Hvala na cestitkama! Slavljenik nesto hropti. Malo me strah..sutra ga mozd idvedem ak ne bude bolje. Inhaliramo i fizioloska obilno. Naravno da je zapelo a kreditom. Ova nasa zemlja osudjena je na propast! Procijenili stan tako da nam fali jos 17ooo eur! Pa eto imaju odmah u pripremi i novi kredit. Pas mater. Ma da se propucas. Jebote zemlju u kojoj nemos od svig rada zivjet. Ni ja ni mm memsmo nikakvu pomoc staraca ali imamo dobre place..pa sam mislila eto bit cw ok..ali ne
Bas smo se razalostili danas..otidjemo u udaljen kvart, kupujemo stan star 30 g..djecu stavljamo u jednu sobu, nasa mala i ne, nemamo ni zato. Kad faking svaku lipu moramo sami. Za sve. Oduvijek. Neka smo mi zdravi mislim si ja. Za ostalo lako cemo. Ne stizwm ni procitat. Fabi bi bio ma rukama all the time. Nadam se da ce lijepo prodisati. Pusa svima
Vecer.
Ena spava I mm glavu u mom narucju I spavanac. Morat cu ga buditi da ide spavat a to mrziiim.
Ugolina ucim jer me bole onih 5000I nest kn koje sam platila ispit pa moram strebat. Ipsit mi za mj dana
Masha uf. Zao mi je za stan.. hocete uzimat na kraju stan? Jel izasao onaj zakon o sufinanciranju prve nekretnine?
Masha sta nista od stana ??? A joj nadam se da ćete ipak nać neko rješenje
Ovde isto puhalo danas nenormalno tako da smo samo do bile išli i bas me raspuhalo bez veze vrijeme
Imali goste danas na večer
Nije mi kakala kako treba Dala sam joj jabuku i sljivu danas i jučer , al nista ? Dal je moguće da šljiva zatvori ? Marelicu nemogu nać ☹️️ I da neće da pije vodu kako da uguram?
Susnshine ozdravite brzo
Ma nema nazad, propalo bi nam 7000 eur kapare, to ne mozemo dopustit...idemo vidjet sta gamad jos nudi od kredita. Sufinanciranje prve nekretnine - tek na citanju. Cifra ce se raspodjelit na 1,500 zahtjeva za cijelu hrv. Ne zelim ni mislit koje ce tu veze igrat ulogu. Prijedlog zakona iscitala - nejasan i nedorecen. Sve je to ista bagra. Fuj.
Tpol. Jesi mu dala sljivu samu? Moj od tog kaka. I marelice. Sunshine, ozdravite nam
Masho 😔 nadam se da sutra osvajaš 7 na lotu bankarima u inat!
Izletio nam prvi korak samostalan!!!!
Sad u krpe tko može 😘
Tajna prijo, zelimo vam sretan minic!!! 💙🎉🎊🎁
Sanjarka, tebi je dr dala terapiju protiv alergije a nije ni provjerila jel alergija? 😯
I ja se nadam da ce atb sad to konacno rijesiti... 😬 Od one trodnevne terapije do sad sam opet parputa spavala sjedeci 😬
Ajoj jel mozes kod nekog drugog dr da zi da nesto protiv te prehlade? Bezveze se mucis...
Sanjarka, Deeka, Nama ova noc nije bila vise tako dobra kao prva. Jucer se manje budio oko ponoci ali je zato ta 2-3 budenja odradio izmedu 2 i 5h. Nekad ga probudi to okretanje, nekad ne moze naci dudu, sad jos vjetar puse konlud pa kad mu se ugasi aplikacija na tabletu pocinju roletne buciti... Nadam se nocas boljoj noci iako su uvjeti isti, vjetar vec cijeli dan postojani 😣
Deeka, jesi probala s malo vode nocu kad se probudi? Moj drugacije nece zaspati ako se jednom probudi... Nadam se da cete nocas imati bolju noc! 😙
Mare, kad su na kraju dosli gosti?
Abies, tm je stvarno nasao pravo vrijeme za mjenjati pec... 😬 A bas mi danas mm reko da opet nagovjestaju snijeg kod nas... Nadam se da kod vas nece...
Ellie, svaka cast na volji za ucenjem! Ena prava slatkica 😍😍
TPol, jucer smo svasta obavili a danas se jedva prisilila kuhati 😁😁
Ja sam u dm-u nasla hippovu s marelicom, ali ne znam s cim je jos bila u kombinaciji. Mislim da jabukom ali nisam sigurna.
Brojcana, a onda su kod vas mozda noci bile takve zbog zubica. Ali sad je izbio pa opet dolazi faza lijepog spavanja 😉
Ugolina, i vi svi bolesni 😔 Brzi oporavak! 😙 Zlica bi bjezala 😁😁 Al u pravu si, ni ja ne volim vidjeti kad mama trci sa zdjelicom i zlicom za djetetom po kuci/parku jer ono nece drugacije jesti 😒 Pitam se tko je u toj situaciji djete a tko odrastao pa da djete odlucuje gdje i kako ce jesti...
Ma meni je bilo gore to sto smo razdvojeni nego njemu. Sad sam se i ja vec polako navikla 😉 On je u svom kreveticu ako je bio i prije pa mu to nije promjena. Vrata su oboja zatvorena ali mi kraj glave babyphon koji je pojacani na najjace i uvijek ga cujem i vidim. Vidim jos vise nego sam do sad vidjela kad je bio kraj mene, acujem ga cak i kad hrce 😁
Llr, super sto ste vi konacno bolje! 😙
Masha, nadam se da cete ipak naci neko rijesenje da mozete kupiti taj stan. kao sto kazes, nije to mala kapara da se samo tako zaboravi... 😕
Abies, bravo za samostalni korak!!! 👏👏👏 Uskoro ce Petra trckarati po kuci 😍
Toliko od mene za danas. Zelim vam laku noc! 😙
Dobro jutro mame!
Evo vruće kavice za ranoranioce☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ i slatko 🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰
Kiša lije. Sretan vam prvi dan prvog proljetnog mjeseca. Prošla zima. Mi na vježbe. Pišem poslije. 😘😘
Super ima kave.
Slavljenika otpratili u vrtić. P već zeza. Čim zaspi radim šlag da završim tortu. Baš se veselim kao i sin.
Noći su nam bolje. Ima buđenja al imam i osjećaj sna.
Jučer jeli keksolino na km. I jogur poslije. Danas ne znam još. Sad glođe piškotu neku bio.
Bubani jel danas bolje? Mi opet šmrkavi
Dobro jutro
Ilani hvala na kavi
Masha sretan minic momku(sa zakasnjenjem) .Nadam se da cete sve uspjet rijesiti za stan
Abies bravo za curu i prvi korak
Ugolina brz oporavak vam zelim
Ejic gosti su dosli u podne. Sirena cim ih je vidila pocela plakati,na kraju sam je u 12.30 stavila u krevet i rekla njoj vrijeme spavanja ne smijem mijenjat raspored
Danas idemo na veceru kod mm brata,tako da sam oslobodena kuhanja.Sirena je jutros sviju probudila i kad je dobila bocu ona zaspala a mi budni.
Sortiraj odgovore
Najstariji