Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    12. Veljača 2017. 19:33

sandrichx3

Sanjarka88

Odspava a ne odspavala 😂

Tina odluci se 😂

👍👍👍👍👍👍👍👍

mare1989
    12. Veljača 2017. 19:36

Vecer cure

Danas sam sireni dala becku i pomes i super je pojela i jos je pojela jabuku i griz,nisam htjela sljivu,mislila sam pa sam se predomislila😁
    Ujutro ja i moj sin idemo u grad 😁 rijesavat neke papire i malo zujat po gradu a mm ce ostati sa curama. Danas je radio pa ce sutra odmarati.

ejic
    12. Veljača 2017. 20:29

Evo i nas uspavanih 😊 Ne moze biti uspavana ljepotica ali moze biti ljepotan 😍😍
    Danas u podne spavao sat i pol, oko 17h pol sata s time da je pol sata trebalo da zaspi... Od 18h cendrav...😥😥 Sve mi to izgleda na pocetak skoka 😥😥
    Sanjarka, bravo za kravljenje!! Ja svoj plan nisam ispunila. Na kraju cijelo popodne provela u kuhinji 😤
    Ah muski... Najbolje da vise nista ne ocekujem od njega onda cu biti sretna kad nesto napravi. Evo, danas je ucio prijepodne kad smo mi spavali, ostatak dana nije. Igrao se sa sinom, pomagao meni, oveo staklenke u smece... Tko bi ga vise razumio... 😒

Abies, meka je sin ispricao sve tvoru. Neka zna da tm ima obitelj koja ga treba, a ne samo on...

Deeka uziva sa muzem, neka, zasluzili ste! 😉

Ellie, znam kako je to pakovati... Cijelo prijepodne sam imala kod zadnjeg odlaska u hrv i opet sam neke stvari zaboravila uzesti sobom 😤
    Ali bit svega je da ste vi uzivali 😉

Tesla od Brojcane kaka kifle 😂😂😂
    Znam, kad se jednom naviknes na to ciscenje, postane ti rutina i nije vise da bi te zivciralo  Tako je meni postalo s psicem i njegovim dlakama. Samo sto se on sad polako poceo linjati i to razdoblje je uzassss 😨😨😨😱😱😱

TPol, bravo za cupavicu! Bit ce i ona uskoro prava papalica, samo mama mora vidjeti sta je njoj ukusno 😙

Sirenica papala becki i pomfri sa 5 mj 😀😀👏👏👏
    Decko ce joj sutra prviput pilece meseko probati. Mama danas malo ostavila od pileta prije nego je stavila za nas peci 😊

Toliko od mene za sad. idem sad nadoknadim kravljenje koje nisam tokom dana 😊

Ugolina
    12. Veljača 2017. 20:39

Vecer tetice...
    Da pohvalim svoju veliku curu,vozimo se sami na zadnjem sicu u novoj as..i sve nam je ravno..visoka je pa si lijepo razgledava...
    Mene glava rasturaaaa,tablete ne pomazu bas,a i neispavanost..valjda me propuhalo ovih dana..usi me bole i onda se ta bol proteze po celjusti,celu,vratu 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫  mislila sam da imam upalu uha..na kraju sam dosla kod svojih,ostavila malu i zaletila se do doma zdravlja na hitnu,srecom nigdje nikoga,kaze doktorica da nigdje nis ne vidi,nikakvu upalu,temp nemam...ajde sva sreca,barem to, ali glava mi se i dalje raspada..kaze nek si nakapam nos i da se mozda tek kaj razvija..ak mi bude gore da odem opet dr. 🔫🔫🔫🔫 eto mi na,idem van na vjetar i zimu samo do auta,kaj bi se zakopcavala i stavljala kapu 🔫🔫🔫🔫 glupaca... Uglavnom,bas sam neka ukomirana...

Bejbe mi je bila od 15 sati budna do 19:50, vec cendrava ful katastrofa,pol sata spavala, ja se primila peglanja,podosta me toga ceka,a ona se probudi,vriska, 15 min sam ju smirivala...sad evo opet spava,ali jeca u snu...mozda kaj sanjala a onda nisam ja bila blizu,neg tata joj i vsljda jos i to nije pasalo i eto... Sad sjedim kraj nje,da utone malo dublje u san...a pegla mi se ohladila i hrpa i dalje ceka... Jebote,vec sam mogla bit gotova..bojim se pomsknut od nje

Sanjarka88
    12. Veljača 2017. 21:27

sandrichx3

Sanjarka88

Odspava a ne odspavala 😂

Tina odluci se 😂

🔫🔫🔫🔫🔫🔫😂😂😂😂😂👌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    12. Veljača 2017. 22:15

Večer cure☺

Ugolina ostavi peglu kad te boli ,lijepo odmori(neće roba pobjeći)💋bravo za priju i vožnju u novoj as.

Ejic valjda neće biti strašan skok,ja nisam osjetila kod svoje ni jedan.Jesam samo u vidu cesceg sisanja i partijanja di ponoć(neznam jel partijsnje dio skoka😂😂)

Znam da se Sanjarka kravi,dalje ništa nezz😉
    T pol brzo ozdravi😘
    Kometirale ste muževe ma treba ih upregnuti bez millosti i maksimalno angažirati kad su kući.Ja svog nikad ne stedim  moji su djeca  koliko i njegova.Neko kaže radi isl.Ma briga me radim i ja dok je on na poslu, s njima-najteži i najljepši posao!!!I hB mm nikad nije u skoro 11 god .rekao da je umoran posli posla nastavi s njima.To stvarno cijenim kod njega , mada me s vremena na vrijeme zivcira šta je normalno😂😂

I tako idem popit pivu do kraja (nemajka i po)koristim mir -veliki spremljeni u krevet,najmanja s tatom na podu😄

ejic
    12. Veljača 2017. 22:39

Llr, kod nas je ocito partijanje ujutro u 4 dio skoka 😁😁 Moj je uvijek bio malo nervozniji tokom dana i vise bi se nosao, a noci su nam za vrijeme skokova bile obicno sa budenjima svakih sat-dva i uvijek bi htio cicu. Vidjet cu kako ce sad to izgledati s ad, cice su vec skoro prazne 😕
    Ja mm sad ne mogu sasvim razapeti jer stvarno mora uciti navecer i vikendima, ali mi zao sto si ne napravi neki raspored. Recimo da kad dode doma prvo uzme vremena sat-dva za nas, on se rade spremi spavati, a i vikendom ne uci od do pa smatram da ima na cijeli vikend 3h vremena biti sa svojim djetetom dok ja napravim ono sto ne stignem za vrijeme njegovog 1 spavanca tokom tjedna.

Ugolina, vidis kako tvoja velika cura to majstorski odradi, bez plakanja 😉
    Nadam se da tebi nije nista strasno sa ovim bolovima... 😙

Evo, ni sad navecer nije bilo nista od mog kravljenja 😥 Samo sto sam sisla u kuhinju i oprala njegovu bocicu, se probudio i poceo cendrati. Isla dala vode, zaspao, sisla na wc, izadem, opet budan. Probam sa dudom-nece, dignem da ga utjesim, smiri se, vratim u krevetic, opet place. Onda sam dala cicu pa se mali gospodin poceo igrati sa mojim nosom 😤 Malo ga pomazila, vratila u krevetic i tek onda zaspao. Bilo vec 21:30 i nije mi se vise isplatilo kraviti. Pod tus, mm opeglala hlace za posao i u krevet. Nadam se bar donekle normalnoj noci... 😧

Laku noc zelim!! 😴😴

Ugolina
    12. Veljača 2017. 22:48

Eto llr,vrag mi nije dao mira,sve sam ispeglala, novi objesila susit, povadila iz suderice, ster.dude flasice igracke, oprala se,malo sjela na kauc, sad idem spat.
    . Noooc 

Ellie00
    13. Veljača 2017. 08:21

Jutro. 
    Nema kave? ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    I nesto slatko 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫

Ok noc iza nas. Ena Rambo vec razbija dnevnu. Jako inace voli knjige. Jesti. Da netko nebi drugo mislio

Inace mm moranm sutra opet na zarazu u ambantu. Vadio krv prosli tjedan I jos mu krvna slika losa pa mora gore opet...

Danas nemamo planova osim u dugu setnju. 

TPol
    13. Veljača 2017. 08:40

Jutro!!
    ☕️☕️☕️☕️
    Izgleda da cemo i mi u ranoranioce Haha ako se računa u 8 buđenje 😁 Zaspala je u pola 10  al probudi se par puta do polnoći onako nesto kao place u snu i sva se izvija po krevetu ☹️️... posle mislim tek u 6opet al neznam točno 
    Meni je bolje nema temperature malo smrcam al to je to, jako je lijepo vrijeme pa cemo ići van ! Jos uvijek s ergom sutra mozda s kolicima ne usudim se jos 😬😬
    Ugolina joj izgleda da te bas propuhalo kako si danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.