Jambice moj nece vocne domaće samo kupovne. Povrtno/mesne mu nisam ni kupovala bas to mu kuham i to lipo pojede.
Ja nebi ljetno vec narucivala. Cisto sumnjam da ce moj nosit na ljeto 86 iako je isto sad na 74. Mudrica nije bila manja od njega pa je s godinu nosila 74 donji dio 80 gornji.
Babycoming bolje je hvala 😂😂😂 daklem zene shvatite me ozbiljno opasna sam 😂😂
Stavim ti recept za krafne ako uspiju 😆
Brojcana ajme Tesla je prekomican 😂😂😂 a ti si bas vrijedna. Svaka cast 😎
Idem mu dat jest posli nastavljam
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I Silvana hvala. Onda cu samo proljetno pa cemo ovo poslije. Uzivila sam se 😂
Vecer cure
Moja djeca okupana i sad sve troje spavaju. Sirenu sam stavila u tus i lagano je okupala i sredila cak je i fenom osusila a nije se bunila. Veceras je i Issa dramila,dotrcala iz sobe u suzama " mama imam dvije rupe u mesu,zovi odma tatu" i ja pogledam i govorim joj to ti nicu dva kutnjaka trajna a ona"imas li sampanjac da otvorimo da proslavimo" 😁😁😁
Dan. Strgana sam.
Ena zaspala konacno. Bili na vjezbama pa u Suoernovi.
Vjezbe- ena dobila pohvale jer nije zaplakala nit se jednom naljutila. Sve ok radi osim tog puzanja I ne smijem joj dati da se dize.
Jambice sad ce ti sporije rasti pa nemoj tako veliko kupovat
Piknik- super ideja..ako cemo moci dolazimo. Trrebali bi ponjet neku malu ogradicu I bebe tamo strpat 😁 bar ove pokretne
Ne radi mozak za dalje..mislim da me juzina hvata
Noc curke
Di sam stala?
Ilani koji kolac je sin dobio? P. isto nakon nekog vremena trazi van kolica.
Miska bude li funkcioniralo kod tebe to s rizinima u toj kolicini uvest cu i ja 😂
Llr pa sve vas uhvatilo 😔😔 brzo nek svi troje ozdrave! Rita plese 😍😍😍
Ellie robica je predivnaaaaa 😍😍😍 a kako ces ispravljat puzanje?
Mare cuj ti Isse uranila cura 😂😂😂😂
Brojcana Neli razvalila trbušinu 😂😂😂😂
Gigi je dobar nije da pizdeka al vidim mu na ocima da mu se spava a on neceee 😥😥😥
Daklem danas nije moj dan 😥
P. i veceras nije htio zaspat. Krafne mi nisu uspile tj je jedna, zadnja od njih 20tak 😣😣😣 i mudrica dosla s temp iz škole sad ima 38 😥😥😥😥😥
+ ova juzina, idem cmizdrit negdje 😥😥😥
Sanjarka 😭
Lakše?
Brz oporavak curi!
Ilani radi mađaricu koliko pamtim
Piknika me malo strah, ko će oboje loviti. Na viberu sam stavila minimalnu snimku kako hoda držei me za jednu ruku. Imam šlapice za nju al mislim da ću morat u valek po cipele.
Brojčana poslikam ti to. U mrežu ide npr komad jabuke i siše.
Tpol kolica su in sad 😃
Miška evo idem igrat dan noć. Druga serija!
Jelo jede voće i što bapravim i hipp. Povrće i meso štrajka 😦
Odoh dan noć i gledat lubenovac
Daklem danas nije moj dan 😥
P. i veceras nije htio zaspat. Krafne mi nisu uspile tj je jedna, zadnja od njih 20tak 😣😣😣 i mudrica dosla s temp iz škole sad ima 38 😥😥😥😥😥
+ ova juzina, idem cmizdrit negdje 😥😥😥
Suosjećam😭😭😭
Bez oporavak mudrici😘
Sutra će bit sve bolje ne plakati ha ha tako ja sebe tjesim mada mi se i samoj plakalo jučer i danas
Sortiraj odgovore
Najstariji