Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Veljača 2017. 16:20

E da za dorucak mu tata dao nestle desert od vanilije a za rucak tj veceru mu skuham juhicu od koke i mogla bi je zgusnit s prosom da i to probamo 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    12. Veljača 2017. 16:32

Sanjarka sad kad tvoje čitam rođendani....dežurstvo. Kad to sad kreće? Mislim na ono ekipa iz razreda. Ne familija.
    Tena na sve četiri..
    Sin ispričao sve dedi. Kako je tata bio ljut i potrgao igračku. Ovaj se pobrao ko katapultom. A mm popravlja. I sav zbediran veli sinu da nije trebao reći. 

Sanjarka88
    12. Veljača 2017. 16:35

Ellie joj je vam negdje lipo , uzivancijaaaa 👍 kako je Ena spavala u novom okružju? 

Ilani pa naravno da si u jednu ruku tuzna sto beba odrasta, mislim da smo sve 😃 s druge strane veselimo se sto rastu 😊 pogotovo kad znaš da vise nece bit klinaca....ni ja nisam sigurna hoce li bit bebe u buducnosti pa isto uzivam u svemu posebno 

Sirena nam opet noc prospavala 😍

Tpol jel se bijele desni cupavici? 

Abies tm 🔫🔫🔫🔫 uopce ne znam sta drugo rec na njegovo sebicno ponašanje 😔

Brojcana ajme koliko posla oko papige 😲 a ovo za muza i nisam ti ja mama da te nosim aaaaa 🔫🔫🔫

Ejic Marcelu se igralo u 4 ujutro 😂😂😂 😥😥😥 bit ce bolje bit ce!!!! 
    A muz aha obično zaista i ne shvaćaju sto su oni to pogrijesli....stvarno smo dva svijeta

Sunshine lipo tati ide uspavljivanje 😁😁
    Kako mislis da ce vas P. prestić? 🤔 mi jos ne puzimo uopce niti se postavlja cetveronoske tako da ispred nas ste dostaaa 😊

Sanjarka88
    12. Veljača 2017. 16:39

Abies

Sanjarka sad kad tvoje čitam rođendani….dežurstvo. Kad to sad kreće? Mislim na ono ekipa iz razreda. Ne familija.
    Tena na sve četiri..
    Sin ispričao sve dedi. Kako je tata bio ljut i potrgao igračku. Ovaj se pobrao ko katapultom. A mm popravlja. I sav zbediran veli sinu da nije trebao reći.

Nek je rekao!!!! 👍👍👍👍

Ajme nama su vec u vrticu krenuli ovi rockasi i pozivanje ekipe tamo negdje s 5god. Tada su bile igraonice aktualne. Sad u skoli je kino glavno. Pola razreda se zove...stalno neki rockasi. 

deeka
    12. Veljača 2017. 16:47

Da se javim, ja i mm se kravimo i gledamo neki film.
    Aurora je dobrica danas. Spavala jutros pola sata oko 9 do 9ipo. Pa od 12 do 13:50, i sad vec spava uru

Ellie00
    12. Veljača 2017. 17:14

Pozz svima. 
    Evo nas doma. Ena  I mm spavaju a ja nas raspakirala (Citaj. Sve bacila u ves masinu). 
    Bilo je lijepo. Jako lijepo. Predivna "vikendica", lijepa priroda, Ena plivala (ooobozava vodu), setali smo.
    Sanjarka pitala si za spavanje- onesvjestila se navecer, voda ju umorila. 
    Ugl bilo lijepo ali brate ovo pakiranje, planiranje, raspakiravanje.. ubilo me. Bas me zanima kak ce to izgledat kad cemo u CH na 10 dana ili na Tajvan. Uf 

E I da. Poklonio mi mm poklon za rockas tj dana prije jer mu se cinilo da bi mi koristilo na vikendu. Dobila fotic. I to tocno onaj koji si htjela kupiti (slusao je) s dva objektiva I cijelom opremom. Slusala sam bila dva tecaja iz fotografije I bavila se time nesto na faksu I pozeljela opet I sjetio se 😁 😁.
    Slike stavim nakon sto skuzim sve kak se prebacuje I to. 

Da se sad sjetim sto ste sve pisale. 
    Tpol se vratila. Jej
    Sanjarka opet rodjendan slavila. Gigi lijepo sjedi 👍👍👍
    Tena na sve cetri, bravo vjezbacice. 
    Aurora spavalica... I dalje nemam pojma

Ugolina
    12. Veljača 2017. 17:36

2410

deeka fina torta,odlicna kombinacija-bitno da je puno cokolade😊
    ejic nimfe su super za zakoa-ovaj kad se posere to ispadne ko kifla i ajde sad to cisti,a perije da ti ne pricam-jedan dan da ne usisam u dnevnom mi bude kao da imam najmanje 5 kokoska🔫.a ma nema veze,to mi je vec pod normalno svaki dan ga sredit a i on voli kad mu je cisto.vi isto nikako unormalit te noci😪..
    sunshine 😂😂😂😂😂😂 puse u nju.bojanka za valentinovo😃😄
    sanjarka gustali u suncu danas-zavidim,meni fali sunce i more i onaj fin morski zrak..jako mi fali😢
    abies i nek je izbediran

mi smo na drugom spavancu,mm napravio rucak-spekao kokos s krumpirima i neku pitu s jabukama,ja onda uletila i cijelu kuhinju oprala i sredila..ona jela jabuku s bundevom za rucak,pa s nama pile i krumpirice-dosla do stola zicat ko pas neki😂..a za marendu jogurt,cvrsti joj dajem i to cijeli pojede..

Haha onda ti se vise isplati nabavit si pet kokoski pa bus imala domacih jajci 😂😂 sere kifle

TPol
    12. Veljača 2017. 18:10

Pozdrav svima
    Bas neki tmuran dan !
    Sanjarka znaci uspješan rođendan ! Neka ste si malo prošetale 
    Elle super za poklon ja sam moj aparat skroz zanemaren moram ga izvadit i natrag u upotrebu
    Brojčana hahha jeste kupili tu papigu tu u Njemačkoj ? Hehe 
    Abies a joj ☹️️☹️️
    Moja je danas jela banane voli jest sama primakne glavu i žlicu u usta 
    Ejic ma ti muški tipično 
    Moja je totalno promjenila raspored infuziju spavanja nemam pojma vise kako i kad  Treba Spavat

TPol
    12. Veljača 2017. 18:11

Totalno treba dugmad edit neznam odakle ova riječ infuziju 🤔

uykmyjh
    12. Veljača 2017. 19:30

Sanjarka88

Odspava a ne odspavala 😂

Tina odluci se 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.