Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    17. Kolovoz 2016. 16:34

Ziva je zdrava i zeza me😃
    I cura je.
    Da je jos jedan decko trebala bi pisoar u kuci.
    Fora mi kako zilavo drzi glavu. A fino gleda od starta. Voli promatrati. Oci u sredini plave vani tamne. Jos nemaju definiranu boju al to sarenilo je bistro.
    Smijesak naravno da me rastopi. I kad uz to odgovori avvh

Sunshine1
    17. Kolovoz 2016. 16:42

Ja ne znam kolko mi mame moramo bit lude!!! Ova spava sad skoro tri sata a ja ne znam mjda sa sobom. Jedva cekam da se probudi!! Hahahha 

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    17. Kolovoz 2016. 16:45

Hahaha aurelija,i moja to radi..a sada kad se uspavljuje bez mene cica dudu i tak grebucka medu jer joj fali valjda nesto ispred sebe za grabit

Ugolina
    17. Kolovoz 2016. 16:47

Sunshine,tocno to,kad je budna i nervozna mislim samo kad ce zaspat a kad spava kad ce li se probudit

Marigmar
    17. Kolovoz 2016. 16:57

Aurelija joj da to sa rukicama i nokticima, a prvi puta kada je krenuo to raditi splasila sam se jer su mu hladne ručice mislila sam da mu mlijeko curi iz usta 😂
    Sunshine to mi poznato, mm mi se smije jer nije dobro ak dugo spava a nije dobro kad ne spava, ma stvarno smo smiješne 😂

Sunshine1
    17. Kolovoz 2016. 17:02

Ma sve bebe svijeta su iste ko i mi lude mame...i moja te face radi ko i grebuckanje,sva znam bit zgrebana od noktica pa mm kaze da ne ne smije mamu grebat 

I bas to Marigmar...ovih dana sam bila luda sta ne spava popodne sad ne znam sta cu...i sad me vec cicke peku. Idem vagnut da vidim koja ce imat srece 

url=https://lilypie.com]

Marigmar
    17. Kolovoz 2016. 17:28

Da vas pitam da li se isplati ručnu izdajalicu kupiti, ja se sama ne mogu nikako samo par kapi uspijem i dalje ne ide, a bole me cicke jer ih je mali naviknuo da se prazne jako često pa kad malo odspava ja se patim, električne su jeb. Skupe koliko vidim...

Ellie00
    17. Kolovoz 2016. 18:49

Ja najvise volim kad se poslije podrigivanja namjesta da zaspi na ramenu odmah i gura se k mojem vratu s onim slatkim uzdasima zadovoljstva 

Marigmar meni je bila dobra rucna aventova izdajalica kad sam bila u bolnici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.