Jutro ! Ovdje je prekrasno vrijeme i sunce ☀️☀️☀️☀️ Tako da pošalje njenog prvog spavanca idemo van nema smisla bit u stanu 😊😊
Brojčana i abise bome muževi zezaju
Ugolina hahaha presmijesan kombi 😂😂😂
Sanjarka da predugo se tebi vuče ta prehlada bolje Odi doktorici mozda i ti dobiješ antibiotik 😕
Elle joj bravo za spremanje moram i ja bome 🤔 A ne da mi se namjerit
Ejic ma vidiš Marcel oce svoju privatnost hehe
Moja se cijelu noc vrtila i mislila sam jel gladna pa nije bila , dizala je nogice pa se okrene na jednu stranu pa na drugu uglavnom ona je spavala ali ja nisam hahha
I da mi se sinoć zaljubljivali pa imali nezgodu valjda neće cupavica dobit bracu ili seku 😬A nisam jos dobila menst pa eto nadam se da neće mala mi je to razlika hahha 😬
Hahaha tpol 😂😂😂 jos jednog cupavca odma 😂😂😂😂
Da sanjarko,sto kazes za tu svoju prehladu,kod mene isto sranje..kako sam bila kod dr.i dala mi taj nasonex sprej, e taj sprej mi je kao pomogo,al zapravo nije,samo je malo potisnuo te moje tegobe ali nije me izlijecio..i sad ga vec sigurno tjedan dana ne spricam i toliko mi se cijedi slajm da svako jutro prvo moram ic to ispovracat i tako vec pet dana..danas zovem da mi proslijedi atb,kaj cu
E da brojcana,imala sam uzasne mucnine,rigala po cijele dane i noci sto na sat, fuj
Oooo mogao bi nam doći jedan mali cupavac 😍😍😍😍😂😂😂 kako se desi nezgoda? Da znam svog upozorit meni se čini da on to dobro kontrolira e sad 😬 pogrijesi li on ce rodit 😬
Ugolina ja i ti se nekako u isto vrijeme kao prehladile jel? Meni vec 3 tjedna a nista na bolje nece. Gusim se u slini 😬😬 hocu atb!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brojcana koje tbl za malu? 🤔 javi sta ti je reklo za crvenilo. I jedva čekam info s gin pregleda 😍
A to za povracanje ajme kad se sitim. Sjedim na poslu i suzdrzavam se od bljuvanja. I tako do 12tj svaki dan a do 16tj povremeno bljaaak
Svekici zvali na sarme danas juhu! Nema kuhanja 😆
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo nas dvije bile sa kolicima !!! Vani i to na malo dalju lokaciju , jos idemo kući ali generalno super je bila 👍🏻 Bas sam prezadovoljna 😀😀
Sanjarka super za sarmu i ja sam sebi uz dubokog izvadila sarmu
Nezgoda je bila tako da je mm jednostavno zaboravio 😬😬 eto to je prvi put da se tako dogodilo a i ja sam se našla u čudu jer on je stvarni pouzdan 😬
Brojčana drži se nije ti lako 😘
Dan cure!
Ugolina e tako i kod nas se zacas skupilo.
Sanjarka pa da, ali sta je tu je.. krsti se jednom. A ja sam I za svoje rodendane uvik zvala puno ljudi, ono pravi tulim pa mi bezveze da nas je sad samo 10 :)
Dan zene.
Ena spava. Uspavljivanje postalo borba. nema ona vremena spavat a spava joj se.
Cekam mm da dodje od zubara pa idem na jogu. Krecem u drugoj grupi od danas
Tpol mozda tm zeli nesvjesno cim prije novu cupavicu. Ili cupavca
Vecer mame!
Tiho je danas na forumu.
Mi smo od jutra u pokretu, stalno nešto. Danas Nikolina prvi put papala nas ručak, čufte i tjesteninu uz dodatak brokule i mrkve. Bilo joj je fino.Kako dajete ciklu, u kojim kombinacijama? Probat ćemo sutra ma da sam skeptična. Spavali danas malo, u podne 20 minuta i od pola četiri do pola pet, s tim da sam i ja ležala s njom cijelo vrijeme. I evo jedva je sad zaspala. Neumorna je.
Ja bas znam doc na socnu pricu Tpol😂😂😂 nisam skuzila kaj je brojcanin m napravio.
Samo da se javim. Satrana sam. Boli me trbuh,neispavana. Ona place i place. Sutra ak ne bude bolje volje idem pedici. Izasle gornje dvoje,posjela se,recimo da je i stala par puta u kindicu...papa pa pomalo dajem navecer jest pa kroz tjedan dana ozbiljno i vecera svaki dan.
Imala sam puno za cistit,dizat robe na tavan,sredit papire po kuci... Sad bi se malo stanje trebalo smirit pa vas krenem pratit kroz par dana kad ona skroz ozdravi. A i mene grlo pecka,zarazila me.laku noc
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji