Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    22. Veljača 2017. 21:14

Haha brojčana Tesla je zakon ! Cool ptica i nije ugrizao Neki ? Moj mačak nekako vreba moju 😕
    Evo malo teksta za laku noc 😬

TPol
    22. Veljača 2017. 21:15

TPol
    22. Veljača 2017. 21:29

Da htjela sam jos napisat miska  bas podjeli s nama sta naučiš na treningu . Uglavnom kod mene ima viska koze al mislim da bi se mozda utegnulo s vježbanjem al to kad počnem vježbat hihih .... a to za ispravno vježbanje ne totalno interesantno ja nisam uopće mogla nategnut guzu hahha dok nisam naučila
    I da fali bas edit gumb ☹️

Jambica
    22. Veljača 2017. 21:42

Sta, nema poruka vise?? Koja glupost! 🙄
    Prijavi adminu!! 😀

Moja Eva ipak nije iskljucivo desno orijentirana, eto i lijeva jedinica gore ide van, to je vec treci zub u 10 dana! 😥😥 izlaze kao gljive poslije kise
    Vec mi dosta cesto izbacuje treci spavanac, izgleda da cemo uskoro bez njega ostati...falit ce mi 😁😁
    Aj barem ova dva budu postena, barem sat i pol odvali pa stignem ponesto. 
    Joj nasmijali smo joj se veceras do suza, stalno nesto izvodi, ali ne skida osmijeh s lica cijeli dan, sva se trese od veselja, rukama, nogama!! 😍

Ellie00
    22. Veljača 2017. 21:44

Koja glupost to za pp. Ok kuzim da nece imat onu drustvenu mrezu ali pp? Ok mi uspjele prije razmjenit podatke al kako ce ikad iko otic npr na kavu s nekim a da ne govorim o ovakvom darivanju. Stricek Hrvoje??
    Tpol malo zasuzila 😢

Jambica
    22. Veljača 2017. 21:55

Illani, ti si to robicu online narucila? Kako brzo stigne? Bas je lijepa, dobila sam zelju 😁

Jambica
    22. Veljača 2017. 21:59

I da, bila sam danas na predavanju/prezentaciji za plivanje beba i na kraju ispalo da su sve grupe za proljetni ciklus popunjene, tako sam zalosna 😣
    Ana Srsen vodi, i bas su mi ostavili super dojam danas pa mi jos vise krivo. Trebala sam poslati rezervaciju kad sam se raspitivala u sijecnju, jebiga, nisam mislila..

Ellie00
    22. Veljača 2017. 22:14

Bila sam vrijedna

Jambica super ti je narucivat online- imas puno veci izbor. Naplacuju dostavu 35 kn, al evo prosli vikend bila dzabe. 
    Steta za plivanje..gdje si bila? 
    Mi bili kod frendova koji imaju bazen prosli vikend.Ena je vristala od srece. Al trenutno mi prekomplicirano. Tata ce s Enom kad jos poraste u Utrine

deeka
    22. Veljača 2017. 22:35

Evo I nas na raport.
    Beba spava, I ja cu uskoro.
    Danas nesto brlja s hranom, I povratila je oko 16 sati, a nije bas puno jela. posli je sve bilo ok. 

Sanjarka88
    22. Veljača 2017. 22:38

Citam sutra 😘

Samo da prijavim popodnevno spavanje od 2.30h 😲😲😲😲😲😲😲 

Ln cure zelim 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.