Napokon dobila ginekologiju! Iduci tjedan pregled. Pomalo me strah no jedva cekam da znam na cemu sam
Abies zbog cega se brines?
Sunshine nisi usamljena. Jesi pokusala na vas krevet?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zbog lohija. Stanu krenu. Tek toliko da trebam ulozak. Sad kao nema no necu se veseliti.
Evo spava na nasem krevetu vec sat vremena,probudila se samo jer je prdnula. Bas ju to smeta,ne kuzim. Kad je budna i prdne onda place jel i vasi tako? Samo sta je jedno vrijeme zmirkala i gledala me,kao da se boji da ne odem.
Meni je kod Tene najljepse kad cendra za na ruke i ja popustim a ona se pobjedonosno nasmije od uha do uha ili kada trazi cicu za mazenje pa 2,3 puta stisne i nasmije se pa opet par puta stisne i nasmije se i onda pusti
Isto joj oci ostaju plave,svijetle ali nisu jos ciste.
url=https://lilypie.com]
Ugolina u pravu si, samo se žalimo 😂 Babe Ko babe, al velim rade se vama izjadam i požalim i onda sam mirna 😜
Mene moj mali rastopi kada se budi iz dobrog dugog sna i onda se onak rasteže sa glavicom prema naprijed i stisne nekak obraščiće i okice joj pojela bi ga 😍😍😍 možda zato jer rijetko kad ima dugi dobar san 😂
I kad proučava sa okicama okolo stisne onak usta kao da se čudi i kao da ce fućkati 😍😍 ma med medeni
Sortiraj odgovore
Najstariji