Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Veljača 2017. 09:03

Ena 😍😍😍 ljepota vesela 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Veljača 2017. 09:04

Masho sretan vam veliki polurodjo! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈

miska
    28. Veljača 2017. 09:05

Jutro, kod nas ok noc! Ja sam spavala cijelu jer se mm dizao u neko doba za bocu! 😛😂
    Kako bolesna djecica? Nadam se da je s bolestinama kraj, iako je sad obo prijelazno vrijeme u biti najgore, mislis da je toplo pa malo zapuse a oni bez jakne/kape itd..
    Meni ovaj tjedan dosta naguzvan pa ne znam koliko cu stic pisat! Prvo moram definitivno dovest kucu u red jer je katastrofa! Moram dovrsit sasit dvije knjige, teta mi dolazi u petak i donosi endlaricu pa imam instrukcije 😛! Jos moramo u maribor do arhitekta itd... jucer je mm dobio jelovnik od nekog ful dobrog nutricionista, bas me zanima kako ce to funkcionirat sad!
    Vidjela za nezgodu Tpol to u biti tm potajno zeli jos cupavaca samo ga je bilo strah rec 😂😂😂😂

TPol
    28. Veljača 2017. 10:09

Jutro ! 
    Već drugu noc se nesto vrti po krevetu i čini mi se da se preznoji sad nije mi jasno od čega jer nije obučena a nije ni vruće . Mislim nekako da ju muci opet probava jer nije kakala dva dana . 
    Ilani Sanjarka ma da i ja mislim da neće od jednog puta nista bit al eto mozda podsvjesno stvarno hoće jos čupavaca hehe a ne želi priznat , a ako je skuzit cu sigurno i prije testa 
    Sanjarka vidiš Gigi se isto pravi u gostima dobar hehe 
    Brojčana joj vi ste bas daleko otišli i sami ste :( a da s busevima je užas te granice te ovo te ono ... 
    Ejic super si ti svašta oba
    Ugolina uzivajte danas 👍🏻 
    Susnshine neka Tema brzo ozdravi 💋
    Imam goste na večer ponudim samo kolac i kavu heheh 
    Abies TM bas ozbiljno zeza ☹️☹️

Sanjarka88
    28. Veljača 2017. 12:48

Hello!

Mi taman papali jabuku/marelicu. Bilo 2 pokusaja spavanja neuspješnog danas zaspe na meni kod spuštanja plac i budenje  😩 bit ce vesel dan 
    Jutros ispovracao te sline al i dalje hrpa u njemu...
    Kuham ono sta sam jucer trebala leso teletinu, juhu i pire. Njemu istu tu teletinu sa brokulom i mahunama. 
    Moram kuhinju dovest u red a vec pila tbl za glavu. 
    Ugl nije nam dan 🔫

Tpol si probala sljivu ili marelicu za kakanje? 

Miska lako tako kad se muz dize nocu 😂😂😂

deeka
    28. Veljača 2017. 12:56

Sanjarka ma kuzim sta si tila rec.
    Brojcana, abies - muzevi zezaju!! Stvarno su ufff!
    Ejic kako je prosla druga noc bez Marcela u sobi?

Mi spavali nikako. Tj budila se cesto u placu, ni cica ni duda nisu mogli pomoc u nekim trenucima. Samo mazenje, zubi??
    Pa sam je probudila u 7:20 hvatat urin, onda isli vadit krv. Bila dobra, bez suze I gundanja.Popile kavu, ona odspavala uru I sad opet spava.Nalazi jos nisu, zvat cu oko 1ipo.
    Kad mm dode s posla I rucamo, ostavit cu je sveki. Mi idemo kupit hranilicu I baby monitor.
    Toliko od mene

Sanjarka88
    28. Veljača 2017. 13:02

Deeka zao mi je zbog lose noci 😕 valjda su zubici.
    Za koju hranilicu se na kraju odlučili? 

deeka
    28. Veljača 2017. 13:17

Sanjarka88

Deeka zao mi je zbog lose noci 😕 valjda su zubici.
    Za koju hranilicu se na kraju odlučili?

Ma bilo je i gorih noci, ali mi vise dopi*****.

Moram je pogledat uzivo, ali Bruna I Ellie je imaju i kazu da su zadovoljne. I kumina prija.
    Ona neka Peg Perego Prima Papa

28. Veljača 2017. 13:27

Dan mame! 
    Mi smo danas baš nervozni i cendravi. Nije htjela ni jesti, a spremila sam ribu koju uvijek lijepo pojede. Traži na ruke, sa ruku još nekud ne zna ni sama kud. Neće na pod, u hranilicu, u krevet, neće ništa. Samo da se ne razboli. Vani opet preglupi vjetar, nećemo ni u šetnju. Mene isto grebe grlo, sad jel to alergija ili nešto i mene hvata nemam pojma. Sutra rano ujutro trebali bi na vježbe, nisam pametna dal ih odgodim ili ne. 

MalaKoza
    28. Veljača 2017. 13:44

2410, u potpunosti te razumijem. Kad sam prvi put bila trudna, putovali smo 10 sati jer sam svako malo povracala. S Emi putujemo 12 sati jer ju svaka 2 sata vadim da se malo protegne. Srećom, ona spava cijelim putem pa nije briga. Al sad će bit zanimljivo putovati jer su mi mučnine počele ranije.
    A idemo 4 puta do poroda Njemačka - Hrvatska 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.