Mame 😘
Ovaj vjetar vani je katastrofa - glava me boli od njega. Kako ćemo van? Beba nešto nije baš raspoložena danas, ne zna ni sama što bi. Spavala je nekih 20 minuta puno traži cicu i nošenje. Uz pomoć ekipe stigla sam napraviti francusku, speci ćevape, kolač slavljenik će dobiti navečer poslije škole. Beba danas jede blitvu s palentom i maslinovim uljem.
Hvala svima na čestitkama! 😘😘😘Sljedeća je na redu Nikolina! 😁
Jambica, hvala na info za hm,brojevi su iste kao u dućanu. Ista roba samo je veći izbor na webu. Za povrat i zamjenu ti ne znam, nisam nikada imala s tim posla, a piše im sve na stranici.
Brojčana, nikako da te pitam, kako nosiš Neli u marami, na boku, naprijed? Koju imaš?
Ellie jel Ena mirna u kolicima za vrijeme cijele šetnje ili hoće van? Nikolina baš neće dugo biti mirna, moram je nositi nakon nekih pola sata.
TPol, bravo za cupavicu! Baš lijepa kolica imate 😊
Babycoming, drži se! I ja sam pušila nekada davno, prestala s prvim plusicem u svom životu i otada ne pušim.
Sanjarka 230 ml ad i do rizinih koliko je stalo do vrha boce od 330 ml 😂😂😂😂 tako kad sam smuckala doslo oko 250ml al bas gusto 😂😂😂
Ma kod nas isto tako, pojede bocu u 10 i u 2 vec gladna za poludit i onda od 2 do 10 ujutro ne trazi i nece nis jest! E pa nece me zaje vise! Dobit ce sad svaki dan tu zbuku u bocu 😂😂😂
Ilani sretan rodendan sinu 🎉🎉
Mi bile u setnji ipak. Kracoj no inace al prosetale. Vjetar je popustio a vani bas toplo.
Illani Ena skroz mirna. Samo kad joj sunce smeta protestira. Prvih 20min gleda pa zaspi. Nisam ju jos nikad nosila.
Inace bocicu sami uzimamo I papamo. Velika cura.
Za rucak ce teletinu I brokulu.
Danas vjezbe al kasno..
I nema H&m-a joooos aaaa
Pozdrav drage mame
Javljam se na dužnost..kod nas je veselo,sinoć i sin zafibrao,jutros u dr .nema ništa na plućima bar nešto.
Rita i Lana se i dalje bore s bronhitisom.
Unatoč bronh Rita spava po noći baš ko beba,po danu je vesela .Najnovija fora joj je ples.Pleše glavom i cijelim tijelom Služila je da daljinski osim za jedrenje služi za mijenjanje programa pa joj je to trenutno top igračka.3 puta dnevno ingslacija ventolinom i pulmicotom.Lanicu bisolvonom.
Ugolina kako je naša prija💋
Brončana baš je mustra tvoj Tesla.
Ilani neka je sretno tvom velikom momku💕💕
Nisam više zapamtila ništa ,Miska bravo za vježbanje i ja vježbam s tobom u mislima😂😂
I da robica je sva savršena što ste stavljale 😘😘
Eto odlučila boršč napraviti. Javim koliko krugova će se očima okrenuti. Ni p ne spava danas.
Ilani ti imaš ring sling. Kako ju nosiš. Ja najviše prsa, najugodnije mi tako. Na boku i leđa nisam hrabra. Naprijed sam malo nosila al nije mi ugodno.
Naravno koliko izdrži jer se vrti baca...
Vjetar ma nisam ni van išla.
Rita i seka ozdravite!
Pušenje, na faksu. Pa na poslu. Pa stla pa opet. Prije petre sa kolegicom prije i poslije terena. I to mentol. Tako da mi s + nije bilo teško stati.
Stigla mi ona duda s mrežom. Pa je ženska pojela malo jabuke, tj pocuclala. Za ručak nemam pojma. Možda palentu. Ručamo kasno kad se svi skupimo
Jaaaaoooo!!! 😍😍
Cure koje niste na fejsu, organiziramo zagrebacko druzenje 11.3. Na Jarunu, kao neki piknik, svatko nesto donese, dekice i nadamo se lijepom vremenu.
Svi ste pozvani i dobrodosli, pa samo javite tko je za.
Ellie, koji broj sad nosite? Ja ne znam koji bi evu uzela, sad je 74, ljetnu robu mozda 86? A proljetnu 80? Valjda bude tako ok
Hello!
Mi danas definitivno neki cudni dan , drugi spavanac je zaspao u 17.10 tek 😲😲😲. Nikako pa nikako ne znan sta mu se dogodilo. Takav dan ili neke promijene? 🤔
Mislim ga probudit u 18.30h ako se sam ne probudi da nebi veceras do 23h skakao.
Rucak ga ceka. Ja cu sad se pozabaviti krafnama pa da vidimo sta ce ispast od njih. Mm isao u zubara a mudrica je u skoli.
Evo budi seeee
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji