Pozdrav mame! eto mi ipak obavile setnju i shopping.I sada je opet zaspala . Pa ja ne znam sto se to dogada.Inace izgleda dobro i jela je i nije cendrava.
Riti sretan minic ! I nela sto prije ozdravi i ona i seka!
Abies,super za vrtic! Gdje cete? Zg? Jaska?
Sanjarka,bravo za Gigija! vidis kako on lijepo slusa i sam se igra ko veliki decko.Ma on je zlatan!
Stigao paket ! Evo Nikolinin dio
Sto ce nam Nikolina bit lijepa na proljeće/ljeto 😍😍😍 sve mi je super 😎
Danas joj mozda takav dan, za spavanje ☺
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Djevojvici predivnici Riti cestitamo minic!
Ilani ja sam isto to gledala uzet Mili, bas je preslatko! I ona neka kombinacija s hlacicama na pruge i crvenom majicom i na to trakica na tockice! Sve bih kupila!
Ponosno odradila prvi trening! 2 sata! Nemamo pojma i kad vjezbamo da ne znamo vjezbat 😂😂😂
Ilani prekrasne stvarčice s hm-a 😍😍
Llr ozdravite brzo bas mi zao bolesnih bebica
Sanjarka pa moze bit da je prilagodba ali izgleda da ju je sve to malo zastopalo jer posle te tvrde kakice bilo puno proljeva 😬 Davala sam joj jabuku , tikvu , krušku ali one gotove kasice iz dm-a one najmanje i to na dva Dana pojede i rižine sam joj par puta napravila 😕
Neka samo Petrić ostane dobar evo moja poludila uopće ne spava 😩 U kolicima pola Sata i dopodne pola sata i jos u pol 8 se probudila jao meni 😀
U principu djecica na taj nacin reagiraju na početak dohrane (većina bar) sljive, marelica bi trebali pomoc pa pokusaj s njima. Sve sto si nabrojala nebi trebalo zatvarati no crijeva se navikavaju. Postupno ces skuzit sta ju zatvara pa ces to izbjegavati tj dat u kombinaciji s nekom namirnicom koja otvara. Nas recimo krumpir ajme zatvori i banana
Dobar dan!
Evo nas… obavili kaj smo trebali i sad malo odmora. F spava drugi i zadnji spavanac. Bili kod sveki tamo se i najeo, mrkvu i krumpir. Navecer ce valjda neki jogurt ili onaj nestle desert, vidjet cu jos.. dan je bio divan za setnju i jos uvijek je.. odma se lijepse i bolje osjecam kad vidim sunce. Kolko vase bebe ostaju budne izmedju spavanja? I kolko spavaju po danu?
Sanjarka, ima dva zubica, donje jedinice i eto sad ce valjda izbit treci.. kolko vi imate?
Ilani,predivna robica. Ova jaknica i majica na prugice su mi prepreKoji br si uzela? Bas mi veliko djeluje.
Brz oporavak bolesnima!
Mi smo na 4 zubica prije 10 dana izaso zadnji (gornja desna jedinica) . Kad su mu izasli donji?
Mi spavamo 2 puta dnevno. Budenje oko 8 pa zaspe 30-40min oko 10.30-11. Drugi spavanac bude oko 14.30-15 i taj je u zadnje vrijeme obicno duzi. Ide spavati oko 20h.
Djevojvici predivnici Riti cestitamo minic!
Ilani ja sam isto to gledala uzet Mili, bas je preslatko! I ona neka kombinacija s hlacicama na pruge i crvenom majicom i na to trakica na tockice! Sve bih kupila!
Ponosno odradila prvi trening! 2 sata! Nemamo pojma i kad vjezbamo da ne znamo vjezbat 😂😂😂
Sto ce nam netko bit zgodan ovo ljeto 😎😎😎
Gigi spava od 14.45h 👍. Stigla spremit rucak, rucat i zaljubit se 😂😂😂
Podijela kuma uspjesno obavljena 👍👍👍. Ako vam budu trebale kakve dodatne informacije o kumcetu javit se meni ili Abies ovisno koja vam je javila tko je kumce.
Jos jednom molim mame da unatoč viberu budu koliko toliko aktivne i na forumu. Zaista nije problem odvojit vrijeme za post dnevno ili bar kroz par dana a mami koja je kuma ce znacit svaka info. Nismo svi na viberu i nisu sve jednako aktivne tamo a i ovdje iznosimo više detalja vezanih uz samu bebu...
Tako da....voli vas vasa Sanjarka 😂😂😂😂
Sanjarka mislim da mi je za ovo kasno 😂😂😂😂
Meni koja se samo kravim da al tebi sa 2h vježbanja mislim da ne 😂😂
Ajme Brojcana 😲😲😲😲 pa tebi definitivno nije dosadno nikad 😲😲😲😲
Tesla djubre 😂😂😂
Evo ka cu se potrudit aktivart tu pa barem sa postom dnevno!
Ispala sam skroz van pa mi se bilo bed ubacivat ko iz vedra neba! 😆😆
Dog sam se s zenskom da cu dolazit 3 puta na tjedan a ostalo svaki dan setat bar sat i pol! Imam bas puno posla, uopce nisam znala koliko ne znam vjezbat! Bila sam ono, napravi trbusnjak pa super! E drek super! Uzalud trud sviraci ako ne napravis kako treba! Super mi je jer imam jedan na jedan pa me gleda i tocno prati da li dobro radim! Inace nemaju ono hrpu sprava, samo uteg na neku spravu, bicikl i traku za trcanje sto sluzi za zagrijavanje! Ostalo sve svojim tijelom radi!
E i jako mi je pasalo da sama sebi posvetim to vrijeme 😂😂😂 tata je dadiljao i naravno da joj nije dao rucak jer po njemu nije bila gladna posto je dvaput okrenula glavu od zlice 🔫🔫🔫
Sortiraj odgovore
Najstariji