Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    17. Kolovoz 2016. 09:37

Bebačica nazovi pedicu za svaki slucaj. Ja sam isto panicar kad su djeca u pitanju. Bolje šizit pa ispast budala, nego požalit kasnije...
    Sanjarka u webshopu "znanje" cijena je 89kn + 25kn dostava.
    Sunshine, knjigu je pisala patronazna, i prilagođena je u potpunosti bebama - raspored se prilagođava svakih nekoliko tjedana kako beba napreduje. Tako se s vremenom produljuju vremena budnosti, smanjuje se dnevno spavanje, podoji traju kraće jer beba vec ucinkovito sisa. Vodi se računa i o tome da mama dovoljno pije, jede i odmara. Samo je potrebna određena disciplina da se to sprovede, a to nije baš lagano kad smo izmoždene i umorne. I neće svaka beba baš surađivat u potpunosti hehe. Ali ako nista drugo dobro sluzi kao smjernica oko toga koliko i kad bi beba trebala spavati i sve ostalo, di mozda radimo nesto krivo i kako to ispraviti.

Littleladybug
    17. Kolovoz 2016. 09:44

jutro mame..mi evo cicamo pa mama koristi priliku da se javi..noc prosla kako tako..otprilike svaka 3h cicanje..jutros u 6 se probudio,papio 1i zaspao na njoj,za sat vremena se probudio i dala mu druge nakon cega je zaspao..jel vama cicaju u jednom podoju 1 ili obe? moj obicno isprazni jednu i dam mu malo druge pa iduci podoj zapocinjem s tom sto je nije zavrsio..neznam jel to ok?
    Sanjarka nisam ni ja znala za firule, pitao me pedijatar da zna na koju bolnicu mi pise uputnicu i ja rekla firule jer mi svekrva radi tamo.pa sam racunala da ce ga moc upisat malo ranije..nakraju ova dosla i upisala ga ko sta san i ja mogla, na prvi slobodan termin..jos mi prosipa pamet da nema potrebe ranije..ono ko te sta pita..al kako nam je unutar 2ipo.mj racunam ok je pa se nisam previse raspravljala s njom..
    Bebacica ja mislim da bi mene oprala takva panika da vidim da ima temp..nadam se da ce nas to zaobic dok se stabiliziram da mogu odreagirat kako treba..koje cepice koristis?
    Crazy di si narucila sretnu bebu?

CrazyPuppet
    17. Kolovoz 2016. 09:48

Ugolina malecka ti je zakon. I da hm potkošulje su zakon!!!
    Mene jucer cijeli dan bolila mindja i sad ujutro ustanem.na wc i ono gruda krvi ispade iz mene ?!?!?! I sad mi na ulošku svježa krv, ono svjetlocrvene boje... jel to normalno ili da zovem gin?
    Uf danas baš dan za spavanje, ovdje kišica

bebacica
    17. Kolovoz 2016. 11:47

I mene je panika oprala kad sam vidla kolku temperaturu ima al muz je bio stalozen jer je pedica rekla da je do 38.5 ok u smislu da ne treba dolaziti k njoj, al treba skidati temp. Dala mi je neku knjizicu di sve pise. Do 37.5 je jao normalna i nije potrebno skidati temp s lijekovima. Od 37.5 do 38.5 smatra se da je temp povisena i treba dati 10mg/kg cepica svakih 4-6 sati, znaci moja ima 6kg dala sam 60mg cepica. Imam efergalan(80mg), valjda se tak pise, oni su kao manji tj tanji od lupoceta i lakse kliznu i uz to se kao navodno lakse trgaju. Ja sam malo s noktom otrgnula. Imam osjecaj da malecka nije ni osjetila da sam joj stavila. Malo sam ga namazala s kremicom. Lupocet cepici su od 125mg. A kad je temp visa od 38.5 smatra se da je visoka i treba dati 15mg/kg. Ugl u ljekarni te pitaju kolko je beba stara i kolko ima kg, pa i onda preporuce cepice. Jer da sam morala dati 15mg onda je to 90mg cepica. Po takvom bi trebala dati jedan cijeli i jos malo. Oh komplikacije. Sad trenutno nema temp. Ali mi se skakala i onak je ko zelenkasto i puno bijelih grudica. Na proljetnicama sam citala da se to dogadalo kad su malecki pili ad i nisu mogli probaviti do kraja mlijeko 😧😧😧 kak je lijepo kad su bebe zdrave 😚

Sanjarka88
    17. Kolovoz 2016. 12:04

Jutro mamice! 😘

Moje dijete jutros prvi put bilo u shoping centru 🙈
    Ugl je bio dobar, kad je zapjevao iz kolica uzela ga u ruke a kolica gurala a ugl prezivili i takav prvi izlazak hehe

Jucer nije kakio pa je nocas bio dosta nemiran s prduckanjem kroz san. Jutros se pokakao i opet na zelenlasto.... Jos jedno pitanje za pedicu u petak. Samo  ih pišem...

Crazy hvala na infu pogledam tu knjigu zvuci zanimljivo 👍
    To sto ti je ispalo je ugrusak dogada se al nebi se smilo ponavljat vise puta prati.

Bebacica znaci reagirala je na cijepivo? 😰 toga me uvik strah... Nadam se da vise nece imat temp i da ce popodne bit dobra. Srce malo 😘
    Biljezim i te cepice da ih kupim u petak nakon cijepiva

Abies ma ti si zena zmaj 😎

Tiny tnx 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    17. Kolovoz 2016. 12:09

Crazy a kakvo ti je inače krvarenje bilo do sada, mislim da li je bilo tak gromada i ugrušaka ili ne, nije na odmet i nazvati gin vidiš kak je Sanjarka imala problema 😔

deeka
    17. Kolovoz 2016. 13:23

Idemo kuci!!!!!
    I to na datum termina hehe 
    Jupiiiiiiii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.