Gigi spava ja s mamom pijem kavu ☕👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Illani, sretan rockas tvojoj bebi! 😉😚😚
Samo jos pitanje za hm, brojevi su isti kao u ducanima, jel? I ako nesto ne pase, vratiti se moze?
Je li netko primjetio da im beba puno vise voli kupovne kasice? Moja Eva ove sto ja spremim pojede tako tako, nikad ni blizu koliko kupovne. Nije da lose kuham, u cemu je stvar? Kupovnu pojede cijelu skoro 190g, a ove moje ni pola toliko. Isto blendam, ne kuzim 🤔
hahah Sanjarka oprosti, zene moje ona vam je inace jaaaako opasna zena i nemojte joj se zamjerit 😲😲
jel bolje sad 😂😂😉😉
inace za duhan, strah me da to nece ostat na jednom za zivce nego da cu se vratit starim navikama a to nebi volila kad sam vec ovako dugo bez toga
Ilani sretan punoljetni rođendan velikom decku 😀
stvarno sad kad razmisljam vrijeme mi je tako sporo prolazilo do te magicne 18-te koja uopce nije bila magicna..sad mi je zivot ko tobogan, proslo 10god brzinom munje..
Mare sta muci taj tvoj mobitel..jesi probala ugasit/upalit pa pokusat ponovno..mozda je samo zablesio malo
Sanjarka imas kakvi dobar recept za krafne? mozda se odvazim pa pokusam ako mi moji priljepci budu dali..
Brojcana ne pusim od pozitivnog testa, znaci negdi godinu i nesto
Dobro jutro ! Sad iz glave sto sam popamtila
Sta se tiče foruma definitivno fale poruke i gumb edit jer autokorektura na mobitelu i brzo tipkanje uzrokuju sto grešaka koje se ne mogu isprvait onda ispadnem skroz nepismena 😤
Brojčana bas vam je zabavno ja volim životinje pa smo odlučili imat mačku tj ja sam odlučila Haha a vidiš ptica mi nije pala na pamet hahha ....
Mi smo dobro spavale mada neznam volim odspavat do 9 a ona već u 8 se probudila pa joj dosadno pa počne plakat to mi je najgore kad place prije kave a ja stvarno bez kave neznam ni gdje se nalazim Haha
Ejic ma ja vidim da vise ne stignem na viber tu i tamo se ubacim jer moja je totalno skratila spavanje i bas ne stignem ni po kući skoro nista 😬
Ilani sve najbolje tvom velikom dečku
Sad smo bile u šetnji i sjela sam na klupicu reko da napišem post
Voli kolica napokon sam i ja to dočekala
Vjerojatno sam nekog preskočila al evo probudila se pa oprostite moram ic 😑😑
Danas do ponoci 20% popusta na sve hm online, koliko vidim. Ako koga zanima
Ilani sretan rodendan sinu
baby sad sam resertirala mob
brojcana vrijednica,imas li jake mucnine? mozda si pisala al mi mozak by by.
Jucer sam sireni u intersparu kupila dvoje hlacice sa stopama,jutros se 30min zabavljala proucavajuci noge
Sortiraj odgovore
Najstariji