Deeka bas mi drago. Vidit ces kako je doma bolje!! Mirnija ti,mirnija beba...sve je super.
Crazy tnx na info. Mislim da cu kupit knjigu pa makar ne uspjela nista. Evo danas spavala ujutro sat vremena i sad spavala pola sata,probudio je podrigec i sad cekam da zaspi ponovno. Ja otkrila sinoc da je mozda predugo drzim. nosim je i pjevam kojih 5 min dok se ne umiri i pocne zmirkat i onda se sjednem na krevet dok ne zaspi pa je spustim. Jucer je spustila tak
url=https://lilypie.com]
Sinoc je spustim tako mirnu ali budnu i zaspala sama....jeeeiii
Kako si sa starijim? Isto po toj knjizi?
Ja otkrila proljetnice... netko ih tu spomenuo i isla sam malo skicnut!! Bebani su im mjesec,dva tri stariji...pa vrijedi malo popratit. A kad vidim da one uspavljuju kraj nape uz dudu i nunanje lakse mi da nisam jedina....
Ellie hvala sto sve podijelis sa nama. Ja sam ovo sa pilates loptom sama krenula zbog grceva i bas joj se svidja....
url=https://lilypie.com]
Deeka,jupiii,ko ceka taj doceka..sad cete konacno uzivat!!!
Samo pricamo o tome sto nam se ne svida i nase boljke..ajmo sada malo na vedrije..recimo,zanima me sto vam se najvise svida kod vase djece?? Naravno da je odgovor sve,ali sigurno ima nesto posebno.. Recimo,mojoj su se oci skroz razbistrile i imat ce predivne plave i velike a oblik i sve na mene.. Mozda glupo rec,ali kada se pogledamo u oci kao da se gledam u ogledalo i osjecam se posebno..kako da to kazem,kao da gledam sebe i ponovo sam rodena i idem iz pocetka,hehehe.. I plava je na mene..ostatak lica na muza..i predivna je...
Evo i nas konacno sjela/legla, Bili ujutro na vjezbicama opet s tim da je spavala kad smo dosle pa smo ju morale buditi ali super smo to odradile. Odvele nakon toga rodjakinju na avion i sad smo legle. Ena naravno spava i ja cu uskoro. Treba mi odmor i nas tempo. Jos sutra vjezbe i snimanje glave i onda smo free do 31..
Ena super spava. Nisam ju mislim jos nikad morala uspavljvat . obicno ju oko 9 kupamo, pa papamo i malo se mazimo i kad pocne klonut ju stavim ju u kinderbet, ukljucim njenu lampu s zvjezdicama i onu muziku na lampi i ona spava. Sad se vecinom budi oko 5-6 ujutro i onda spava do 9. Kroz dan se probudi za papanje, poslije toga se mazimo pa vjezbamo kad je raspolozena pa opet zaspi do sljedeceg papanja pa u krug. Dobra beba. Ugolina sretnice smo
Ps. dobila povrat poreza danas nenadano. jeeeeej. Kad bi mi se dalo isla bi u shopping .
Deeka toooo! ❤❤❤
Ellie odmori uz curku. Ja čekam da povrat sidne na racun al evo nista jos....
Ugolina mislis da su joj se oci vec formiralne u trajnu boju?
Ja kod svog naj volim osmijeh predivan je 😍 i frizura mu je zakon 😎 kad je bio manji tresla mu se donja usna dok je plakao e to je bilo najslađe na svijetu!. I jako je pozitivna i vesela beba i mama ga obozava! ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Uz proljetnice je sve lakse 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji