Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    17. Kolovoz 2016. 19:12

Žene help. Nevezano skroz za temu ali neznam koga više pitati... Došao mi je taj povrat poreza prošli mjesec i moja majčica krasna je bacila kuvertu i ostavila mi taj papir na kojem pišu cifre... (neznam sad jeli još nešto bilo unutra, nadam se da ne). To mi je prvi povrat poreza u životu, pojma nemam šta mi je činit. Bila sam na finu i teta mi tamo lijepo kaže da ja s tim papirom nemogu ništa. Da mi fali neki nalog koji mi je treba doć na adresu. A ja to nemam. I kad mi je to stiglo nisam imala nijedan račun, zatvorila još prošle godine. Inače se s tim nekim nalogom predigne novac ili automatski sjeda ljudima na račun. Ja tek sad imam otvoreni račun (još čekam da mi kartica i pin stignu doma). Gdje ja sad trebam vidit hoću li dobit taj novac? Jel se to može izmijenit pa da mi se uplati na novi račun ili je to sad gotovo? Ona na Fini me Fino odj*** i još mi govori "ne trebaš pitati nikoga drugoga, ja sve znam, ja se time bavim, trebala si imati nalog s tim"... Kriste 

Sunshine1
    17. Kolovoz 2016. 20:03

Sandrich meni danas sjelo  ali ja sam 100% sigurna da u koverti nije bilo nista osim papira sa ciframa...ono do broja 30. Ali ne znam kako to ide ako ti do sada nije sjedalo...jer sam ja pisala svoj tekuci na dksadasnjim prijavama pa su na taj i ovr godine upisali. Probaj nac na netu jel porezna ima neki info broj. Mislim da nije gotovo  ne mogu ti novci nestat.

Marigmar ja sam u bolnici koristila njihovu aventovu i bila mi ok,a na sajmu u ZG kupila Tomme tippe i isto mi je ok. A sad isto ovisi hoces moc na rucnu. Imas od koga posudit da probas prije nego kupis?

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    17. Kolovoz 2016. 20:19

Sandrich zoveš poreznu, ili otides direktno k njima uglavnom oni ne mogu novce poslati niti uplatiti dok im ne javiš broj računa. Meni prošli tjedan sjeo povrat 👍🏻
    Sunshine pa zapravo nemam od koga mislim budem se raspitala. A moglo bi biti problema?

bellaru
    17. Kolovoz 2016. 21:21

Gdje ste zene! Mislila sam da nikad necu  doci na ovu temu😀 
    Tko je sivan od vas? Trebam par savjeta kako si olakast😣

Ugolina
    17. Kolovoz 2016. 21:31

Bellaru,pa konacno da si nas dosla tu nasmijavat!!!! Nikako te docekat 

bellaru
    17. Kolovoz 2016. 21:40

😂😂 kazes dugo mi je trebalo ha?
    Eto i ja se napokon tog rijesila🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.