Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    26. Veljača 2017. 23:15

Abies, ma ja se borim s govnima, i velikim i malim, a sad vec jaako rijetko i onim srednjima 😂😂😂😂😂
    Jeste danas imali lijepi dan u zoo?
    Jooj ovaj tm, nalupala bi ga...😡😡 Sta ce on kad mu tvora vise nece biti?
    A sad, laku noc! (ako cu moci spavati 😔😔)

Abies
    26. Veljača 2017. 23:28

Ugolina

Ejic,bas si me podsjetila na jedan kombi kraj kojeg sam se jednom vozila..kad sam ga vidla,plakala sam od smijeha…a onda su se poceli smijati ljudi iz kombija kad su mene skuzili da se smijem..
    I tako smo se smijali u krug 😂😂 naravno fotkala sam ga pa su me zaj da naplacuju fotku..ali nemsm ju u mobu pa sam ju nasla na netu sad

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sanjarka88
    27. Veljača 2017. 07:38

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍫🍫🍫! Ajmo na nogice lagane 😘

Mi se upravo probudili, gigi se igra u svom kreveticu a ja u svom, s mobitelom jelte 😆😆😆
    Lipo smo spavali uz jedno budenje za papanje u 1.30h. 
    Vidit cemo sto ce bit od ovog njegovog kaslja tj manje kaslja vise promuklosti kao da mu je u grlu slina zapelo 🤔
    Ja isto planiram u svoje dr ovaj tjedan jer mi se malo ovo sve oduzilo. Mudricu saljem.u skolu jer nema temp od petka navečer i naravno izludila me da ide jer su im danas maskare. 
    Sto se kuha danas? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    27. Veljača 2017. 08:15

Dobro jutro!!!
    Prezivjeli noc, odnosno ja sam prezivjela noc, njemu je lijepo bilo, imao je svoj mir 😆 Znaci do ponoci se budio 2x, oko ponoci 2-3x i to samo zato jer mu nisam odma 1.x dala bocu a djete bilo gladno 🙈 Jeo oko pol 1 i spavao do pol 4 bez greske. Onda mu dala vode pa se upiso, pelena propustila i oboje bili mokri. pa sam morala mjenjati pelenu, bodi i pidzamu i jos sebi podkosulju. Ali kad smo sve zamjenili, stavila ga u krevetic, upalila sum na tabletu i sam zaspao, do 7h 😆 Sad ga prebacila na tatinu stranu i ja potegla jos 40min 😆
    Necu ga sad jos previse hvalit, mozda je to bila samo takva noc, ali danas ponavljamo gradivo 😆 a ja planiram malo ranije odlozit mob pa da se i ja nesto vise naspavam 😉
    Ugolina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 jucer sam skoro hihotanjem probudila mm dok sam vidjela sliku 😂😂😂😂😂😂
    Ma ja se nadam da se sad nece toliko budit. Mislim da smo ga do sad nocu mi budili (mm hrkanjem) pa da vise necu morati toliko ustajati 😉 U suprotnom, ako se nista ne promjeni, selimo ga natrak u spavacu 😉
    Sanjarka, bravo za Gigija! postao je on dobar decko 😍😍 Nadam se da nnije nista strasno s njim, a ni s tobom! Ozdravite nam brzo!! 😙😙
    Ja imam rucak od jucer pa danas nista ne kuham 😆
    Zaspao je upravo 😮😮 idem i ja iskoristim jos par min 😆

Ugolina
    27. Veljača 2017. 08:30

Ajme brojcana,i tvoj muz 🔫🔫🔫 ono lakse je komentirat da si ti luda,a nebi ti pomogo!!!

Ellie00
    27. Veljača 2017. 08:32

Jutro.
    Mi standardno odspavali. Ena rastura dnevnu. 
    Klaiska.
    Danas odmor.. jucer cistila ormare I te stvari koje inace zatvorim I pravim se da je cisto 😎
    Ugolina kombi hahahha..da. radila sam s njima I gazda naravno smislio slogan. Kaze da ih sad svi znaju
    Ejic super za velikog Marcela. Mi ne znamo kad cemo Enu delozirat. Njena soba je na katu. Nasu preselili u prizemlj jer je ogromna I prakticnije nam bilo. Ako ne odemo u Prag mozda I mi opet gore  na kat odemo.
    Abies tm je.  Uf
    Ozdravite nam svisvo 😘😘😘

Ugolina
    27. Veljača 2017. 08:36

Jutro tetice!!!
    Sanjarka,pa kako danas imaju,a sutra su maskare!???? S obzirom da sutra moramo ujutro inhalaciju obavit i do navecer ne,obici cemo i mi djedove i bake u maskarama..al bas glupo,u pet popodne moramo ic na kontrolu kod dr. tako da nema zadrzavanja nigdje..ma dobro,vaznije mi je da njoj bude bolje naravno,al mogla je danas bit kontrola npr. 😂 inace obozavam maskare

Abies
    27. Veljača 2017. 09:02

Jutro!
    Brojčana i tm je u kategoriji ko mm. 
    Al sa sinom je bio normalniji.  Jer zbog spola ili što je sveki bila živa.... Ma ne znam. Ja kvocam, on klima sa dva uha. Na jedno nutra na drugo van. Ne vodi dobrom. 
    Jel još povraćaš? Imaš neku ideju je li cura ili dečko? 
    Sanjarka gigija u kupaonu i pusti vruću vodu da zapari. Nek diše tu vlagu. Naravno uz nos inhalacija borba

Ugolina
    27. Veljača 2017. 09:05

Ellie aaahaha tako i ja,samo ja zatvorim ne ormar nego cijelu sobu i cisto je 😂😂😂😂

Sanjarka88
    27. Veljača 2017. 09:20

Deeka opet vas se puno skupilo za krstenje . Tako bi i nama nekako bilo da smo zvali koga smo zeljeli al odlučili smo kako smo odlučili i meni ispalo super jer ta zvanja jedno povlaci drugo..mislim ne mogu zvat jednog ujca ako imam 2, ne moze on zvat jednu rodicu ako ima dvi ...a sa svima smo u biti ok. 

Tpol naravno da ti vjerujemo pa na cupavici se vidi da je rodjena da bude u centru paznje 😂😍😍😍 a kako ju mama sredila 😎😎😎😎😍

Ugolina ponosna na svoju zlicu 😍😍 e kad smo vec kod toga ni moj vise ne drami oko stavljanja kapi u nos sto kazes umiri se i prihvati  svoju sudbinu 😂
    A maskare tribale bit sutra al ispalo neko natjecanje sutra  pa su stavili za danas 

Ena na profilnoj 😍 Ellie steta da se nisi počastila u shopingu. Nadam se da ce bit vise srece online

Abies a jel muz bio takvi i prije P? Sebican mislim.. 
    Nemam inhalator jos 🔫🔫🔫 nadala sam se da mi nece trebate bar do jaslica. Spricam fiziološku, cistim nos usisivacem. Kasalj koji nije toliko cest (jos ) zvuci priduktivno ono kao da bi iskašljao da zna. Nos mu nije zacepljen samo tu i tamo nesto iscuri 

Brojcana a u pm i taj tvoj muz 🔫🔫🔫 ko klinjo neki. Tiha misa? 
     Sta je s tim muskarcima?

Ejic lipo kod vas prosla prva razdvojena noc 😊 bas me zanima kojim tokom ce se razvijat to mozda pocme spavat cijelu noc 😀😀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.