Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    13. Veljača 2017. 10:21

Haha,sanjarka, al bome me ne zajebava ko neli brojcanu 😂😂 joj uzas

Ellie00
    13. Veljača 2017. 10:47

Ta selidba u Cesku je jos pod velikim upitnikom. Sad gledamo ipak vise stvari nego prije kad smo solo bili. Al ako se sve poklopi- idemo.
    Ni mm ni ja nismo tipovi da nas drzi mjesto. Mozda da su mi starci zivi I svekrva normalna bi drugacije bilo, ovako .. plus situacja I stanje u Hr nije bajno. Od loseg skolstva (radila sam u skoli 6 god) do opsjednutosti '41. I '91'.,da ne nabrajam dalje.
    Mislim da Eni itekako moze koristiti odrastnje u internacionalnom okruzenju. Ja u Pragu imam par bliskih prijatelja (iz vrmeena studiranja u Austriji) tako da nebi bila sama skroz. Uostalom gdje god sam vani zivjela bila sam u Internacionalnom klubu zena I upoznala divne zene.
    Uostalom uvijek se mozemo vratiti. Imamo tu dvije kuce I stan koje nas cekaju. Ovako cemo samo biti obogaceni jos jednim iskstvom. Sad kad je Ena sama mozemo si to sve I priustit. 
    Adventure is out there 😁

Ugolina
    13. Veljača 2017. 10:49

2410

jutro tete
    eto mi na prvom spavancu,budila se preko nekoliko puta.pogledala jednom na sat bilo 4 ujutro-i drugi put u 5 a u tih sat vremena se samo probudila 4 puta..digle se u 6 i 20..ja popila kavu,i krenula pospremat,rucak stavit,ostalo mi jos samo pod prebrisat..a van definitivno idemo-sunce je..bila sam otkazala tj rekla mm da nazove mog gin i otkaze pregled jer sam kontala da cu curit..eto 3.dan mi kasni po kalendaru..idem kupit test danas-zelim bit na miru,ono boli me svaki dan,nervoza je tu,al neznam gdje je zapelo.
    tpol u njemackoj da smo ga kupili..a cupavica papa banane😄-moja ih bas ne voli ..ovo za spavanje ti vjerujem jer nije ni meni vise jasno s mojom.nikako da se to normalizira
    tko ja i sto je ta tina(lucija)..??
    llr pivooooo🖒
    ugolina vrijedna si bila😎
    ejic ti za psom cistis 😂-jos gore nego za pticom
    ilani tvoja pricalica😍😍
    ellie rambo mali😂😂fora papucice🤗
    baby muza doktoru podhitno,veselo tebi po noci
    sanjarka bit ce valjda mir kad mu izadje zubic.oce mm skuhat-svaki vikend kuha-nemogu nos rec za to,i kad smo bili sami je isto kuhao,al sta kad je tvrdoglav i kad mu lijepo covjek pokusa objasnit on opet nece poslusat i fura nesto po svom.
    ugolina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    i hoda zlica uz namjestaj😄😆😎

Hahaha ovo sto kazes za mengu, kad se meni tako dogodi,kazem muzu da me treba odcepit...onda se zaljubimo 💕 do drugog dana je tu 😂😂

Ellie00
    13. Veljača 2017. 10:49

*Ena nije sama nego mala. Gdje je taj Edit ?

Sanjarka dize se na sve 4 I napravi par "koraka" al onda se spusti I tako gmize

Ugolina
    13. Veljača 2017. 10:53

Ellie00

Ta selidba u Cesku je jos pod velikim upitnikom. Sad gledamo ipak vise stvari nego prije kad smo solo bili. Al ako se sve poklopi- idemo.
    Ni mm ni ja nismo tipovi da nas drzi mjesto. Mozda da su mi starci zivi I svekrva normalna bi drugacije bilo, ovako .. plus situacja I stanje u Hr nije bajno. Od loseg skolstva (radila sam u skoli 6 god) do opsjednutosti '41. I '91'.,da ne nabrajam dalje.
    Mislim da Eni itekako moze koristiti odrastnje u internacionalnom okruzenju. Ja u Pragu imam par bliskih prijatelja (iz vrmeena studiranja u Austriji) tako da nebi bila sama skroz. Uostalom gdje god sam vani zivjela bila sam u Internacionalnom klubu zena I upoznala divne zene.
    Uostalom uvijek se mozemo vratiti. Imamo tu dvije kuce I stan koje nas cekaju. Ovako cemo samo biti obogaceni jos jednim iskstvom. Sad kad je Ena sama mozemo si to sve I priustit. 
    Adventure is out there 😁

Pa super!! Ja apsolutno podrzavam ljude koji tako mogu,zasto ne..ja nisam taj tip,a niti moj muz,nasla krpa zakrpu.. Mozda i zbog ovih razloga sto si navela.. Ja bas tako gledam da ne mogu ostavit svoju najblizu obitelj,roditelje i buraze s njihovim obiteljima i prijatelje

Sanjarka88
    13. Veljača 2017. 11:00

Ugolina

Haha,sanjarka, al bome me ne zajebava ko neli brojcanu 😂😂 joj uzas

A to sigurno 😅😅😅
    Ajme Brojcana sretno s tim testom no sigurna sam da kasni jer je ocekujes kad popisas minus doc ce za tren 😬
    Neli i dalje u svom stilu preko noci 😥😥😥

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Veljača 2017. 11:01

Ugolina

2410

jutro tete
    eto mi na prvom spavancu,budila se preko nekoliko puta.pogledala jednom na sat bilo 4 ujutro-i drugi put u 5 a u tih sat vremena se samo probudila 4 puta..digle se u 6 i 20..ja popila kavu,i krenula pospremat,rucak stavit,ostalo mi jos samo pod prebrisat..a van definitivno idemo-sunce je..bila sam otkazala tj rekla mm da nazove mog gin i otkaze pregled jer sam kontala da cu curit..eto 3.dan mi kasni po kalendaru..idem kupit test danas-zelim bit na miru,ono boli me svaki dan,nervoza je tu,al neznam gdje je zapelo.
    tpol u njemackoj da smo ga kupili..a cupavica papa banane😄-moja ih bas ne voli ..ovo za spavanje ti vjerujem jer nije ni meni vise jasno s mojom.nikako da se to normalizira
    tko ja i sto je ta tina(lucija)..??
    llr pivooooo🖒
    ugolina vrijedna si bila😎
    ejic ti za psom cistis 😂-jos gore nego za pticom
    ilani tvoja pricalica😍😍
    ellie rambo mali😂😂fora papucice🤗
    baby muza doktoru podhitno,veselo tebi po noci
    sanjarka bit ce valjda mir kad mu izadje zubic.oce mm skuhat-svaki vikend kuha-nemogu nos rec za to,i kad smo bili sami je isto kuhao,al sta kad je tvrdoglav i kad mu lijepo covjek pokusa objasnit on opet nece poslusat i fura nesto po svom.
    ugolina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    i hoda zlica uz namjestaj😄😆😎

Hahaha ovo sto kazes za mengu, kad se meni tako dogodi,kazem muzu da me treba odcepit…onda se zaljubimo 💕 do drugog dana je tu 😂😂

Isto i kod nas 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ellie00
    13. Veljača 2017. 11:02

Ugolina

Ellie00

Adventure is out there 😁

Pa super!! Ja apsolutno podrzavam ljude koji tako mogu,zasto ne..ja nisam taj tip,a niti moj muz,nasla krpa zakrpu.. Mozda i zbog ovih razloga sto si navela.. Ja bas tako gledam da ne mogu ostavit svoju najblizu obitelj,roditelje i buraze s njihovim obiteljima i prijatelje

Ja imam seku koja se kroz par mj seli u Svicarsku. Od blize obitelji tu je baka I ujko I njegova obitelj. Ostalo je ono- rodina. Od svih najbliza sam si s tetom koja je u Svicarskoj tako da tu km ne igraju uloge. A I moja kuma I najbolja frendica zivi u Osijeku tako da cu ju mozda I cesce vidjat u Pragu. Nama se bas hrpa frendova odselila. I to ne toliko trbuhom za kruhom koliko zbog kvalitete ziviota I napredovanja u poslu

Sanjarka88
    13. Veljača 2017. 11:02

Ellie00

*Ena nije sama nego mala. Gdje je taj Edit ?

Sanjarka dize se na sve 4 I napravi par "koraka" al onda se spusti I tako gmize

Ma odlicno. Svladala je jednu tehniku i to je već na poznatom brza je i sigurna da ce doc do cilja a skuzit ce i ovu pravilnu. Bitno da se ona krece 😉

Sanjarka88
    13. Veljača 2017. 11:03

Ugolina

Ellie00

Adventure is out there 😁

Slazem se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.