi, jako paše i olakšava. 

01. Ožujak 2017. 23:52

Sretni preskočeni minici Josipu i Kristianu! 😁🎈🎈🎈😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.