Elloe pa i meni se cini. Bila sam neki dan u cityju pa nema nista proljetno skoro a kamoli ovakve divote sto je Illani kupila
Na plivanje u Bastijanovu, mali dom. To mi je blizu doma pa sam se bas veselila. Mozda netko.otpadne. ako ne, ici ce u ljetni ciklus i svibnju. Vidjela sam Enine slike sa bazena, ma veselje do neba, tako i Eva 😀
Ilani stavila sam svoj broj tu. A prije toga se zahvalila na tome stričeku hrvoju. I baš je zgodna brojčana!
Jesm se pohvalila da sam priredila ručak... Prvi put u životu mi protvan sa povrćem i mesom tresnula na pod 😭😭😭 ajd spasila većinu.
Eva bravo za zubiće. Ja ne amijem gledat petru. Nadziru se i dolje i gore i stoje na rubu probijanja.
Plivanje bazeni zvuči super, al izbjegavam bazene. More i točka.
Robica je sva super. Ellie lijepo od tebe da daruješ bolnici.
Moram malo kćer pohvaliti. Kad joj dam ruku, hoda. Do nekidan nije. Svugdje bi. Moram ju paziti jer i sin ima svoj dio sobe. A njoj fora te sitne igračke. A kad pomislim za koju god će se zavući na kat u svoju sobu i igrati se umjesto pisati zadaću.
Ln!
Evo da se i ja opet malo javim. Vidim da ne mogu biti vise toliko aktivna na forumu i viberu i istovremeno se kvalitetno baviti djetetom, odrzavati kucu, kuhati, obavljati nabavke i jos izlaziti na setnje po lijepom vremenu. Nesto uvijek ostane uskraceno, a ne dopustam si da mi bude djete uskraceno za kvalitetno provedeno vrijeme samnom.
Sretan veliki minic slatkici Riti!!! ❤🎉🎊🎀🎁
TPol, ma nije mi bilo jucer toliko puno posla koliko strka-zbrka i strah jel s njim sve ok nakon nepapanja, povracanja i osipa...
Krasan tekst. I uvijek kad mi netko kaze zasto ga uzimas, pusti ga da place, ja kazem da nece zauvijek biti mali i da zelim sad uzivati s njim u svakoj minuti koliko god to ljudima bilo nerazumljivo. Ako treba i kuhat cu s njim u ergu (kao danas), ili necu jesti cijeli dan (kao jucer), ali ga necu ostavit tamo negdje samog samo da ja obavim sto sam naumila (zato mi kuca i izgleda u zadnje vrijeme ko da je nisam 2mj cistila 😥)
Sanjarka, danas je bilo bolje. Prije smo ustali jer mi seka dosla na cuvanje, oko pol 10 je zaspao i nakon budenja lijepo pojeo oko 120ml ad. Oko 14h je pojeo pola kasice koju smmam jucer otvorila i zijevao da hoce jos, onda sam mu otvorila s lososom (jeo ju je vec parput do sad i uvijek mu bila fina) i pojeo jos trecinu te kasice. Isli u setnju pa odspavao nekih sat vremena, oko 17h je pojeo oko 150ml ad i spavao oko 40min. Zaspao sad opet oko 21h, oko 22 se probudio i pojeo cijelih 180ml ad-a. Ocekujem sljedece budenje oko 3.
Sad opet jede ad 1 i primjetila sam da ne voli toplo, ma niti mlako. Uvijel sam mu slagala malo mlako koje tendira prema toplom (meni najugodnije za piti), ali on hoce mlako koje tendira prema hladnom. Jel mu moze sta biti ako pije skoro pa hladno ad?
Bravo za dobrog Gigija! Popravlja se decko! 😍
Llr, a jadnice tvoje cure 😔 Zelimo brzi oporavak!! 😙
Brojcana, oprosti ali me nasmijao tvoj tesla 😂😂😂 Iako znam da tebi nije do smijanja 😞
Miska, jel ti to nas hoces demotivirati icza to malo vjezbe koje radimo? 😛 Ali znam o cem pricas. Jednom mi vec netko govorio o tome kako nas vecina krivo trci, a ne sumnjam da je tako i s vecinom ostalih vjezbi... 😕
Deeka, mislim da se Aurora i Marcel prate po nekim stvarima. Jucer on povracao i nije htio jesti, danas ona. Ona se okrene s trbuha na leda, par dana kasnije i on. Nije ni cudo kad smo imale isti termin za roditi 😉 Jedino s zubicima ga presisala i mislim da je tu nece stici 😁😉
Abies, bravo za Petru!! Napredna nasa cura!! ❤❤
Toliko od mene. Zelim svima laku i prospavanu noc! 😙😙
Jutrooooo!!!
Samo cu vam skuvat kavu i naatavljam spavat. Dijete jelo sad pa nastavila i ona. ☕☕☕☕☕☕☕☕🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
Sanjarka zet na 2 spavanca. Stignes li sta od njega? Moja spava svaki dan kako je volja. voljaAl najcesce oko 10,11 po ure, pa od 13,14 nekad uru, nekad vise (jucer I prekjucer 2h)i onda oko 17,7ipo udre jos pp ure.
Ejic haha to je sve do 17.8. 😂😂😂😂 A sta se tice zubica, moga bi je Marcel dostic buduci jos stoji na onom jednom.
Ilani krasna robica. Di si to narucila??
Dobro jutro/dan..osjetila se prozvanom od tete Sanjarke pa evo da napisem nesto prije nego sto me izopci s foruma..Sanjarka uopce ne izgledas ko strah i trepet al djelujes tako na forumu 😂
Deeka zahvaljujem na kavi, a moze i krafna koja ipak je vrime maskara 😁
Ilani super ulov, predivan je robica..Nikolina ce bit predivna u tome 😍
Miska samo ti vjezbaj pa ces motivirat i nas ostale izgledom..ja svaki dan odsetam minimalno 5-6km pa se eto tjesim da i to pomaze..trenutno su mi ikakvi treninzi neizvedivi 😥
Sretan minic svima kojima nisam cestitala, a mislim i da novoj mami nisam zazelila dobrodoslicu 🤗🤗
Brojcana zamisljam te s povezom na oku i Teslom.na ramenu i nadam se da ne licis na Jacka Sparrowa 😂😂😂
kod nas stanje i dalje bezvezno, stenju obojica..sinoc mi je tako trebala cigareta jedna za opustanje al ipak sam se othrvala zelji..bjezim u nove radne pohode
Kava!
Jutro!
Petra me podsjeća na nikolininu fazu mamin ekstra jak priljepak. Čim se 1m maknem ona u panični plač. U kinderbetu plač. U hranilici plač. Samo pod i uz mamu. Onda sve ofrlje napravim dok ona urla. Nadam se da će skoro proć ta faza.
Jutro mame! Tko se naspavao?
Vrijeme se mjenja. Mislim da je otislo na juzinu vani.
Spavali ok. Iako dosta rano budenje za jest vec u ponoc i nesto sitno.
Danaa cu nama na brzinu spremit tjesteninu s pomama uz pohano od jucer. P ce dobit piletinu /batat/proso/luk.
Probat cu i krafne napravit po drugi put u životu. Prvi put su isle u smeće ne sumnjam ni da ce ovaj put bit bolje 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tko je spominjao višak koze? Ja ga imam povise pupka bljak sumnjam da se to da vjezbama rijesit
Brojcana nije mi uopce palo napamet da Tesla boravi van kaveza vidis vidis zanimljivo kod tebe u stanu svakako
Ilani di steee? Jel spavala cura noc?
Curica ma najbolja si 😁😁 super za plivanje 👍 i mantramo da zubic cim prije izađe pa da K. bolje spava...i kupi ti robu za jesen za vrtic 😂😂😂
Ellie ti si bila vrijedna jucer bravisimo 😎
Jambice vas bas napali zubici 😲 bitno da je ona vesela 😘 mi smo vec duze na 2 spavanca i ono, naviknes se 😂😂
Imenjakinja hoda za rukicu 😍😍😍😍😍 zakon je! Abies proc ce faza priljepak evo nama se malo pritajila haha
Ejic nebi mu trebao skodit hladan ad. Moj P nece da pije hladan a i dok je bio manji teze bi mu pao na zeludac ako bi bio hladniji. Ako Marcelu pase daj mu tako 😊
Deeka zadnja 3 dana stignem sve jer je dobar i jos taj duzi spavanac. Inače do sad mi je cijeli dan bio oko njega jer nije zelio nista sam a spavao bi tipa 2 puta po 30,40min.
Babycoming nemoj mi rusit kredibilitet reci da sam uzivo jos opasnija i da se ne zezaju s menom 😂😂😂
Tebi jos jedan hug ako triba zapalit jedan duhan sve zlo bilo u tome
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji