Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Veljača 2017. 11:05

Moj sin zaspao prvi spavanc. Ja se kravim da nebi slucajno nesto napravila po kuci jelte 🤓
    Izasrao se do pola ledja jutros ne znam kad je tako zadnji put 👍 ne znam jel od zubica ili ga juha s prosom otvorila 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    13. Veljača 2017. 11:15

Sanjarka88

Moj sin zaspao prvi spavanc. Ja se kravim da nebi slucajno nesto napravila po kuci jelte 🤓
    Izasrao se do pola ledja jutros ne znam kad je tako zadnji put 👍 ne znam jel od zubica ili ga juha s prosom otvorila 😂

I ja al moram se dignut. Ena iza sebe ostavila pustos 

Sanjarka88
    13. Veljača 2017. 11:16

Niti 30min spavanac, ok 😬

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    13. Veljača 2017. 11:16

Ellie će nam dilat pivo možda!
    Brojčana čekamo rezultat.
    Ilani cipele. Ja uzimam valek (na trgu,tj ilica križanje frankopanske pa malo dalje ilica 40-50 broj). 
    Produže, male imaju na popustu, uložak. Cijena kao ciciban. A sad su na sinovima nove tabanice dodali cjetiće pa će seka njegove dok ne počne šminkanje

13. Veljača 2017. 12:10

Evo nama je ručak gotov. Juha, riza s povrćem, piletina s grila. Bebi kombinacija toga svega. 
    Abies, čula sam za Valek. Oni imaju i gotove modele ili samo rade po narudžbi? 
    Ellie, super je kada ima izbora. Ja sam svakako za širenje vidika. Sad je to vama prava prilika, pogotovo kao što kažeš dok imate samo Enu i još niste opterećeni njenim školovanjem i sl. Sretno s odlukom! 
    Sanjarka, nama proso baš nikako nije utjecalo na kakicu😕 Opcenito nisam zadovoljna njenom stolicom, sve je nešto pomalo par puta na dan. Pravo kakala prije nekoliko dana dok uopće nlllišta nije htjela jesti i samo cicala.
    Ugolina  Josipa je sad sigurno u fazi kada se bori sa snom, boji se propustiti nešto. 😁

Abies
    13. Veljača 2017. 12:46

Imaju gotove. Za male je oko 350 cipela 150šlapa. Od broja 27 su skuplji pa od 30 još skuplji :/

Abies
    13. Veljača 2017. 12:48

Al znaju imat male brojeve stare modele cipela (ono bio je moderan zeleni konac sad je crveni) po 150kn

Ellie00
    13. Veljača 2017. 13:39

Ena jos uvijek spava (od 11). Pocistila sve, popila kavu i napravila rucak. Cak i knjigu uzela u ruke. Sad mi je vec sumnjivo to spavanje pa ju idem gledat svakih 5 min iako imam monitor. 
    Kad se probudi isle bi setat samo se bojim kad ju nahranim i spremim da ce biti mrak 

Masha
    13. Veljača 2017. 13:42

ciao cure.
    ja sam sigurna da nista necu stici barem dok malcu ne izbiju zubici.
    u ovo malo vremena sto mi ostavi i dok brzinsk nesto napravim, uzurbano trazim stan..da nisam stigla ni pročitati.
    vikend nam je bio lijep, ali sam se premorila.,

Ilani i Ellie, vi ne vajberuše, samo da pozdravim.
    druge cure, eto mene opet na viber samo da bateriju osposobim. inače, svjetlo mi se pali,,kako stize koja p.a to je stalno. baterija iscuri odmah. evo ga budi se pusaaaaaaaaaaaa

13. Veljača 2017. 13:42

Abies, baš ću pogledati. Hvala za info! 👍
     Tko je rekao da netko škripi zubima? Jel Petar?  Ajme  i Nikolina je to počela raditi pa još toliko jako, nekad si mislim da će potrgati zube!A kako to zvuči da i ne govorim! 😲😲😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.