Bellaruuuuu pa napokon! 😂😂😂❤
Ja sivana (dvaput je dvaput ) sto te zanima?
Sandrich e jbg na tom papiru pisalo i na koji rn ce lova bit isporucena. Dali si ikad imala negdje otvoren racun?
Sunshine 3h 👏👏 i mi se preporodili od kad smo otkrili mamin i tatin krevet. Najduže spava ako i ja lezim u krevetu kad njega.
Danas odvalio u kolicima na moru od 11.30 do 14.30h i doma u krevetu od 16-18h al s par budenja mama pomazi pa nastavi.
Poremetilo nam se hranjenje zadnja 2 dana i bljucka uzasno puno moram taj raspored nekako dovest u red.
Abies lohije jos? 😲
E da obozavam kad ga nahranim i ostane mi lezat u rukama i preko oka skuzim da mi gleda lice i smije se. I obozavam kad se nasmije dok ima dudu a duda ispadne 😍😍 ma sve obozavam! ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Marigmar meni je aventova bila skroz ok 😉
Inace, od svih ljetnica jedino ja i Ellie dajemo ad ako sam dobro skuzila??
Vecer, evo mene s izdajalicom u ruci dok mini miska spava da imamo pripremljeno za obrok pred spavanje.
Danas nam bila patronazna. Tocno nam je dva tjedna i u 5 dana je dobila 190g, sad imamo 1690g i kaze da super napreduje. Kombiniram joj dvije dohrane dnevno s dojenjem jer bas puno pojede a ja nemam bas toliko mlijeka.
Inace danas nam je bas tuzan dan, nazalost onaj mali palcic je postao andelic nakon skoro mjesec dana borbe. Preplakala sam cijelo vecer, bas me pogodilo. Ljubimo i mazimo svoje bebice i zahvalimo dragom Bogu da su zive i zdrave. I zanemarimo sve poteskoce s dojenjem i ne spavanjem i savove i bolove jer ce sve to proc, glavno da su nasa djecica dobro 😟😟😟
Miska,tvoja zadnja recenica, tocno to!! Vazno da su nam djeca ziva i zdrava
Miska joj gdje si bila kada sam ja trebala savjet za šavove 😱 Dakle skoro dva tjedna ja nisam mogla sjesti, rezana i šivana vanjski i unutarnjih brdo, rekli u bolnici i patronažna da ništa ne stavljam i ja poslušala i napatila se, jedino sto sam se tuširala sa hladnom vodom par puta dnevno posto sam jedino tako mogla piškiti.
Bellaru pa cestitam ženo 🎈🎈🎈 nisam znala da si rodila, hoćeš nam ispričati doživljaj sa poroda onako kako ti znas ili da odem na drugu temu pročitati 😜
Miska 😞😞😞 uzasno mi je zao! Neznam sto reci osim da se slazem s tobom samo nek su nam zivi i zdravi ostalo cemo sve lako.
Marigmar zeno pa uopce nisi fora, Bellaru tipkala s nama do samog izgona 😂😂
Mi za krstenje spremni 😊 gdje mi je Rose nestala?
Sortiraj odgovore
Najstariji