Dobro jutro mame! Ellie, evo nas na kavu 😀 Mi isto imali dobru noć, ako izostavimo onaj dio prije ponoći. Oduvijek se budi bezbroj puta tada, tako da ja nikada ne mogu računati na večer za sebe ili za bilo što. A promijeniti će se i to jednoga dana, toliko brzo rastu. Da se pohvalim, mi jasno i glasno govorimo mama i tata, sada više ne sumnjam da je to to 😍. Jučer sam joj prvi put dala onu igračku, kolutiće koji se slažu u piramidu, naravno nije uspjela složiti je, ali je pokušala staviti kolut na stupić. Velika mamina cura!
Mame jel razmišljate o prvim cipelicama? Koje?Mekane? S uloškom, bez? Mojima svima su prvi cipele bile ciciban anatomske. Mislim da će i Nikolina dobiti takve, ali ne još.Kada stane na noge.
Illni Tpol dobro jutro.
Ena ima vec 3 para cipela od Frodda. Sestricna dizajnira cipele za njih pa ih je donjela. I rekla je da je ona zaduzena za to I da joj samo javim kad I sto trebam.
Inace samo ove "cipele" sad nosimo jer sve skine za par sec.
jutrooo..kod nas noc klasika neprospavana, mm opet temp preko 38, smocio mi opet cijeli krevet kako se preznojavao.. mali cendrav, gornje desni otecene..jutros u 3 mjenjala posteljinu 😪😪veselo 😅
mm ce napokon danas popodne u dr, nosio je zadnja dva dana sancov ovratnik da mu bude lakse..nije mi jasna ta njegova temp, preko dana je nema a cim dode vecer odmah zakuri, u zadnjih 7dana nije je imao u subotu samo 🤔 jucer cijeli dan super,setali vani jer je bilo predivno vrijeme, dodemo doma temp 38.3 a ne zeli ici na hitnu da ne pobere jos kakvu bolestinu 😥😥 ugl nije mi dosadno ni najmanje
Ilani pretpostavljam kad ce K prohodat da ce vec bit ljetno vrijeme i jako toplo tako.da mu necu uzimat nikakve anatomske cipelice..bit ce dijete boso ili u nekom mekanim pelicama
Ellie Ena mi je toliko slatka d aje ne mogu zamislit u ulozi Ramba 😁😁
Ugolina kako je danas? jel se osjecas sta bolje?
ostalo nisam zapamtila, sorry
idem popit kave sta je ostalo pa u ducan u ptragu za ruckom 😁
Baby tako I ja svog morala tjerat dr, on samo tvrdio da je prehlada. I evo vec 4 mj vuce tu mono.
Hhaha nitko joj nebi rekao al sve rusi ispred sebe. Zna prevrnut kutiju s igrackama I onda jednu po jednu igracku baca van. Ljubav mala.
Sto ces kuhat? Imam neku teletinu mogla bi Eni to uvest I nama hm neki gulas. Bez ideja
Good morning! 😘 coffe time ☕.
Mi taman papali bocu sad se igra u vrticu a ja da vas pozdravim malo. Spavali smo ok malo nemirnije do hranjenja u 2h a ovo posli do 8 mirno 👍. On meni tu bocu oko 2h preko noci pojede sveee tako da ja prepostavljam da stvarno bude gladan i mislim da nema uopce smisla odvikavat ga sad od nocnog hranjenja 🤔
Jucer popodne nakon drugog spavanca je bio nervozan na kvadrat i nula bodova za provest vrijeme sam pa smo dok nije isao spavat skakali oko njega. Vidjeh sad da mu je meso skroz ispucalo ispod desne gornje jedinice tako dan kroz dan dva i ona nam je tu 👌 dobro on to hendla.
Za dorucak cemo napokon probat kasicu s malinom tj koju zlicicu cu s prosom napravit. Za rucak ja ne kuham idemo kod svekica na rucak 👌 tako da nadam se da ce njemu sveki nešto spremit, a ako ne dobit ce bocu.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie super za poklon od muzica 👍 i mene je uvijek zanimala fotografija al nisam se realizirala 😂 Ena puzi ko velika? 😊
Brojcana bravo za muza i spremanje rucka 👍 i inace hoce kuhat?
Sirena jos uvijek jede u nizovima 😂😂😂
Ugolina jesi bolje danas? Nije povezano al meni je ovaj put prehladi prethodilo 2 dana pucketanja u uhu , uzasno iritirajuce bilo i to mi prvi put da sam dozivila.
Llr ti imas jedinstven primjerak muza. Nije umoran nakon posla? 😲😲😲😂😂😂
Ejic joj! Danas onda kravljenje pod obvezno👌
Tpol super da nemas vise temp, uzivajte vani 😘
Ilani to cura svjesno govori mama i tata? 😲😲😲 ona je ful napredna.
Prve cipelice razmišljala jesam al nisam jos smislila vidit cemo kad krene na noge iako necu zurit
Babycoming kakav je malac bio baki na spavanju?
A to za muza bas bas cudno 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
E pa moja stoji i prohodava uz namjestaj, ko bi se sjetio da djetetu trebaju uskoro cipelice 😂😂 bas kad prohoda pa kad krenemo van u konkretne nazovimo setnje,i slapice za po doma..
mislim da je najzdravije bit bos,kaj ne??
Meni i dalje cudno u glavi,hvala na pitanju curke,za nijansu manje al moze se kroz dan promijenit..ko da me manje cuka u usima iako je i dalje postojano,al zato desno oko 🔫🔫🔫🔫 pa katastrofa..
Kaj je mojoj maloj,sad smo se pola sata borile za spavanje..znaci oci joj se sklapaju,glava joj pada,gotova je..i ne i ne i nece lec i ja kraj nje i mazim,pa ju na ruke dignem,ne valja, pustim je,ne valja,i na glavu mi se oce popet,pa se uznoji od urlanja, pa je gladna a nece jest,pa oce dudu pa nece dudu..a reko picka ti materina,nasopala ju onom kasicom,natankala ju vodom i stisla ju sebi i tek onda je zaspala... 😂 prasica.. Pomaknem se,malo kauc zaskripi,odma se trza,a gore iznad nas lik stema i to joj ne smeta...
Ellie kaj nije mono zarazna?mislim,jel moglo to prec na vas dvije?
Ugolina moglo je naravno.
Al mm je vec bio prebilio mono pa mu se vratilo (inace je mono ko v. kozice ne vraca se). Dr na zaraznoj tvrdi da je to dobio od Ene (da to bebe znaju dobiti u rodilistu I to kod beba prodje bez simptoma) I zbog slabog immuniteta. E sad ko ce ga znati..ja srecom nisam dobila a ni Ena.
Ma samo da to vec jednom prodje..od 5.11 je bolestan.
Sanjarka Ena puze al na svoj nacin. Digne se na ruke I odguruje se nogama. E sad ne cini mi se to ispravno bas. Al ne znam kako to ispravit. Slj tjedan smo kod tete Nede pa cu pitat
Tpol cupavica zaspsla u pol deset, jesi sokirana??? 😂😂😂
Ilani, nikolina govori 💕 vis kak je skuzila ovo za igracku di kaj treba,bravo!!!! Ona je vise intelektualka..
Ellie,znam da ste posvuda zivjeli,ali kaj ti nije bed samo tak otic u drugu zemlju? Ja sam pak tip osobe koji nebi nigdje tak mogla otic,nema sanse,pa da mi daju milione,aute,kuce,stanove, jok,ne mrdam iz ove svoje kockice 😂
Baby,kod tebe veselo vec nocima..suosjecam...vis da ja iz ocaja kampiram. Al barem spavam
Ugolina mala te zajebaje eto sta 😂😂😂 kod nas kad je tako tata ga uzme i stisne cvrsto uz sebe i tek onda zaspe
I da najzdravije da su bosi 👌
Ellie ne dize se cetveronoske ili? Ima svoju tehniku svladat ce vec pravu
Sortiraj odgovore
Najstariji