Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    16. Kolovoz 2016. 19:24

Abies nisam ja zetom išla al da sama sam se skoro porodila, užas 😱
    Deeka drži se šaljem ti veliki hug

bebacica
    16. Kolovoz 2016. 19:29

Večer mame

Jučer sam napisla post i stisnula pošalji i ono nevrijeme na najjače tuklo i sve mi zaštekalo, nestalo interneta

Mi smo danas bili kod pedijatra. Dobila je pikicu, hjooj kako je plakala, najrađe ju više ne bi cijepila! Mm ju je držao jer ja to nisam mogla gledati. U autu sam joj morala dati papati i onda je zaspala. Kupili smo frescopad i zalijepila sam joj na nogu i super je zasad. Spava od 15h sa dva buđenja za papanje. Sad čekam da se probudi i papa opet. Opeglala sam i veš čekajući. Ima 6100/61/40 dobila je 1kg i narasla 4 cm, glava 2 cm 

A sad kolko se sjećam od jučer

Sanjarka pustila sam ga u kuću, a kaj ću kad ga lovam  i moja malecka tako spava

Crazy izdajala sam baš tako kako si napisala, i nakupila sam u 4 izdajanja 120ml s tim da sam izdajala onu koju je popapala, al nije do kraja. Morala bi probati baš punu izdojiti da vidim kolko ima. Navečer sam izdojila nakon kaj je zaspala i onda za inat mi odspava 6h u komadu imala sam osjecaj da ću eksplodirati aaaaa i onda drugu turu još 4h... a noć prije mi se budila svaka dva sata

Netko je spominjao čini mi se paradajz. Ja ga obožavam al ga ne jedem trenutno jer sam skužila da maloj smeta, užasno se mučila da se isprdi 

Ellie i ja sam iz Zagorja  od kud si? A vježbice polako i bit ćeš uskoro maher u vježbanju tako je i moja šogi.

Eh da vratili smo se od bake  prije nego što sam otišla bila sam pod takvim stresom i sva jadna i nikakva da sam jako slabo jela i pila i cicke su mi bile tako jako ispuhane da sam imala osjećaj da gubim mlijeko i sad kad se sjetim mala mi je non stop tražila da jede. Čak mi niti jastučići nisu bili puni mlijeka. Počela sam piti opet čaj za dojilje, jesti normalno i piti puno vode i opet su pune, mala jede svaka 2 sata i više. Stresiranje uopće nije dobro za proizvodnju. 

A trbuh i linea još uvijek prisutni. Svi mi vele da ću s dojenjem izgubiti još ovaj višak kg, al ja čisto sumnjam još uvijek sam na istoj kilaži s kojom sam došla iz bolnice plus7

I dalje se ne sjećam. Budi se moj mačak mali. Skužila je da se može glasati pa se ponekad glasa ko mali mačak dok se igra s igračkicama, mlati u viperu po njima, najviše voli one koje šuškaju  i da ogledalo je postalo aktualno smije se sama sebi. Sve me strah kakva me noć čeka, već je pola 8, a ona još pava!!!!

Abies
    16. Kolovoz 2016. 20:15

Sad sam isla kopkat Dorich je isla busom tramvajem na porod!!!

Abies
    16. Kolovoz 2016. 20:18

Gdje je Dorich?! I puno mama? Nadam se da ste ok i da uzivate u malisanima

Marigmar
    16. Kolovoz 2016. 20:21

E da Dorich i ona bome ima dobru priču sa poroda 😂 Nema puno mama vise na forumu, razumijem ih jer nekad stvarno se sama sebi čudim kak nađem vremena ali vi ste mi ispusni ventil a i bome super savjete dobivam, bolje mi je vas pitati nego Google 😊

Sunshine1
    16. Kolovoz 2016. 21:56

Idem pod tus,peglat pa vas citam. Imate vi mame odbosno bebe od 2,5 mj neki ritam. Sta s tim ritmom ne kuzim zasto svi uvijek to pitaju? Jel to tako bitno za njih ili vise za roditelje. Pitam jer je ona dva puta izmjenila ritam,ali sad je skoro tjedan da nam dan izgleda bez ritma i pameti. Po noci nije problem...u 8 kupanje,pricanje,cica,malo pjevusim i zaspi do 21-3-7. Ujutro je budna koji sat vremena pa zna opet zaspat na sat dva i onda do navecer se skupi sna mozda sat i pol. Ali ono po 10,15 min. Pa luda sam vise. Niti je drzim budnom niti uspavljujem nego je pratim ali ocito cu morat nesto poduzet. Danas sam pokusala uspavat kad vidit da je pospana i umorna i zaspi na 15 min brzo ali nakon tog budenja je prenervozna i onda sam izgubila sat vremena na ponovmo uspavljivanje.

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    16. Kolovoz 2016. 21:58

I onda poludim kad mi kazu. Ma pusti preko dana, bitno da ti po noci lijepo spava. Pa mala je ,ne moze cijelo popodne spavat pola sata. Ili moze? Ili kad kazu pa zato ti spava cijelu noc...ovako spava od rodenja,nikad nam noci nisu problem. Samo je budenja u 1 i 4 prorijedila na jedno u 3

url=https://lilypie.com]

Littleladybug
    16. Kolovoz 2016. 22:11

Sunshine taman kad se ponadam da je moj uhvatio neki ritam on se opet izneredi..doduse on nema ni 2mj pa je nerealno i za ocekivati da ima neki ritam..nego me buni isto sto i tebe,on meni preko dana skoro pa nista ne spava..predvecer setnja oko 20h kupanje, cica i krevet.. nekad zaspi odma nekad ne..budenje oko 2 i oko 5 za papati..al ovo preko dana ajme, sve sam probala od ljuljanja, nosenja, pjevanja, mazenja, igranja..spava mu se, nervozan je al nikako ..i to.tako traje vec desetak dana

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2016. 22:15

Vecer mamice! Bile ste vrijedne danas 😉

Meni dan proletio. Jutros bila mm rodica s malom na kupanje pa smo se druzile. Posli toga svratila do svojih da narucim maloj knjige preko kompjutera jer nama ne radi lap a kompl mi preko moba. Pa on zaspao pa mi ga bilo milo dirat pa smo tako produzili boravak kod mojih. Onda spremila ručak i opet u setnju i evo vrijeme za krevet. Malisa je zaspao u 21h. I mm isto 😂 mala veceras spava kod bake. 

Moj danas toliko bljucka da je to strasnooo 😲 
    Zvala sam pedicu, u petak smo naruceni na cijepljenje 😰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.