3 puta tjedno je odlično. Daj slikaj se prije i poslije 😁
I nemoj mi govorit da trbusnjak bilo kakav ne vrijedi jer ih napravim 10 dnevno nije mi valjda uzaludan trud 😂😂😂
Tata rastura! 😁😁😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E niska kad su se uhvatila vježbanja pitaj ti njih kad ode višak kože ? Haha meni onako ima previše kože kako se to zategne mislim konkretno dal tu vjezba pomaze ili ne ? 😬
Sanjarka i Ilani hvala za savjete malo cu smanjit količinu i Napravit cu joj povrće za promjenu , doduše kad je jela slatki krumpir bilo je ok
Rita sretan ti 9 minic 💐💐💐
Frenki moja izgleda da će spavat tri puta po pola sata i ode spavat oko 22,23 i jos zafrkava neće sama da se zabavlja Haha
Brojčana aaa ti njega pustiš da leprša po stanu ? Heheh
E da to sam mislila, okinut danas jednu sliku pa pratit malo sto se dogada! Evo i ja sam mislila da super bilo sto naprabit ali kaze ona da nije pa sto cu ti lagat, bolke se kravi 😂😂😂
Tpol pitat cu iako mi je danas govorila da moram prije te nutarnje misice sredit koji se ne vide da bi mogla krenut na vanjske! I da to oko trbuha sto ostane treba vise prehranom rjesavat, a sad da li je tebi problem samo koza ili i masno tkivo ispod ne znam, a opet samo kozu ne vjerujem da mozes vjezbama rijesit ! Inace njen muz kaze da se recimo sportasice cesto rjesavaju koze kirurski jer da njima koza nije bas elasticna posto su misici stalno na mjestu pa nema potrebe, pa im ostane visit koza i kad im se misici vrate natrag!
Cure moje, ja danas ne znam što ću od sebe više, koliko moje dijete spava. Nisam navikla, istrenirala me Nikolina 😁 Bila se probudila pa išle malo na kavu prijateljici i sad opet spava 😮 A što li će noćas biti?
Miska, joj taj kompletic sam isto htjela ali sam na kraju morala izbaciti neke stvari jer sam prekoračila limit, i velike seke su ponešto dobile. Možda drugi put. 😊E sad si nama koje isto pokušavaju kao nešto vježbati, malo zapaprila. Možda ipak bolje se kravit 😂😂😂
Brojčana, ajme papige! Baš se nasmijem kad pričaš o njemu . 😂😂😂
Frenki, uzela sam broj 86,jedino jaknica 80. Računam da do ljeta još će dosta narasti.
Sanjarka,evo me na raport😂
Inace nemam nista zanimljivo za rec!Bila na plivanju!Idem jednom tjedno,bas mi super i bilo bi super da nisam radila griz najstarijoj za veceru i napravila puno i ja pozderala ostatak,naravno s tonu Kras expresa😥
Robica mi preslatka i Petrova i Nikolinina!Ja isto gledala ovaj kompletic na pruge.Sutra idem u city po neki poklon,jer ce mala na rockas za vikend i sama sebe treniram u glavi da ne smijem nista kupit Katji!stvarno sam pretjerala,a vec vidim da necu izdrzat!Mozda joj uzmem nesto za jesen za vrtic😁
Mi jos uvijek cekamo drugi zubic,prvi izasao prije vise od tri tjedna i nadam se da ce pocet spavat bolje nakon toga,jer ovo je uzas!
Ajme Brojcana,veselo tebi s njih dvoje i jos povracanje uz to!Drz se!
Eto teta Sanjarka,nadam se da sam bila dobra danas😂
Imam jedno glupo pitanje. Ne sjećam se da Brojčana ili bilo tko drugi stavio na forum svoj broj mobitela. Kako onda Brojčana uspjela dati svoje podatke za darivanje? Jel ipak imamo ovdje pp??
Vecer svima.
Ja bas strgana. Bile danas setat, napravile finih 6 km s tim da nismo cak ni na kavi stale.
Poslijepodne sam sortirala svu Eninu robicu i stavila po brojevima sve u space bag.
Illani sljedeci tjedan ce Kreso odnjet sto sam odvojila u Petrovu na neonatologiju- rekla si da bi ti nesto dala ili sam pobrkala lonice?
Mi imamo sutra vjezbe. Bas me zanima sto ce reci teta Neda u vezi njenog cudnog puzanja.
Illani kako vi napredujete?
Mi ne stajemo. Znaci ni sekunu. presvlacit je postala sportska disciplina. Doslovno ju hvatam. Brza je jako. Sve sto nije igracka zeli. Uglavnom zabavno mi je.
I sto jos. E da, sveki za kraj. Mm se posvadjao s njom tako da nam fino ne gnjavi nas.
Mislim da je Abies svoj stavila pa se Brojcana njoj javila.nema pp😣
Sortiraj odgovore
Najstariji