Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Veljača 2017. 13:50

Jutro tete drage!!!
    Brojcana ima mucnine po datumu 😂😂😂😂 uzas!! Ponavljam,ne

Ugolina
    28. Veljača 2017. 13:59

Jutro tete drage!!!
    Brojcana ima mucnine po datumu 😂😂😂😂 uzas!! Ponavljam,nebi ti u kozi bila sad! Koma s tim budenjima,mucninama,pticom krestalicom,blesavim muzem, haha a jadnica

Sanjarka,ocimo su nam svima djeca pravi mali glumci!! A zamisli,onda svi pricaju kak imas dobro milo i drago dijete,a doma te satre 😂😂😂 btw,ta nasa bolestina, evo ja na antibiotiku..smijem dojit uz tog.. A muz isto sinisi i kaslje ko konj..ja danas pocela i tu i tam zakasljem pa me pece u prsima.. Rekla mi dr.da kaj sam tak dugo cekala 😂 ja velim kak si svski dan mantram-bu bolje sutra 😂 zeza me,veli mogla si dva mjeseca jos cekat

Mare je zena od tijesta ocito, stalno nes mijesi i valja!! Bravo, jos mi je san to nauciti jer mi tijesta ne idu,ali nikako se primit 😂 ocekujem da mi znanje s neba padne

Ellie,tako i moja prasica,jela bi i gladna je i zijeva ali nema vremena..ali vrsim teror nad njom i nedam joj ustat iako se izvija i vristi, al kaj me briga, ne mislim ju naucit na to da hodam za njom sa zlicom i lovim ju po stanu,jok..ima da za stolom jede i cao..popustit ce,nije tvrdoglavija od mene 😂😂😂😈😈😈😈 alu najgore mi sto je to pocela sa cicom izvodit..cicala bi al ode,vratim ju,animiram i onda cica ko da nije danima jela, prestrasno..ugl,borimo se...
     Sad saljem da nebi bilo

lan@luk@rit@
    28. Veljača 2017. 14:02

Dan zene 🤗
    Svi bolesni brzo nek ozdrave!!!
    Brojcana i ja ti zelim da se napokon naspavas (da Nelica uhvsti noc).Svaka cast kako sve izdrzis 💪💪
    Abies nadam se da ce tm doci iz guzice u glavu .😘
    Sanjarka jesi trazila za sebe kks?
    Ja sam isto slinava vjecno ali sad mi nijw alergija nego viroza😥
    Moji su svi bez tempetature..Rita danas nila na kontroli nema vise bronhitisa.No i dalje inhalacija bisolvonom do kraja tj.Cep joj je u nosu i gornjim d.p.
    I dalje ispiranje nosa i aspiriranje na snazi.
    Cekali smo sat ipo u dr.nadam se ds nije nesto novo pobrala.
    Cekam velike da izadu iz sk.imaju msskembal .
    Mm i ja smo ih dosli pogledat..Rita spava trenutno kod bake😘😘

Ugolina
    28. Veljača 2017. 14:05

Btw,ucit ustavno pravo do 1 😲.. Bome treba imat volje😥😥

Masha,sretan minic malome 😘😘😘😘

Mishka stigne sivat  😲
    Daj visd prestanite,ova uci ,ova siva ,ova plete ,ova mijesi cuda od tijesta,ova riba kucu svaki dan,ova vjezba 😲😲😲😲😲 osjecam se grozno sad jer ja ne radim nista osim ove tekuce problematike svakodnevne!!!

T pol mojoj se tek s nekih sedam mj ta probava unormalila  dok smo vise kasica uveli,tak da kuzim te

Ugolina
    28. Veljača 2017. 14:10

Ejic,kako to sada nocu kod vas izgleda? On je u svojoj sobi,vrata otvorena,cujes ga??'!!

Deeka moja urla na vadenju krvi,ali uopce nije problem u igli nego sto ju moramo drzat

Brojcana,ta tvoja papiga zivi smijeh 😂😂😂😂😂

Ugolina
    28. Veljača 2017. 14:16

Ilani,kaj muci nikolinicu 😲 evo joj 😘😘😘

Mala koza,nisam ti cestitala 😘😘😘😘😘 i tebi svaka cast na volji sad uz malu bebu

deeka
    28. Veljača 2017. 14:22

Ugolina ona je 3 puta vadila do sada I svaki put je bila mirna ko bubica.
    Ugavnom urin uredan, pretpostavljam i da ce urinokultura onda bit. 
    Zeljezo se popravilo, al pijemo jos misec dana. prosli put bilo 106, sad 122. Granica 110

Abies
    28. Veljača 2017. 15:50

Fabi sretan minić 😘

Sunshine1
    28. Veljača 2017. 15:51

Puno pisete a ona je puno nervozna.
    Aurora bravo za EC!!🎉
    Ena super puze!!
    Mi bronhitis. Jadna sad dobila ventolin i zaspala ki top,odahnula. Cula sam odmah u 5 kad se digla taj zvuk...jer tako se ja glasan kad me muci...al jos sam truncicu vjerovala i nadala se da se nije spustilo.

Ilani nije posjedanje ono u sekundi...3,4 puta mora zamahnut guzom da sjedne al ipak velika stabr za nju. Jedino joj ruka ostane daleko pa joj ja pokazujem da i drugom osloni i pomalo vraca. Moram pitat tete za to. Iako sam otkazala sutrasnje. Oh well... Mozda za tjedan i pol sama skuzi

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    28. Veljača 2017. 15:51

*velika stvar

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.