Vecer.
Illani I ja radila cufte danas. Jesi joj vec prije davala tjesteninu?
Ena brlja jako s kasicama. Dosadno joj sjedit, ona mora negdje ici ili pricati . Mozda bi nesto konkretnije.
Bila popodne ja jogi. Nova grupa, tezi program. Dobro se osjecam.
Ugodnu vecer zelim ❤
Sanjarka, dečki mi nisu alergicari, ni muž, al ja i cure jesmo. Ja od prije nekih deset godina, a cure od rođenja. Za Nikolinu još nisam sigurna.
Ellie, preslatka je Ena u novim hlacicama. 😊I mi se borimo sa uspavljivanjem, oni su sad veliki pa se boje propustiti nešto dok spavaju.
Brojčana, super za obiteljsku sobu da postoji takva mogućnost. Ipak mislim da trebaš prije svega misliti na sebe i svoj mir i oporavak nakon poroda. Ti može tvoja mama doći pomoći kad rodiš? Al imaš još vremena... Čuvaj se.
TPol, bravo za malenu i kolica. Sad ćete puno šetati. Misliš li raditi uskoro test zbog nezgode? Ja sam zatrudnjela drugi put isto kad još nisam ni dobila m nakon prvog poroda. Shvatila sam da sam trudna kad sam osjetila napinjanje maternice 😮 Ali mi ionako nismo mislili dugo čekati na drugo dijete pa nije bio šok.
Abies, nadam se da ćete ti i muž riješiti stvari između sebe. Ni jedan brak nije bez trzavica, uspona i padova. Šaljem ti zagrljaj 😘
Ugolina, tvoja curica je baš hrabrica. Drago mi je da je dobro sad.
Ellie, davala sam u juhi miksanu, i to par puta bila je sa jajima. Danas bez jaja. I nisam skroz izmiksala da bude baš kremasto, već samo usitnila.
Sunshine, pa vi imate vjesti - bombe! Posjela se Tena? I pokušava stajati? Bravo! Prestižu nas bebe jedna za drugom. Nikolina ne trza. Danas na kupanju u kadi kao krenula iz sljedećeg u cetveronozni, htjela dohvatiti mjehurić. Na suhom ništa. Ozdravite brzo cure! 😘
Samo da vas pozdravim...
Muz iso svojoj dr.,zavrsio na bolovanju,rekla mu barem tjedan dana...covjek se iznenadio 😂😂😂 nikad nije bio na bolovanju tako zbog bolesti...zadnji put bio prije dve ili tri godine,nisam ziher,kad si je skoro odrezo prst sa sjekirom na poslu dok je cijepo drva 😲 iso na sivanje...od onda ne cijepa drva haha....sutra ujutro pak ja idem svojoj dr. po neki atb nes,ne mogu vise podnijet taj slajm koji mi se cijedi pa mi bude mucno,moram bljucnut to van...tako mi obicno bude kad je neka upala sinusa u pitanju i ako ne odem po nes samo ce se pogorsat..bas me podsjetilo na trudnocu 😵 koma!!! A popodne oko pet kod pedice na kontrolu..
Pa razmisljamo kako obavit maskare i doktore sutra u kombinaciji s njenim spavanjima 😲😂😂😂
Tako da ujutro cemo kod svekrica prije prvog spavanja na kavu,ona mozda onda zaspe u autu na putu do mojih..ostavim malu i muza kod mojih i idem dr. Zatim smo kod mojih do nekih pol pet,tu u meduvremenu ona odradi svoj drugi vazni spavanac i naspavana pedici popodne... Svi sretni zadovoljni...
Eee pa daaaa,da se pohvalim, danas sam po prvi put ostavila malu muzu da ju cuva..skoro dva sata me nije bilo doma...nije da inace nisam htjela to napravit nego nisam imala priliku...a i cekala sam da vidim da je on sam na to spreman...jer kod mog muza nema nista na silu 😂😂😂💪💪💪💪💪 hvala bogu!!!
Bila u dm,ljekarni, a onda s kumicom u dm i kupit muzu poklon za rockas,uskoro mu je...
Nikolina htjela dohvatiti mjehuric 😍
Tena isto zivnula 😍
Večer.
Opet bila u areni. Opet trošila...
Htjela kupit onaj balon broj... 85kn hvala pretjerano.
Mm maknuo peć. O bože budale. Ima plin hb.
Ma ne znam što reć. Nije bio takav. Sina je znao u kolica i van s njim. Sebičan je bio, sad još više. Pripisujem to jer je jedinac. Pokušavam mu bit max potpora, osobito zbog scenarija sa svekrvom... Možda je i to okidač. Al sad je pretjerao. Umjesto naaprijed on u 18st vraća. Mah, zavoli sebe da možeš i sebe dati drugima. Ne da te kidaju.
Tpol ma to ti je kriv odlazak u firmu tm. Nagovorili čovjeka da napravi još čupavca/čupavica. Nije on zaboravio 😁
Brojčana znači navijamo za curu
Dalje nemam pojma što ste pisale
Ugolina a kud će sve pobjeći. Maškare zašto, zbog slike. Ostani doma i ne vucaraj se bolesna.
A muški glume. Ostavi ga 5 h da vidiš kak će znat i pelenu i okupat ju. Sve oni mogu. Samo ih treba ostaviti.
Vecer zene !!
Napokon u lezecem polozaju s mojim curama,decki u boravku..Isrpile su me ove viroze i bronhitisi sto su nas masovno napali.Sutra je R na kontroli.
Idem vas sada citati.by by i laka vam noc😘
Abies, zaboravim te pitati. Kako je ispao borsc? Jel bilo pitanja sto je sad to? 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji