Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    01. Ožujak 2017. 07:16

Abies sinu sretan rodendan,sve najbolje mu zelimo

deeka
    01. Ožujak 2017. 08:32

Jutro!
    Noc ok, isto moze kava!

Ejic probala sam, ma to su njoj zubi, nema koristi od niceg vec trpi. Evo npcas je bilo 2 budenja. Nema pravila. 

TPol
    01. Ožujak 2017. 08:59

Jutro! 
    Nama noc isto ok mislim da se budila par puta ali otkad mi zaspi u 9 ne smeta mi hehe. Eto cupavica se popravila u svim poljima! 😊😊😊
    Brojčana tvoja neli je bas aktivna
    Abies sve najbolje tvom velikom dečku!

01. Ožujak 2017. 09:59

Evo nas, odvjezbali, to jest otplakali😒 Kaže teta, dobro je ona, neka ne brinem. Ok. 
    Abies, sretan rođendan velikom dečku! Neka bude zdrav i veseo na radost mami i tati! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎂 Kakvu tortu mama i seka napravile? Seka hoda sama! Mamin ponos! 
    TPol, bravo za cupavicu! 😊Vidiš ti kako se ona popravila, sad hrabro možete po još jedno 😁 Za kakicu ne znam. Ja isto nikako nisam zadovoljna Nikolininom,kaka sve po mrvicu par puta na dan, bez obzira što jede. Ponekad joj napravim mliječni dan, znači ne dajem dohranu uopće, samo cica taj dan. Sutradan uvijek lijepo kaka. 
    Ejic, lijepo ste vi to odradili s preseljenjem u drugu sobu. 
    Masha, nadam se da ćete brzo sve riješiti i uskoro preseliti u svoj novi stan. 
    Brojčana, dala sam joj onaj dan sve normalno začinjeno, isto kao i nama, samo još dodala mrkvu i brokulu nezacinjene i malo te vode u kojoj se kuhalo povrće pa je to ipak ublažilo okus. 
    Sanjarka, si živa - zdrava?

Ellie00
    01. Ožujak 2017. 10:12

Jutro ekipa. 
    Mi vec na drugom spavancu. 
    Illani vi vec vrijedni bili. Sto sad radite na vjezbama? 
    Teta Neda super I za pricat I utjesit I vidi se da zna sto radi/prica. Nakon one Ines...
    Tpol bravo za cupavicu
    Abies sretan rodjendan velikom bratu 🍰🍰🍰🎉🎉🎉
    Masho sretno s stanom I lopovima iz banke

Masha
    01. Ožujak 2017. 10:22

hvala svima. i na čestitkama i željama za banku. muku mučimo s tom gamadi.

ja cu danas do pedice s Fabijem prosetat. idemo u vrijeme za zdrave jer nema temp, ne kaslje, ne kise, samo malo hropti pa da ga poslusa. malo me to muči.

ja ni ne pisem vise kakva je noc. nakon sto jedva zaspe to je valjd tisucu jedno budjenje i cicanje i tako. men to postalo normalno nist ne pokusavam.

stalno si Fabija nekak trpam u kos s čupavicom od Tpol (isto pred gostima milo dijete) i bas me obradovala kad je rekla da se cupavica popravlja. mozda cemo i mi tako.

i da, Fabi bi stalno sjedio, a ne moze. kazu mi da ne smije sjedit dok ne bude mogao sam sjedit. pa to je borba ljudi moji. on nece nista drugo nego sjedit otkad je otkrio taj polozaj. a sam, naravno ne moze.

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 15:57

Hello mame 😘 samo da vas pozdravim pa veceras citam.

Mi zakurili. 37.8 nije strasno al odvedem ga u pedice zbog kaslja 😕😕
    Sinoc smo tulumarili do 23h sta i nije ispalo toliko lose jer je odvalio jutros do 7.30
    Inace je ok volje miran i igra se srce malo
    Muz isao pec lignje na gradele a ja pokusavam sina uspavat al nesto mu se bas i ne spava.
    Jutros bio potop, sad sunce i burica. Glupo vrime skroz

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    01. Ožujak 2017. 21:15

Vecer tete,nisam puno propustila,slabo se pise...muz je na bolovanju pa nam se sve poremetilo..a osim toga nemam bas snage ni volje,svi midici u tijrlu me bole,lagana temp taman da san skrsena..sreca pa me muz natjerao jucer kod dr.pa vec pijem antibiotik.. Samo sada me strah da nebi preslo na malecku jer nisam sigurna dal sam pokupila od nje ili je ovo nesto drugo...muzu takoder nis bolje,on sutra opet svojoj pak ide,mozda i on zavrsi na atb..
    Zlica je inace  super,bas se lijepo oporavila,i ono najvaznije,vratio joj se apetit...lijepo se zabavlja sama u puzalistu i unazad dva tri dana se pocela pustat..inace jako cvrsto stoji, doslovce se okrene i jednom rukom se iza sebe negdje pridrzava tek toliko,pa se pusti i nakon sekundu padne..al veseli se..dok nije drosnula i iza uha se pogrebala koma 😲 i nije htjela spavat kvocka sad navecer,jedva se predala.. Slabo sam popamtila kaj ste pisale.. Tako mi je nekako hladno..valjda neka groznica 🔫🔫🔫🔫

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 22:09

Vecer! 
    Napokon se kravim malo. Gigic pajki od 21h danas bas bas slabo jede i kasice i mlijeko prvi put da je tako, bas mi cudno. 
    Preskocili smo rucak danas pa sam mu za veceru spremila griz i bananu. 
    Bili smo na pregled. Kaze dr viroza  eh sad...vidit cemo. Grlo, usi, pluca sve ok. No mene strah da mu nisu opet sinusi upaljeni u petak opet kod nje ako bude imao temp. Kad smo dosli kuci imao je 38.5 pa sam mu stavila cepic i brzo mu je spustilo vidit cemo sta nas nocas ceka.
    On jadnicak bas ne cendra puno. Mis mali. A dr šarmirao osmijehom. Jos ga inhalirali a on miran bio ko veliki covjek. Ponos moj 😍😍😍😍😍

E jedno pitanje. Imam dva svjeza kvasca danas im istekao rok jel se moze to jos koji dan iskoristit? 

Sanjarka88
    01. Ožujak 2017. 22:22

Brojcana jel se Tesla primirio? 😂😂 cestitke na desnoj dvojkici 😘
    Llr a nisam tražila kks kad je ona tako ispalila s tom alergijom ic cu opet u pon kod nje ako mi ne bude bolje, iako tbl koje mi je dala ne pijem 😂 nek Rita bude skroz zdrava cim prije 😘🤗🤗🤗
    Deeka super za dobar urin i sto se zeljezo popravilo 💪💪💪
    Sunshine jel bolje curka danas? A ti? 🤗🤗🤗  
    Masho a bas mi krivo sta vas tako zadesilo, bankarska gamad 🔫🔫 kako je F? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.