Jutro tete drage!!!
Brojcana ima mucnine po datumu 😂😂😂😂 uzas!! Ponavljam,ne
Jutro tete drage!!!
Brojcana ima mucnine po datumu 😂😂😂😂 uzas!! Ponavljam,nebi ti u kozi bila sad! Koma s tim budenjima,mucninama,pticom krestalicom,blesavim muzem, haha a jadnica
Sanjarka,ocimo su nam svima djeca pravi mali glumci!! A zamisli,onda svi pricaju kak imas dobro milo i drago dijete,a doma te satre 😂😂😂 btw,ta nasa bolestina, evo ja na antibiotiku..smijem dojit uz tog.. A muz isto sinisi i kaslje ko konj..ja danas pocela i tu i tam zakasljem pa me pece u prsima.. Rekla mi dr.da kaj sam tak dugo cekala 😂 ja velim kak si svski dan mantram-bu bolje sutra 😂 zeza me,veli mogla si dva mjeseca jos cekat
Mare je zena od tijesta ocito, stalno nes mijesi i valja!! Bravo, jos mi je san to nauciti jer mi tijesta ne idu,ali nikako se primit 😂 ocekujem da mi znanje s neba padne
Ellie,tako i moja prasica,jela bi i gladna je i zijeva ali nema vremena..ali vrsim teror nad njom i nedam joj ustat iako se izvija i vristi, al kaj me briga, ne mislim ju naucit na to da hodam za njom sa zlicom i lovim ju po stanu,jok..ima da za stolom jede i cao..popustit ce,nije tvrdoglavija od mene 😂😂😂😈😈😈😈 alu najgore mi sto je to pocela sa cicom izvodit..cicala bi al ode,vratim ju,animiram i onda cica ko da nije danima jela, prestrasno..ugl,borimo se...
Sad saljem da nebi bilo
Dan zene 🤗
Svi bolesni brzo nek ozdrave!!!
Brojcana i ja ti zelim da se napokon naspavas (da Nelica uhvsti noc).Svaka cast kako sve izdrzis 💪💪
Abies nadam se da ce tm doci iz guzice u glavu .😘
Sanjarka jesi trazila za sebe kks?
Ja sam isto slinava vjecno ali sad mi nijw alergija nego viroza😥
Moji su svi bez tempetature..Rita danas nila na kontroli nema vise bronhitisa.No i dalje inhalacija bisolvonom do kraja tj.Cep joj je u nosu i gornjim d.p.
I dalje ispiranje nosa i aspiriranje na snazi.
Cekali smo sat ipo u dr.nadam se ds nije nesto novo pobrala.
Cekam velike da izadu iz sk.imaju msskembal .
Mm i ja smo ih dosli pogledat..Rita spava trenutno kod bake😘😘
Btw,ucit ustavno pravo do 1 😲.. Bome treba imat volje😥😥
Masha,sretan minic malome 😘😘😘😘
Mishka stigne sivat 😲
Daj visd prestanite,ova uci ,ova siva ,ova plete ,ova mijesi cuda od tijesta,ova riba kucu svaki dan,ova vjezba 😲😲😲😲😲 osjecam se grozno sad jer ja ne radim nista osim ove tekuce problematike svakodnevne!!!
T pol mojoj se tek s nekih sedam mj ta probava unormalila dok smo vise kasica uveli,tak da kuzim te
Ejic,kako to sada nocu kod vas izgleda? On je u svojoj sobi,vrata otvorena,cujes ga??'!!
Deeka moja urla na vadenju krvi,ali uopce nije problem u igli nego sto ju moramo drzat
Brojcana,ta tvoja papiga zivi smijeh 😂😂😂😂😂
Ilani,kaj muci nikolinicu 😲 evo joj 😘😘😘
Mala koza,nisam ti cestitala 😘😘😘😘😘 i tebi svaka cast na volji sad uz malu bebu
Ugolina ona je 3 puta vadila do sada I svaki put je bila mirna ko bubica.
Ugavnom urin uredan, pretpostavljam i da ce urinokultura onda bit.
Zeljezo se popravilo, al pijemo jos misec dana. prosli put bilo 106, sad 122. Granica 110
Puno pisete a ona je puno nervozna.
Aurora bravo za EC!!🎉
Ena super puze!!
Mi bronhitis. Jadna sad dobila ventolin i zaspala ki top,odahnula. Cula sam odmah u 5 kad se digla taj zvuk...jer tako se ja glasan kad me muci...al jos sam truncicu vjerovala i nadala se da se nije spustilo.
Ilani nije posjedanje ono u sekundi...3,4 puta mora zamahnut guzom da sjedne al ipak velika stabr za nju. Jedino joj ruka ostane daleko pa joj ja pokazujem da i drugom osloni i pomalo vraca. Moram pitat tete za to. Iako sam otkazala sutrasnje. Oh well... Mozda za tjedan i pol sama skuzi
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji