Ta selidba u Cesku je jos pod velikim upitnikom. Sad gledamo ipak vise stvari nego prije kad smo solo bili. Al ako se sve poklopi- idemo.
Ni mm ni ja nismo tipovi da nas drzi mjesto. Mozda da su mi starci zivi I svekrva normalna bi drugacije bilo, ovako .. plus situacja I stanje u Hr nije bajno. Od loseg skolstva (radila sam u skoli 6 god) do opsjednutosti '41. I '91'.,da ne nabrajam dalje.
Mislim da Eni itekako moze koristiti odrastnje u internacionalnom okruzenju. Ja u Pragu imam par bliskih prijatelja (iz vrmeena studiranja u Austriji) tako da nebi bila sama skroz. Uostalom gdje god sam vani zivjela bila sam u Internacionalnom klubu zena I upoznala divne zene.
Uostalom uvijek se mozemo vratiti. Imamo tu dvije kuce I stan koje nas cekaju. Ovako cemo samo biti obogaceni jos jednim iskstvom. Sad kad je Ena sama mozemo si to sve I priustit.
Adventure is out there 😁
jutro tete
eto mi na prvom spavancu,budila se preko nekoliko puta.pogledala jednom na sat bilo 4 ujutro-i drugi put u 5 a u tih sat vremena se samo probudila 4 puta..digle se u 6 i 20..ja popila kavu,i krenula pospremat,rucak stavit,ostalo mi jos samo pod prebrisat..a van definitivno idemo-sunce je..bila sam otkazala tj rekla mm da nazove mog gin i otkaze pregled jer sam kontala da cu curit..eto 3.dan mi kasni po kalendaru..idem kupit test danas-zelim bit na miru,ono boli me svaki dan,nervoza je tu,al neznam gdje je zapelo.
tpol u njemackoj da smo ga kupili..a cupavica papa banane😄-moja ih bas ne voli ..ovo za spavanje ti vjerujem jer nije ni meni vise jasno s mojom.nikako da se to normalizira
tko ja i sto je ta tina(lucija)..??
llr pivooooo🖒
ugolina vrijedna si bila😎
ejic ti za psom cistis 😂-jos gore nego za pticom
ilani tvoja pricalica😍😍
ellie rambo mali😂😂fora papucice🤗
baby muza doktoru podhitno,veselo tebi po noci
sanjarka bit ce valjda mir kad mu izadje zubic.oce mm skuhat-svaki vikend kuha-nemogu nos rec za to,i kad smo bili sami je isto kuhao,al sta kad je tvrdoglav i kad mu lijepo covjek pokusa objasnit on opet nece poslusat i fura nesto po svom.
ugolina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
i hoda zlica uz namjestaj😄😆😎
Hahaha ovo sto kazes za mengu, kad se meni tako dogodi,kazem muzu da me treba odcepit...onda se zaljubimo 💕 do drugog dana je tu 😂😂
*Ena nije sama nego mala. Gdje je taj Edit ?
Sanjarka dize se na sve 4 I napravi par "koraka" al onda se spusti I tako gmize
Ta selidba u Cesku je jos pod velikim upitnikom. Sad gledamo ipak vise stvari nego prije kad smo solo bili. Al ako se sve poklopi- idemo.
Ni mm ni ja nismo tipovi da nas drzi mjesto. Mozda da su mi starci zivi I svekrva normalna bi drugacije bilo, ovako .. plus situacja I stanje u Hr nije bajno. Od loseg skolstva (radila sam u skoli 6 god) do opsjednutosti '41. I '91'.,da ne nabrajam dalje.
Mislim da Eni itekako moze koristiti odrastnje u internacionalnom okruzenju. Ja u Pragu imam par bliskih prijatelja (iz vrmeena studiranja u Austriji) tako da nebi bila sama skroz. Uostalom gdje god sam vani zivjela bila sam u Internacionalnom klubu zena I upoznala divne zene.
Uostalom uvijek se mozemo vratiti. Imamo tu dvije kuce I stan koje nas cekaju. Ovako cemo samo biti obogaceni jos jednim iskstvom. Sad kad je Ena sama mozemo si to sve I priustit.
Adventure is out there 😁
Pa super!! Ja apsolutno podrzavam ljude koji tako mogu,zasto ne..ja nisam taj tip,a niti moj muz,nasla krpa zakrpu.. Mozda i zbog ovih razloga sto si navela.. Ja bas tako gledam da ne mogu ostavit svoju najblizu obitelj,roditelje i buraze s njihovim obiteljima i prijatelje
Haha,sanjarka, al bome me ne zajebava ko neli brojcanu 😂😂 joj uzas
A to sigurno 😅😅😅
Ajme Brojcana sretno s tim testom no sigurna sam da kasni jer je ocekujes kad popisas minus doc ce za tren 😬
Neli i dalje u svom stilu preko noci 😥😥😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro tete
eto mi na prvom spavancu,budila se preko nekoliko puta.pogledala jednom na sat bilo 4 ujutro-i drugi put u 5 a u tih sat vremena se samo probudila 4 puta..digle se u 6 i 20..ja popila kavu,i krenula pospremat,rucak stavit,ostalo mi jos samo pod prebrisat..a van definitivno idemo-sunce je..bila sam otkazala tj rekla mm da nazove mog gin i otkaze pregled jer sam kontala da cu curit..eto 3.dan mi kasni po kalendaru..idem kupit test danas-zelim bit na miru,ono boli me svaki dan,nervoza je tu,al neznam gdje je zapelo.
tpol u njemackoj da smo ga kupili..a cupavica papa banane😄-moja ih bas ne voli ..ovo za spavanje ti vjerujem jer nije ni meni vise jasno s mojom.nikako da se to normalizira
tko ja i sto je ta tina(lucija)..??
llr pivooooo🖒
ugolina vrijedna si bila😎
ejic ti za psom cistis 😂-jos gore nego za pticom
ilani tvoja pricalica😍😍
ellie rambo mali😂😂fora papucice🤗
baby muza doktoru podhitno,veselo tebi po noci
sanjarka bit ce valjda mir kad mu izadje zubic.oce mm skuhat-svaki vikend kuha-nemogu nos rec za to,i kad smo bili sami je isto kuhao,al sta kad je tvrdoglav i kad mu lijepo covjek pokusa objasnit on opet nece poslusat i fura nesto po svom.
ugolina 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
i hoda zlica uz namjestaj😄😆😎
Hahaha ovo sto kazes za mengu, kad se meni tako dogodi,kazem muzu da me treba odcepit…onda se zaljubimo 💕 do drugog dana je tu 😂😂
Isto i kod nas 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Adventure is out there 😁
Pa super!! Ja apsolutno podrzavam ljude koji tako mogu,zasto ne..ja nisam taj tip,a niti moj muz,nasla krpa zakrpu.. Mozda i zbog ovih razloga sto si navela.. Ja bas tako gledam da ne mogu ostavit svoju najblizu obitelj,roditelje i buraze s njihovim obiteljima i prijatelje
Ja imam seku koja se kroz par mj seli u Svicarsku. Od blize obitelji tu je baka I ujko I njegova obitelj. Ostalo je ono- rodina. Od svih najbliza sam si s tetom koja je u Svicarskoj tako da tu km ne igraju uloge. A I moja kuma I najbolja frendica zivi u Osijeku tako da cu ju mozda I cesce vidjat u Pragu. Nama se bas hrpa frendova odselila. I to ne toliko trbuhom za kruhom koliko zbog kvalitete ziviota I napredovanja u poslu
*Ena nije sama nego mala. Gdje je taj Edit ?
Sanjarka dize se na sve 4 I napravi par "koraka" al onda se spusti I tako gmize
Ma odlicno. Svladala je jednu tehniku i to je već na poznatom brza je i sigurna da ce doc do cilja a skuzit ce i ovu pravilnu. Bitno da se ona krece 😉
Adventure is out there 😁
Slazem se!
Sortiraj odgovore
Najstariji