Malo čudno jednom oce Poslat jednom neće Poslat ... da neznam sta me to uhvatilo dugo nisam bila bolesna ..cupavica je energična kao uvijek ali bio je mm kući jer je i on bolestan pa smo se malo izmjenjivali , i ode spavat u 10
Malo čudno jednom oce Poslat jednom neće Poslat … da neznam sta me to uhvatilo dugo nisam bila bolesna ..cupavica je energična kao uvijek ali bio je mm kući jer je i on bolestan pa smo se malo izmjenjivali , i ode spavat u 10
Ko,cupavica ili muz ode spat u deset
Sanjarka hvala!!
Ugolina bas zanimljivo. A jucer slinila ajme. Kaze sveki oce li taj zub vise, ja kazem ma nece danas, sutra ce na obljetnicu. I eto hehe 😍😍
Valjda cemo nocas bolje spavat, hmmm
Vecer cure
Tpol super da si se uspjela ulogirat. Brz oporavak ti zelim😚
Ugolina bas bezveze sto ti nisu javili da je svekar bolestan
Sanjarka Gigi je danas odlucio da se odmoris makar 2h i da skuhas sta trebas😁
Jmbica bebac je predivna
Abies nadam se da ce Petra sutra bolje jesti
Danas smo opet imali rucak i desert. Zaspala je u 19.30 pa se probudila u 22.30 i opet sama zaspala.Nadam se da ce noci biti ok jer je bila nesto nerovozna. Mm bio obecao druzenje pa je zaspao 😁 pa sam ga probudila jer obecanja se moraju ispuniti 😁😂
Sanjarka, trenutno radim protiv bestija 3-dnevnu terapiju s canesten vaginaletama i kremom namjenjeno bas tome. Ja mislim da meni to dolazi od upale mjehura. U pon ce mi mm donjeti i koncentrat soka od brusnice da rijesim upalu mjehura posto cajeve sad nesmijem.Bio je sad mir 2 godine s tim ali sam prije imala dosta problema s tim. Nadam se da cu ih se i ovajput rijesiti na duze vrijeme ili jos bolje, zauvijek 😉
Bravo Gigi!! 💙💙
Deeka, super je torta! Ti si bar imala smartise, ja poslala onda mm u trgovinu po smartise, on donio m&m-se. Kazem mu, htjela sam smartise, m&m-se ne volim, pita on mene, zar nije to isto 😂😂 Muski... 😂😂
Cestitam za prvi zubic!! To Aurora namjerno na polurodendan 😉
Ugolina, naviknut ce se zlica na voznju tako, dobra je ona cura 😉 I pohvale za baku!!
Ja sam sad po jednoj strani sretna sto nismo mogli iskljucit air baga pa sam ga od pocetka vozila iza, sad je bar navikao na to 😊
Bas nepromisljeno od svekica sto nisu rekli da je bolestan... Mogu razumjeti da su zeljni unuke ali nije da morate tamo dolaziti dok je netko bolestan... 😕
Ellie, kako Ena lijepo uziva!! 😍😍
TPol, super sto konacno i tebi funkcionira opet forum!! 😊 Zelim sto brzi oporavak! 😙😙
Mare strasna, budi muza da odrzi obecanje 😁😁 Jel se bunio sto si ga probudila? 😁
I meni mm danas ujutro napravio plan kako cemo sve rijesit u duetu, zvucalo je super. I ne mogu reci, prvi dio je ispao po planu. Djete spavalo, ja cistila kupaonu, kad se probudio ga on uzeo, ja isla cistiti wc na katu i mislila da se on igra s njim, a on ga ubacio u baby gym. Dosla u prizemlje, mali me vidio i poceo plakati. Onda ga je uzeo i hodao ko pura s njim po kuci u smislu zasto jos nisam gotova (ja bas cistila drugi wc). U planu je bilo da on ide u nabavku za sutrasnji rucak ali mu se nije dalo i nije isao. Ok, imamo neku polovicu pileta i domace mlince pa cu to, ali juhe nece biti. Onda mali zaspao 2.spavanac ja hocu iskoristiti to vrijeme da usisam i obrisem podove, onda je on umoran i legne na kauc a ja ne mogu usisati... Ok, onda sam malo obrisala radnu povrsinu u kuhinji i ako je vec tako da ne mogu usisavati, onda da ja sebe malo sredim i podrezem nokte dok se mali ne probudi i samo sto sam pocela se probudio. On otisao po njega i opet hodao istim korakom po kuci, cak jednom i pitao jesam li vise gotova... 😠😠 Mislim, ko da mora cuvati susjedovo djete a ne svoje 😠😠 Sutra cu ga ostaviti na miru, necu ga nista moliti, bas me zanima koliko ce onda uciti posto ja njega sputavam u ucenju 😠😠
Tako, sad ljuta idem spavati... Nadam se da ce ma bar sin pocastit dobrom noci da nadoknadim sna od jucer.
Laku noc! 😙😙
Ellie, divna je!! Di ste kupili swimtrainer? Koliko kunica? Ja bi evu sad upisala na bebe zabe, krajem veljace starta grupa
Sanjarka, grupa je ta, domace kasice za bebe, ok su cure, nisu tak nabrijane kao po ostalim grupama. Drze se tablice ali te ne razapnu ako se ti ne drzis. Jos me nisu iznervirale a to im je veliki plus 😂😂
I jelena veljaca je ful aktivna tamo 😅😅
Nama je ta gornja dvojka tek treci zubek, donje jedinice sa 4.5mj i on onda nista. Prije 5 dana izbila gore ta dvojka, danas u autu se nesto smijala a ja bila nagnuta ispod nje pa vidim rupicu, ide i jedinica van!! Sve sa desne strane, lijeva strajka, kak bu to izgledalo?? 😂😂😂
Noc zato kao iz horora bila, usred noci joj davala sirup, pretostavljam da ju bolilo…
Danas na cuvanju kod sveki bila, mm i ja na rucak solo i gledali neke aute (kupujem si kola, ne mogu ovako cekat njega vjecno da dodje pa da mozemo nekuda, a kad krenem raditi pogotovo)
A meni ti zvuci ko ova sektaska grupa. Tamo je Veljaca aktivna
url=https://lilypie.com]
Jutroooooo. Evo nisam je odavno kuhala ☕☕☕☕☕☕☕☕☕. Ima i slatkog 🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫. A i čaja 🍵🍵🍵🍵. 😄
Ajmo budenje mame, tko je vidio jos spavat? Haha. Moj sin još spava. Noc bila dobra s jednim papanjem u 2h ostatak miran 👍👍👍👍
Plan danas? Ja i mudrica na neki rockas u kino u 10h tata će ostat s gigijem. Pa smo kod mojih na rucku. 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji