Evo da se i ja malo javim. Nas dvoje danas cijeli dan landrali okolo 😊 Prvo isli posjetit moje kolege u firmu, pa u dm, pa pedici odnjeti kupone za cijepiva koje sam prosli tj zaboravila kod kuce, kod ginica, u apoteku i tek oko 16h dosli doma 😊 Onda se najela, spremila njega spavati, dobili goste, gosti otisli, on se probudio, mslo igre, njega okupali, najeo se i spavati.
Dobila sam tablete od ginica tako da sa sljedecom mengom pocnem opet piti iste one koje sam pila i prije trudnoce 😊 Bit ce konacno zaljubljivanja kako spada 😁😁😈😈
Spomenula gin i gljivice i moju pretpostavku da to dolazi zbog upale mjehura pa je rekla da provjerimo i bila je jaka upala. Dala mi atb i caj. Tjedan nakon potrosenih atb moram svom kucnom dr provjeriti urin.
Cupavica bi nam mogla dobiti bracu ili seku 😀😀 A sta bi joj/vam falilo 😜
Abies, Brojcana, muzevi su vam stvarno 🔫🔫🔫 Ali cesto mogu i ja svog strpat u taj klub... Iako, poceo se polako popravljati, dal mu je pocelo dolaziti iz guzice u glavu ili moje kvocanje ims nekog uroda, tko bi znao...
Ugolina, jesi ti sigurna da je to povracanje zbog slajma? Ipak, cini mi se da se ti najcesce od svih nas ovdje zaljubljujes 😁😁 Zelim tm brzi oporavak!
Tena se sama posjela i probala stajati-bravooooo!!! 😍😍
Sanjarka, kako ste danas ti i Gigi? Bila kod dr?
Mogu reci da mi je danas vec malo lakse nego je jucer bilo sto ne spava kraj mene. Ali i dalje se osjecam ko nemajka 😔 Ali evo, ima to i svoje prednosti, ujutro sam ga jos vise zeljna nego do sad, a njegov osmjeh je jos ljepsi i sretniji kad me vidi 😍😍😍😍
Odoh sad spavati. Zelim vam laku noc! 😙😙
Abies, zaboravim te pitati. Kako je ispao borsc? Jel bilo pitanja sto je sad to? 😆
Jutro!!!!☕☕☕☕☕☕🍫🍵🍵🍯🍩🍩🍩🍩🍩🍩
Fino im je bilo. Možda jer je rijeđe bilo. Hvala 😘
Noć ok. Buđenja zasad 3. Vratila se u krevet. Mm naložio novu peć, uguši me dim. A sin je danas batman u vrtiću 💙
Danas tortu radim(o), mislim petra i ja
Jutro ekipa! 😘 coffe time 😊☕
Nesto me glava muti 🔫. Spavali smo lipo , papanje u 2h ostalo nije ni trepnuo. 👍
Jucer bili kod svekica na rucku, ovaj moj glumac se cili uzivi kad kad dodje negdje gdje je u sredistu pozornosti 😁😁
Ja i mm bili otisli na kavu i u kupovinu za friz. Posli svratila u svoje dr. Koliko god je prosli dr bio katastrofa jer je dijelio atb kapom i sakom ova je totalna kontra. Dala mi tbl i sprej za alergiju jer je eto mozda to 😕 uopce mi se ne uzima ta terapija jer bas nekako mislim da nije alergija nisam u zivotu bila alergicna na nista, no dobro....
Gigic jos uvijek kaslje no nije cesto pa mi se ne trcu u dr.
Počeo je jadnicak plakat cim vidi usisivac i aspirator zajedno srce malo, place i stisne se uz mene al pusti da mu ocistim 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ugolina a kud će sve pobjeći. Maškare zašto, zbog slike. Ostani doma i ne vucaraj se bolesna.
A muški glume. Ostavi ga 5 h da vidiš kak će znat i pelenu i okupat ju. Sve oni mogu. Samo ih treba ostaviti.
Ma dr mi u sesvetama pa i tako moram tamo pa mi usput
jutro cure
jucer nikako nisam bila na forumu 😞
cijeli dan po kuci,pa sam isla u grad sama bez djece.
Jos su mi se najavili gosti 😠 kao doci ce kad budu iz grada isli sad to moze biti u 9h ili navecer . Bila sam vrijedna jutros pa sam djeci ispekla mini pizze za dorucak i kruh sam ispekla.
Stara je u podrumu. Novu višr ne ložim. Plin radi. Što drugo. Pa neću bebu u dimu držati. Ma kreten. To se radi kad je toplije i kad mogu otić i proluftati se kuća. Nek plati cisterniću plina kad je kreten.
Može brojčana, još nek odu u rijeku. Mm se tamo uvijek izgubi 😀 pa ima traume
Tpol neopisivo mi drago da je cupavica zavolila kolica. To nam postala prava cura 😍 a tm zaboravio 😁😁 zanilo covjeka sto ces 😁😁. Salu na stranu ja bi svog istukla da mu sljedeci put ne padne napamet zaboravit 😀 al dobro opusti se nece to tako iz jednog puta a jos ni m nemas
Deeka ma naravno nisam rekla da je to tvoje lose nego sam samo pricala kako je i kod nas ispalo s krstenjem 😂😂
Ellie poznata mi ta borba za uspavljivanje tako je i kod nas postalo da nebi slucajno propustio nesto ako zaspe 😩
Ilani jela je bas vase začinjeno ili? Ciklu mi bas mama kupila neki dan. Nisam to u zivotu držala u ruci 😂😂 navodno se kuha u kori pa onda kombinacija s nečim zapamtih jabuku. Ugl i mene zanima kako je spremit i s cim dat
Sunshine brzo ozdravi 🤗🤗 cestitke na dvojkq11l
Jutro.
Vani sunceko (o noci vise necu pisat). Nadam se da ce vjetar stati I da mozemo vani dan provest.
Ciklu radila u kombinaciji jendom s jabukom a drugi put batat I riza. Pojela je. Ma Ena zapravo ne odbija hranu al joj doaadi sjedit I hoce dalje. Hm
Bravo Tena. Nikolina jos crnogorku glumi.
Mi u petak idemo fizijatrici
Pusa od nas
Postala sam nepismena 😢.
E da se pohvalim. Ucila jucer do 1 ujutro ustavno pravo 🤘🤘🤘
Odeee
Sunshine cestitke na dvojkama u nje zubici idu ko na traci. I bas bomba vijesti bravooo Tena 😍😍 sve to dođe na svoje. Kako je danas? 🤗
Ugolina sto je muzu? Prvo cuvanje 😄😄 kakav je bio osjećaj? Uzivajte danas 😘
Abies a bas mi zao zbog situacije s muzem 😕😕
Koju tortu mama radi? 😍😍
Llr ste ozdravili svi? 🤗🤗🤗
Ejic i vi jucer aktivan dan 😎 nadam se da ce ti atb rijesit upalu i da gljivice odu 👍 kako prosla noc?
Brojcana 😩😩😩 jedva cekam da se naspavas jer mi virujes? Bas suosjecam
I zao mi zbog svađe muza i tate 😕😕😕
Mare nam vrijedna kao i uvijek svaka cast 😎😘
Sortiraj odgovore
Najstariji