Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    11. Veljača 2017. 22:09

A to ti je svejedno kad se svatko moze registrirat

Jambica
    11. Veljača 2017. 22:15

Ma vide svi, ja mislim. I to sto ugolina kaze.
    To se mi sad raspistoljile dok isprobavamo unos fotki u post. Ja inace nemam obicaj stavljati u javnost. 

Sanjarka88
    11. Veljača 2017. 22:26

Vecer mamite! 😘

Gigic zaspao tek oko 21.30h, cekao tatu 😊. Tata ga uspavljivao a ja se razletila sredit sudje , jednu turu robe slozila, drugu stavila prat, otusirala se i sad kravljenjeee 👌👍👌. 

Moram pohvalit sina kako lijepo sjedi i kako je u zadnja 2 dana bas napredovao sa tim sjedenjem. Bocne i prednje zastite rukicama su totalno postojane, vise se ne baca unatrag kao da ga se ne tice 😅😅😅, na sve strane se sagne po igracku i vrati natrag u sjed, a iz sjedeceg se spusti bas lipo pazljivo na trbuh.... ma uz sve ove napredne ljetnice nije nesto 😂😂 al mama ponosna 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    11. Veljača 2017. 22:29

Ma kaj nije,sanjarka, kad vidis razliku kaj moze sad a nije mogo prije dva dana 😍 oni tako brzo napreduju u kratkom vremenu

deeka
    11. Veljača 2017. 22:32

Vecer.
    Mi imali kasniji zadnji spavanac, od 19 do 19:30, pa tek sad idemo na spavanje. Bili nam moji, pa se raspistoljila hehe.
    Nama je danas izaalsa prvi zub!!! ❤ 

Nek mi zaspe i odoh cekat muza ❤❤

Sanjarka88
    11. Veljača 2017. 22:37

Tpol ❤ bas te lijepo citat vec sam se prepala da ti nece proraditi 😲
    Jos uvijek vuces virozu 😓 jel cupavica bar dobra ovih dana? 

Ugolina 🔫🔫🔫🔫 poznato! To se nama desilo za novu godinu. Svekic bio bolestan i bome nije ni bio u sobi ( svekrvi bio rockas pa bilo vise gostiju) P. je dobro prosao ali mudrica se razbolila nakon toga, ma 🔫🔫🔫🔫. Super da ste zadovoljni sjedalicom 👍

Jambice joj mene su vise puta nazivcirale 😂😂 al kao sto sam rekla bude svakavih ideja i receptica pa ne izlazim iz grupe. 😅 da da Jelena Veljaca je bas aktivna hehe
    Uh zubica kod Eve bit ce zanimljivo za vidit u svakom slucaju 😂😂. Nek ste uzivali na solo rucku 😎 i pametna odluka za auto ako mozete finacijski podnit.

Sanjarka88
    11. Veljača 2017. 22:38

deeka

Vecer.
    Mi imali kasniji zadnji spavanac, od 19 do 19:30, pa tek sad idemo na spavanje. Bili nam moji, pa se raspistoljila hehe.

Cestitkeeee 😍😍😍

Sanjarka88
    11. Veljača 2017. 22:39

Ugolina

Ma kaj nije,sanjarka, kad vidis razliku kaj moze sad a nije mogo prije dva dana 😍 oni tako brzo napreduju u kratkom vremenu

Bas to, nekako preko noci 😍😍😍

Ugolina
    11. Veljača 2017. 22:50

deeka

Vecer.

Bas zakon,prvi zub taman na polurodendan

Ugolina
    11. Veljača 2017. 22:52

Ljudi,odo ja spat... Sutra kod mojih se krpamo nas dve,muz klasika mora radit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.