Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    23. Veljača 2017. 09:35

Jutro. Evo mi vam vec na prvom spavancu. 
    Danas moram ves oprati I zavrsiti s spremanjem spavace.
    Inace idemo vaaaan. Sunceko vani. 
    Idem vas sad citat.😘😘😘

miska
    23. Veljača 2017. 09:38

Jutro, kod nas noc ok! Zaspala oko 9 i pol! Jucer sam popi... i natrpala sam joj rizinih punu bocu, jedva je vukla kroz onu Y rupu, smlatila 250 ml i spavala do skoro 6 😜 pa opet jela i do 8! 
    Meni dode za 3-4 dana kad narucim H&m! Zadnji put sam uzela neku tuticu za drugu zimu, onako koncana, pise premium mislim, toga nikad nema u ducanu i stvarno takooo je predivan materijal! 
    To za trcanje je istina! Inace ti koji drze taj gym su atletski treneri, tip je prof na difu i kaze da 90% ljudi trci krivo i samo si steti s tim! 
    Sto se tice trbusnih, treba prvo ojacat ove unutarnje koji se ne vide, six pack tek kasnije dolazi na red 😝 kaze da je ako radis te vanjske a ne sredis unutarnje isto kao da bis zidao kat na kuci a prizemlje od pjeska! A poslje T su svi ti misici nikakvi! I rekla trcat-zaboravi! Premlohavi su jos i organi tj misici oko njih i to nema smisla! Brzo hodat i hodat u brdo!
    Najvaznije sto trenutno moram radit svaki dan po par puta su kegelove! I pravilno disat tako da se sire rebra! 
    Bit ce mi drago podjelit s vama, koga zanima neka cita koga ne nek peskoci hahah! Jedino ne mogu vam rec kako sto radit jer ona meni drzi ruku na misicu i kontrolira! Jucer sam stiskala te unutarnje trbusne, disala rebrima, i kegelove odjednom! Od 30 ponavljanja sam mozda 10ak pravilno izvela! Tako da nije to samo udri trbusnjak pa ce bit ok 😂😂😂😂

mare1989
    23. Veljača 2017. 09:52

Hello

Ne stignem do foruma tako cesto ko prije.Uvijek nesto radim,cistim,muz kad je doma on za kompom a preko mobitela nece da posalje.Sirena spava prvi spavanac a ja u miru kavu pijem.

23. Veljača 2017. 09:59

Dobro jutro mame! 
    Deeka može kave, krafni, rakije svega...Noć nam je bila 🔫🔫🔫 Valjda se naspavala jučer preko dana. A vjerojatno je ipak zeza nešto. 
    Abies, valjda mi promaklo to kad si stavila svoj broj. Da baš glupo što nema pp, svaki forum to ima. 
    Petra nam hoda s mamom za ruku 😍 sunce malo napredno. 
    Ellie, da mislila sam dati robicu i ja pa nikako. Iako ja baš nemam te 44.42 brojeve. Mi odmah oblačili 56 pa malo rukave frkali. Nije nam bila baš previše prevelika pa onda bi valjda mogla poslužiti i u bolnici. 
    Mama lovi Enu 😍Mi nismo tako brzi. Nikolina je dosta mirna beba. Ja  njoj pjevam, brojalice neke klepecem, ona sluša i sretna je. Dam joj nešto u ruku, ona to razgledava, trese, može 10-15 minuta se tako zabavljati. Motorički nemamo nekih novosti.. Ne žuri se mojoj Nikolini. 
    Deeka, robica sva je HM. 
    Jambica, naručila u subotu, došlo u srijedu. 
    Eto pisala post sat i pol vremena 😲🔫 Odoh raditi francusku salatu i  mađaricu. Danas samo omiljena hrana mojeg mlađeg odraslog sina. Rodio se u 7:00 prije 18 godina 😊💜

Abies
    23. Veljača 2017. 10:02

Sretan rođendan mladiću!!!!

23. Veljača 2017. 10:54

Abies

hvalaa!!

Sanjarka88
    23. Veljača 2017. 11:29

mare1989

Hello

Ne stignem do foruma tako cesto ko prije.Uvijek nesto radim,cistim,muz kad je doma on za kompom a preko mobitela nece da posalje.Sirena spava prvi spavanac a ja u miru kavu pijem.

🤗🤗🤗🤗 bas cudno da nece preko moba? Uopce se ne vrti ono saljem?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Veljača 2017. 11:31

Abies

Pridruzujem se cestitkama za velikog decka!! 🎂🎂🎂🎂 mama je danas ponosna mama 😍
    Bas mi je zao zbog lose noci. Kako danas spavanje?

Sanjarka88
    23. Veljača 2017. 11:34

Miska reci ti meni koliko ad i koliko rizinih? 😆😆😆 bravo Mila! Ja ne znam sta da učinim da se moj kasnije budi za jest.
    Jeo u 20h i vec u ponoc ipo strusio 200ml a onda u 9h ujutro samo 140ml ma ne kuzim jednostavno 

Sanjarka88
    23. Veljača 2017. 11:35

Ellie00

Jutro. Evo mi vam vec na prvom spavancu.
    Danas moram ves oprati I zavrsiti s spremanjem spavace.
    Inace idemo vaaaan. Sunceko vani.
    Idem vas sad citat.😘😘😘

Koliko ce ti spavat puta danas s obzirom na rani prvi spavanac? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.