Danas smo opet imali rucak i desert. Zaspala je u 19.30 pa se probudila u 22.30 i opet sama zaspala.Nadam se da ce noci biti ok jer je bila nesto nerovozna. Mm bio obecao druzenje pa je zaspao 😁 pa sam ga probudila jer obecanja se moraju ispuniti 😁😂
😂😂😂😂💪💪
Kod nas noc losa ona spava ali place u snu i sva se izvija tako da ju moram uzet malo nosit pa Vratit ali kad ju vratim opet isto osim kad ju stavim u viper valjda joj bolje pase taj položajs
tako da sam ju ostavila spavat tamo . Sad jel to zbog jabuke koju je jela ili zubi neznam mislim da su zubi . Al da uspijem ju uspavat u 22 nadam se da će tako i Ostat . Popravila se dosta u odnosu kakva je bila hehe
Neće svaki put da pošalje jednostavno kao da dugme ne reagira
Nije mi post prošao??
Poz
Nikolina Eva sretni minići.
10 huh brzo ode vrijeme.
Tpol😘
Mare znaju da su s mamom djeca pa su dobra i bez svađe.
Noć dobra. Ja živčana na mm. Za dobro jutro pita što za ručak. Njegovo veličanstvo tvor dolazi. 😤💩
Tiha tiha misa.
Sinoć on je umoran pa živčan, uvalim mu petru da se mogu otuširat, on od bijesa uspije potrgat špagu od one svirajućeg mobila. Naravno sin mi to odmah morao u kupaoni pokazat.
Brojcana cokolada!
Zapravo 3 kreme. Crna, mlijecna i bijela cokolada pomijesane s vrhnjem za slag i mascarponeom. 😁😁😁
Sretan minic Nikolini i Evi!!!! ❤❤🎉🎊🎁🎀🎂
Sanjarka, bravo za Gigija! Postaje i on veliki decko! Jos malo pa ce i noc prespavati 😉
Ma ljutnja nije dovoljno jaka za tihu misu 😂😂 Ali ga drzim na distanci. 😈 Danas ga cak sam uzeo dok sam mu ja jesti pripremala. I rekla mu nesto po tom pitanju ali on ne kuzi sta je problem... 🔫🔫🔫 On se ne osjeca krivim za nista. Sad smo tek doruckovali i mislim da lezi na kaucu ovog trena kad ja djete uspavljujem u sobi.
Ena vec sad sarmira sve oko sebe 😀 Neka se tata pripremi kad ce poceti sarmirati decke! 😀😀
Ilani, evo jos jedne lude zene, i ja bi jos malo imala onako maaaaalog bebuljca 😍😍 Svako toliko gledam slike kad je bio sasvim mali 😍😍
Deeka, uzivajte sad s tm! Bravo za Auroricu sto nije zaboravila na tatu! Velika je ona vec cura! ❤❤
TPol, sta da kazem... Muski.... 😕 Ja za svog mogu jedino reci da sam razocarana. Ocekivala sam malo vise angaziranosti s njegove strane... 😔 Bravo za cupavicu sto se popravlja po pitanju uspavljivanja! 😙
Kako si ti danas?
Mare, sirena postala prava streberica 😁😁 Jos ce ona ucit starije od sebe kako pojesti kasicu i prospavati noc 😁😁 Evo, moze poceti s deckom si. Kasice smo koliko-toliko usavrsili, prospavanu noc jos nismo imali pa neka malo poprica s njim 😁😁
Smak svijeta 😂😂😂😂😂
Abies, i ti vodis tihu misu... Nekad te muske stvarno treba u top i na mars 😡😡
Brojcana, 😥😥 znam koliko je posla oko price, i mi smo imali nimfu. Jos kad krene leprsat krilima i dizat svu prasinu 😥😥
Nasa noc i nije bas pohvalna, ali je ok bila (imali smo i gore 😁😁). Zaspao oko 20, budenje 21, dala vodu, sljedece budenje oko 22-22:30, dala cicu, oko ponoci jeo ad, oko 3 cica, u 4 on naspavani i igra se, kad sam ustala bio vec na samom dnu krevetica 😁😁 i onda se igrao/razgovarao do 5 😩😩 Oko pol 7 jos jedno budenje (cini mi se), oko 8 dala ad i odspavali do 10:15 😆 Sa ovim spavanjem do 10 se iskupio za ono nespavanje nocu 😀😀
Sad je na snazu 1.spavanac. Idem pripremim rucak da ne moram kasnije s njim u rukama... Plan za ostatak dana-kravljenje na najace!!!! 😈😈😈
Znam koliko je posla s pticom a ne pricom 😁😁
Nebi bilo lose da postave opciju popravljanja postova 😉 Toliko gresaka nadem tek kad posaljem 🙈🙈
Nije mi post prošao??
Poz
Nikolina Eva sretni minići.
10 huh brzo ode vrijeme.
Tpol😘
Mare znaju da su s mamom djeca pa su dobra i bez svađe.
Noć dobra. Ja živčana na mm. Za dobro jutro pita što za ručak. Njegovo veličanstvo tvor dolazi. 😤💩
Tiha tiha misa.
Sinoć on je umoran pa živčan, uvalim mu petru da se mogu otuširat, on od bijesa uspije potrgat špagu od one svirajućeg mobila. Naravno sin mi to odmah morao u kupaoni pokazat.
A jebote,abies,pa kaj tom tvom muzu u glavi 🔫🔫🔫🔫🔫 imam osjecaj da on samo doma tebi dode prespavat ili ak i je doma,da radi nes za tvora
A jebote,abies,pa kaj tom tvom muzu u glavi 🔫🔫🔫🔫🔫 imam osjecaj da on samo doma tebi dode prespavat ili ak i je doma,da radi nes za tvora
Donekle. Nahrani sina. Obuče. Kad radi vani uzme ga na istrčavanje. Donese drva i tak to. Nije baš beskoristan. Al nije ni shvatio da bi trebala obitelj bit na prvom mjestu. Kažem mu al on je sam sebi u pravu, ne da si reći. Važem, al teška vaga +/- nekako na istom.
Puno pisete i ne citam puno,malo prrskacem,a jos manje pamtim. Bilo malo ljepse vrijeme pa smo bile vani ove dane..
Cekamo goste,mm uspavao zmajkica. Nes ti uspavljivanja legao do nje i puse u nju
Ilani ono na slici sa naseg kreveta i kindic😅😅😅puza unazad. Tako i na podu. A vjezbe mi ne spominji. Meni rekle tete da budem sretna kaj idemo jednom tjedno jer u ZG nebi sigurno dobila. Mozda ie tako bolje ne znam vise. Evo je danas 4noske bez beda. Sad citam da ce nas i Petar prestic😫😫😫😫
url=https://lilypie.com]
Di ste mamite? 😘
Ja se evo kravim 👍 joj sto to volim 😂. Bili na rockasu skoro 3h trajao 🙃. Sreca pa mi i prija bila inace nebi toliko mogla sidit na kavi pa smo malo prozujali po ducanima.
Rucak kod mojih, moj sin sve to poprati. Zaspao tek prije 10min drugi spavanac valjda danas nece dugo kao jucer pa da veceras partija.
Dan je predivan vani, ono žešće proljeće 👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji